Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Buzz » 02 Jul 2025, 06:14

Moramo biti svesni da je ovaj sistem gradjen 35 godina, bolesnik je to samo usavrsio i represiju doveo do perfekcije...

Btw, da li ce ovo biti neka nova katastrofa u najavi...

Ponovo pokusavaju da otvore nesto za upotrebu bez neophodnih dozvola.
Buzz

Postby AirBall » 02 Jul 2025, 06:32

Gotov je, poslednji trzaji...

Ne zna gde je bušan, samo dosledno...

Nema predaje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ziks96 » 02 Jul 2025, 06:38

Cekajte, zar ne mogu svi ucijenjeni da kazu glasacu za vas, da zaokruze njih na listicu i slikaju, pa onda da prekrize i glasaju za nekog drugog?
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Гроф Тинторето » 02 Jul 2025, 06:41

Pa ako svi ili vecina glasa kontra onda ce se znati ko nije glasao za :D

Tipa imam 100 sigurnih glasova, nakon izbora se prebroji 35, znam da je 65 preletelo i to ti je to :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Niksicanin » 02 Jul 2025, 06:41

I nemojte da se sprdate, ču BM u Kossjeriću.
Ajde da je neko veće BM u Starom gradu, pa da se malo klone. Kosjerić jbt. Znaju u glavu svakog birača.
Pad će mu biti kad ga njegovi prodaju, kad budu glasali za nekog drugog. Nažalost, ovo što se danas nudi je mučno gledati.
Niksicanin

Postby Ziks96 » 02 Jul 2025, 06:44

Гроф Тинторето wrote:Pa ako svi ili vecina glasa kontra onda ce se znati ko nije glasao za :D

Tipa imam 100 sigurnih glasova, nakon izbora se prebroji 35, znam da je 65 preletelo i to ti je to :biggrin:

I kako ce oni da utvrde ko su tacno tih 65 preletacevica? :biggrin:

E kad bi svi radili odgovorno svoj posao kao kerine dje bi nam kraj bio

I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Woodoo » 02 Jul 2025, 06:59

Onaj deda iz sela kod Zajecara glasao kontra i niie imao problem da to javno kaze u kameru, ok, lakse je njemu, mator je, mada mozda i nije, vidi se da je sirotinja, mozda zavisi od socijale.
Ova represija ne moze u nedogled da traje, samo treba konstanto dinstati neprijatelja, njemu je teze nego nama. Nema opustanja, bez agresije osim ako niste fizicki ugrozeni, gandi je mama, ne ume bagra da odreaguje na to, slomice se u jednom trenutku.
Woodoo

Postby Produzenisamlekom » 02 Jul 2025, 07:08

Buzz wrote:Moramo biti svesni da je ovaj sistem gradjen 35 godina, bolesnik je to samo usavrsio i represiju doveo do perfekcije...

Btw, da li ce ovo biti neka nova katastrofa u najavi...

Ponovo pokusavaju da otvore nesto za upotrebu bez neophodnih dozvola.

Normalnooooo
Evo u Trsteniku,na dve meste auto put ide iznad drugog puta,ti mostovi su u poslednja 2 meseca dobili potpuno drugačiji izgled i dodatne stubove ,a auto put je otvoren pre 9 meseci.

Nego,ne sme da se pogresi ko je kakav čovek.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby AirBall » 02 Jul 2025, 07:15

Ziks96 wrote:Cekajte, zar ne mogu svi ucijenjeni da kazu glasacu za vas, da zaokruze njih na listicu i slikaju, pa onda da prekrize i glasaju za nekog drugog?

Ne funkcioniše strah tako...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby BlackOwl » 02 Jul 2025, 07:26

balkanski spijun wrote:
Spoiler: pokaži
Ne znam gde ljudi zive i u kom vremenu.

Zadjite malo obidjite,da vidite.Masinerija,hobotnica.Pre mesec dana sam bio na nekim proslavama i pricam sa ljudima.Dodjem joj teca i kaze mi dete ,teco pa ti ne znas sta se radi.Mala je radila na ugovor godinama.Produzavali,kuvali je i kad je dobila posao za stalno ,mora da botuje.Mislio sam da se zeza.Pokaze mi mala,sta mora svaki dan da odradi,koliko i kontrolisu.Usledio je razgovor,zasto moras i diskusija.Kad mi je dete ispricalo sta se sve radi,isprva sam pomislio preteruje,.Da nepisem detalje.

