kakav mec

kakvo finale

verovatno najzanimljivije i najneizvesnije finale ikada.. preokreti, golovi, majsotri na terenu, golovi... alal im kurac..
iako ce me ubiti mediji narednih dana, bila bi epska steta da jedan od najvecih svih vremena ode u penziju bez Boginje i zasluzio je u potpunosti.. ovaj tim je skrojen fantasticno i ukombinovan i bravo iza Skalonija.. ozbiljno dobra reprezentacija Argentine sa 2 titule velike u (valjda) 2 godine..
takodje sa druge strane, osakacena Francuska stize do finala i gubi na penale, nakon sto se vracala dva puta..
mislim da su price o najboljem svih vremena u timskom sportu malo glupe i da je to vise radi zanimacije, pa postoji ta polemika i MJ i LBJ ko je bolji i ubise se.. tako i ovde sada prica se Messi i Ronaldo, a toliko je velikih igraca bilo.. i gledali smo jos jednog danas.. 22 godine, 3 gola u finalu, zamalo da ima 2 Boginje tako mlad.. Mbape majstore.. steta je jedino sto je podlegao uticaju nekih ljudi i ostao u ovom plasticnom katarskom projektu umesto da je presao u najveci klub sveta.. ali valjda ce i to da ispravi..
jos jednom kakvo finale, cestitke Mesiju i drugarima
sudija i Aca Stojanovic jedini daleko ispod ovog finala.. ali s obzirom da je u pitanju Aca i 1 Poljak, nije neocekivano..
da izvines Cuburac nidje veze
ako je u pitanju poreklo, ja bih onda imao Grcku zastavu jer su se moji pre X vekova iz Grcke doselili u Staru Hercegovinu.. ako je u pitanju mesto rodjenja, koliko je nasih reprezentativaca koji nisu rodjeni u Srbiji..
tako da nidje veze