Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Финале СП - Аргентина - Француска

Re: Финале СП - Аргентина - Француска

Postby Angus Young » 18 Dec 2022, 20:27

Zlaja wrote:
Inače prvenstvo gde se najmanje pričalo o sudijama i njihovim odlukama. Zaslugom vara.

Samo da se nadovežem, potez sa nadoknadom vremena pun pogodak. Nikad manje izležavanja, grčeva i sličnih stvari.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby pick&roll » 18 Dec 2022, 20:27

licimur wrote:Gledam ovaj penal za Arg... Bruka i sramota sta je svirao u finalu SP sa sve VARom, poserem im se na VAR...

Vidiš kako je nama kad pratimo LL :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby fighter » 18 Dec 2022, 20:29

Gori Mar del plata. :hatman: :hatman: :hatman:
fighter

Postby Inzaghi » 18 Dec 2022, 20:30

Angus Young wrote:
Zlaja wrote:
Inače prvenstvo gde se najmanje pričalo o sudijama i njihovim odlukama. Zaslugom vara.

Samo da se nadovežem, potez sa nadoknadom vremena pun pogodak. Nikad manje izležavanja, grčeva i sličnih stvari.

O tome se i pricalo na pocetku gde je objasnjen razlog. Al ljudi i dalje kukaju +7, +8, ovo ono..
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Ćoba » 18 Dec 2022, 20:32

Kad gledaš kako ljudi slave, JEBOTE pa ovo je neralno. Nikad niko ovako nije slavio. :blue:
Ćoba

Postby Houdini » 18 Dec 2022, 20:34

kakav mec :blue: kakvo finale :blue: verovatno najzanimljivije i najneizvesnije finale ikada.. preokreti, golovi, majsotri na terenu, golovi... alal im kurac..

iako ce me ubiti mediji narednih dana, bila bi epska steta da jedan od najvecih svih vremena ode u penziju bez Boginje i zasluzio je u potpunosti.. ovaj tim je skrojen fantasticno i ukombinovan i bravo iza Skalonija.. ozbiljno dobra reprezentacija Argentine sa 2 titule velike u (valjda) 2 godine..

takodje sa druge strane, osakacena Francuska stize do finala i gubi na penale, nakon sto se vracala dva puta..

mislim da su price o najboljem svih vremena u timskom sportu malo glupe i da je to vise radi zanimacije, pa postoji ta polemika i MJ i LBJ ko je bolji i ubise se.. tako i ovde sada prica se Messi i Ronaldo, a toliko je velikih igraca bilo.. i gledali smo jos jednog danas.. 22 godine, 3 gola u finalu, zamalo da ima 2 Boginje tako mlad.. Mbape majstore.. steta je jedino sto je podlegao uticaju nekih ljudi i ostao u ovom plasticnom katarskom projektu umesto da je presao u najveci klub sveta.. ali valjda ce i to da ispravi..

jos jednom kakvo finale, cestitke Mesiju i drugarima :blue: :blue: :blue:

sudija i Aca Stojanovic jedini daleko ispod ovog finala.. ali s obzirom da je u pitanju Aca i 1 Poljak, nije neocekivano..
Cuburac wrote:?

Spoiler: pokaži
Image

da izvines Cuburac nidje veze :biggrin:

ako je u pitanju poreklo, ja bih onda imao Grcku zastavu jer su se moji pre X vekova iz Grcke doselili u Staru Hercegovinu.. ako je u pitanju mesto rodjenja, koliko je nasih reprezentativaca koji nisu rodjeni u Srbiji..

tako da nidje veze :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Angus Young » 18 Dec 2022, 20:36

Mesijev gol protiv Meksika mu je možda i najvažniji u karijeri, ogroman pritisak su skinuli tad i krenuli uzlaznom putanjom.

Lionel Skaloni 44 godine, maltene niotkuda donosi Argentini Kopa Ameriku i Mundijal :blue:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Dimitrije » 18 Dec 2022, 20:38

Ćoba wrote:Kad gledaš kako ljudi slave, JEBOTE pa ovo je neralno. Nikad niko ovako nije slavio. :blue:

Daj snimke cicijo
Dimitrije

Postby Cuburac » 18 Dec 2022, 20:39

Za one koji gledaju, a ne vide, pre toga kontakt rukom, kao i kod kasnije nesviranog za Argentinu i sviranog za Francusku.

Image
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Dr. Thomas » 18 Dec 2022, 20:41

Ни најбољи сценаристи не би могли боље да направе ово финале које ће се препричавати за сто година. Браво за фудбал.
Меси скидам ти капу, заслужио си ово. :okk:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby fontaneros » 18 Dec 2022, 21:01

Najveci prepoznaju najvece

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Radonjaa » 18 Dec 2022, 21:05

Cuburac wrote:Za one koji gledaju, a ne vide, pre toga kontakt rukom, kao i kod kasnije nesviranog za Argentinu i sviranog za Francusku.

Image

Utisak br 1 mi je bio da je ADM krenuo da pada i prije nego što je došlo do kontakta za penal. Po današnjim tendencijama, ovo će da bude svirano vjerovatno 90% vremena, što mi se iskreno ne sviđa, ali nije Marčinjak ništa izmislio, u suštini se ne zna je li jeftinije napravljen ovaj penal, ili onaj argentinski.

E da, mislim da je Mbape trebalo da uzme Zlatnu loptu. Mesi kao najbolji igrač osvajača je ok, ali nije ta nagrada od juče, i do sad su važili malo drugačiji kriterijumi, po kojima je uostalom i sam Mesi dobio jednu, zasluženo.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby yobara » 18 Dec 2022, 21:05

Desam usrao sa uvodjenjem onog bezveznjaka Fofane, tu su skroz stali

Fofana i Paredes verovatno dva najgora igraca koja su se nasla u finalima svetskih prvenstava

Emilijano pravi goat, spasio dupeta svima, a gurua poslao u besmrtnost
yobara

Postby grobar_Zvornik » 18 Dec 2022, 21:06

Уживајте.

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby grobar_Zvornik » 18 Dec 2022, 21:08

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.