Jedan primer.Domacin covek,glasao je protiv.Predao je za subvencije sto drzava daje za rurallna podrucija.Podsticaje sto daju,Nema,nema i ode da vidi sta je u pitanju,posto su podelili nekim ljudiam koje zna..Dobije odgovor da njegovog zahteva nema.Prosao rok za podnosenje,njega stavili u fioku i cao,zurim.Podnese zahtev za subvencije za umaticenu stoku.Nema nista.Nema ga nigde.Ove godine treba dete da upise na studije.Da li ce biti na budzetu ili ce morati da plati,pitanje je.Od cega da plati i kako.Onda dodjes u situaciju da sve rasprodas,platis.Sta posle i kako?

Po tim manjim mestima,konkretno u tom mestu,dolaze kuci kad se glasa.Tacno se zna za koga si glasao.Sem Elektrodistribucije,par privatnika,nista ne radi.Privatnici mahom rade za drzavu,nema posla.Zasto ljudi odlaze.Pretezno mladi,oni koji su skuvani,nemaju kud i tesko je.Gadi mi se da pisem sta rade,kako ih ucenjuju.Isprva kad sam cuo,iskreno nisam verovao.Posle slusajuci sta pricaju,jezivo sta se radi.Sistem ih je doveo u situaciju da nema ocu,necu.Jedino resenje je da napuste mesto i potraze zivot negde drugde.Napustanjem,odlaskom,postavlja se pitanje da li su se resili svih muka i problema koje su imali.Sta kad odu i isto prodju.Mnogo je tu pitanja i mnostvo odgovora.
Kad me pitaju,sta bi ti uradio,ne znam.Nemam odgovor.Najlakse je da kazem,ja bih se pokupio i otisao.Da li sam mu dao dobar savet.Da li je on sposoban da se u tim godinama odluci na tako drastican korak.Dovedes sebe i nezavidan polazaj da posavetujes nekoga ,a da ni sam ne znas da li je to ispravno.

Prava hobotnica.

Ranije nisam ulazio direktno u diskusije rasprave.Ne zelim rasprave i da ja nekome nesto sugirisem.Sad je pola 4,ustanem i razmisljam,koliko je to zlo , pustilo svoje pipke.

Oni koji takve ljude osudjuju,zelim im da se nadju u njihovoj kozi,pa da nam ovde posle pisu,kako su borci za pravdu.Jeste,borci kad bi se zajebavali.

Verujem da je tako ali mi onda nije jasno kako uzmu gradove. U novom sadu kad pobedi svi krive dosljake iz manjih mesta, pa valjda pouceni ovakvim iskustvima nece za sns da glasaju. Koje je objasnjenje za jednu suboticu npr, relativno razvijen grad za nase pojmove.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Buzz » 02 Jul 2025, 07:30

Pobedi tako sto nisi imao za kog da glasas i onda ljudi ne izadju na izbore, dok on svoje ucenjene i ostalu bulumentu izvede i dobije preko 50% glasova...
Buzz

Postby Niko123 » 02 Jul 2025, 07:31

Mađari i SVM. Inače, što se tiče Subotice, mnogo ih se doselilo u moj grad. Pisao sam već, pre se moglo naći parking mesto, sada jok.
Niko123

Postby BlackOwl » 02 Jul 2025, 07:32

Niko123 wrote:Mađari i SVM. Inače, što se tiče Subotice, mnogo ih se doselilo u moj grad. Pisao sam već, pre se moglo naći parking mesto, sada jok.

Kakvi madjari sns uzeo 50%
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Mikisha » 02 Jul 2025, 07:33

U Zrenjnainu sinoc besmislene radnje, osim sto izjebavas prljavu muriju.

Hodanje u krugove preko pesackih u vreme kad je saobracaj skoro nepostojeci, cim naidje prvo vozilo pandur zaustavlja ljude na pesackom i propusta vozilo, ljudi uredno staju.
Dzabe ljudi trosili patike.

Zamalo da bude pozitivan ishod, uhapsilo Pufovca Minju morona i Sandu klosara od Shomija pfca, al pustilo ih brzinom munje.
Last edited by Mikisha on 02 Jul 2025, 07:36, edited 1 time in total.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Angus Young » 02 Jul 2025, 07:35

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.