Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Grupa I - Srbija, Dominikanska Republika, Italija, Portoriko

Koje dve selekcije prolaze u četvrtfinale?

Poll ended at 01 Sep 2023, 15:03

Srbija
29
48%
Dominikanska Republika
25
42%
Italija
5
8%
Portoriko
1
2%

Total votes : 60

Re: Grupa I - Srbija, Dominikanska Republika, Italija, Porto

Postby Olimp » 01 Sep 2023, 16:26

Ja ne mogu doći k sebi.
Pomišljam šta smo sve propustili od 2019 naovamo sa sjajnim reprezentacijama igrački, pa povrede, otkazi.
A ova grupa građana iz Italije nas šamara gdje stigne.

Jedini spas nam je Litvanija da iznenadi SAD, mislim da postoji mala šansa. A Portoriko nula šansa.
Olimp

Postby Dylam Dop » 01 Sep 2023, 16:27

Ko su 5-orica ambicioznih koji su gore Italiji dali glas? :D
Dylam Dop
Guest

Postby Hajzenberg » 01 Sep 2023, 16:28

Olimpe, jesi i dalje za Pešića ?
Hajzenberg

Postby Bogun » 01 Sep 2023, 16:31

Litvanija ima veće šanse protiv SAD, nego Portoriko protiv Italije. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Hajzenberg » 01 Sep 2023, 16:38

Pa gledajte sa vedrije strane, ipak ima neki promil šansi da i borba za 5-8 mesto donese olimpijsku vizu :biggrin:

Trebaju nam pobede u zadnjem kolu Kanade i Brazila pa onda da te dve ekipe dobiju Nemačku i Sloveniju u četvrtfinalu i da mi posle poraza od Amera dobijemo oba meča u borbi za 5-8 mesto :lollol:

Malo mnogo, a :roll:
Hajzenberg

Postby Гроф Тинторето » 01 Sep 2023, 16:42

Kakvi smo slepci. Ma daj te Amere pa da ih Karislav drkne kao 2002
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby balkanski spijun » 01 Sep 2023, 16:45

Drkno je nas ,karislav,ima da zveci u glavi.
balkanski spijun

Postby Karelia slims » 01 Sep 2023, 16:50

Шта сте се усрали ове Америке са Алиекспреса? Ако хоћеш да будеш најбољи, мораш да победиш најбољег.

Никакве калкулације, само ући спремно у сваку утакмицу. А и ако не освојимо медаљу, шта се нервирате кад толики број кошаркаша боли уво за репрезентативну кошарку. Буквално ће да се сведе на битност припремног турнира репрезентативна кошарка.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby veljkos161 » 01 Sep 2023, 16:55

Bogun wrote:Kakva epska nepravda je bilo ono pljuvanje Kokoškova 2021. godine.

Te tajmaut mu je na pola terena, te ne urla na igrače i ne psuje ih, pasivan je, amerikanizovan, ne oseća Srbiju... bukvalno nateran čovek da se povuče.

Šta bi bilo kad bi bilo,al da je dobio onaj tim koji je Kari prošle godine,ja mislim da bi izgazio sve ko onomad sa Slovenijom.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby kocha popovich » 01 Sep 2023, 17:02

Karelia slims wrote:Шта сте се усрали ове Америке са Алиекспреса? Ако хоћеш да будеш најбољи, мораш да победиш најбољег.

Никакве калкулације, само ући спремно у сваку утакмицу. А и ако не освојимо медаљу, шта се нервирате кад толики број кошаркаша боли уво за репрезентативну кошарку. Буквално ће да се сведе на битност припремног турнира репрезентативна кошарка.

Ahahaa pa ako je ovo Amerika sa Aliekspresa, onda odakle je ova Srbija, molim te? Dobija se na poklon uz nedeljnu TV reviju? Bruka i sramota.

I koliki je to broj kosarkasa koje boli uvo za reprezentaciju? Mozda 4-5 igraca max. Ako Srbija nema nikog boljeg od Davidovca ili Ristica za reprezentaciju kad 3 zvezde ne igraju, onda mozemo da gasimo radnju.

Nama najbolja deca nosioci iz U18 reprezentacije igraju po Rumuniji i Poljskoj. Ovde je potrebno veliko ciscenje cele srpske kosarke, da ne bude prvih i poslednjih 100 godina kosarke u Srbiji.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Горан » 01 Sep 2023, 17:06

Гроф Тинторето wrote:Kakvi smo slepci. Ma daj te Amere pa da ih Karislav drkne kao 2002

Црна Гора – која има доста танку спољну линију – била је на једном посједу до дубоко у 4/4. Није немогуће ако искидамо.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Bogun » 01 Sep 2023, 17:10

veljkos161 wrote:
Bogun wrote:Kakva epska nepravda je bilo ono pljuvanje Kokoškova 2021. godine.

Te tajmaut mu je na pola terena, te ne urla na igrače i ne psuje ih, pasivan je, amerikanizovan, ne oseća Srbiju... bukvalno nateran čovek da se povuče.

Šta bi bilo kad bi bilo,al da je dobio onaj tim koji je Kari prošle godine,ja mislim da bi izgazio sve ko onomad sa Slovenijom.

Nažalost, to nikada nećemo saznati.

Ali mi je baš krivo kakva je hajka povedena tad.
Kad je izgubio sa Avramovićem (pre KKPa), Anđušićem, Dobrićem, Petruševim (iz Mege) i Teodosićem, Bjelicom i Marjanovićem koji su na zalasku karijera. Mada Teodosić je tada izgledao kao profi košarkaš za razliku od Bobija i Belog.

Jedina dva dobra jaka igrača su bili Micić (koji se povredio na startu utakmice sa Italijom) i Kalinić.

Zapravo, hajka je krenula pre toga, još za vreme kvalifikacija za Eurobasket kad smo pukli od Švajcarske tamo, ali je posle tih kvalifikacija kulminirala.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Foteljas » 01 Sep 2023, 17:16

Covek na pravdi Boga oteran, iako nijednom za dve godine nije mogao da okupi najjaci reprezetnativni sastav na okupu.
Dobili smo Pesica umesto njega...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Sezione » 01 Sep 2023, 17:17

Горан wrote:
Гроф Тинторето wrote:Kakvi smo slepci. Ma daj te Amere pa da ih Karislav drkne kao 2002

Црна Гора – која има доста танку спољну линију – била је на једном посједу до дубоко у 4/4. Није немогуће ако искидамо.

U CG ima ko i da skoci i da se zagradi

Protiv nas ce to izgledati krajnje neprijatno

Uhvatila i mene neka radonjomanija, ne tako davno

Sad se neko pita ko posle Pesica. Pa nema ko, nije imao ko ni posle Saleta, eventualno je Kokoskov mogao biti taj, kad smo i njega poterali nema vise ko. Sad mogu i Dzileta da dovedu sa sve nekim armstedolikim pa da slusamo lisn gajs protiv Bugarske u kvalifikacijama za kvalifikacije za OI. Mnogi su uziveli kao da vode neki osrednji ec klub pa su se zaleteli sa ovom vrteskom selektora. Nije taj Danilovic tamo sam u Kss, ko zna ko se tu jos pita i ko mu suflira, mogu da zamislim kakav je to skup lobanja. Moze da ode PSD, moze da dodje da bude predsednik bilo ko, Covic, Ostojic, Adam Silver, jednostavno nemaju koga da zovu. Jedino sto mogu da naprave je taj neki eksperiment sa Salom rudarom pa da se nadaju da ce uspeti kao sto je nekad uspelo sa Saletom

Ili nek zovu Miloja, on je dobar sa Jokicem i Micicem i dobro ih poznaje, mozda cak i uspe da napravi neku akciju da se spusti lopta prvom dok je u iole normalnoj poziciji, a drugog eventualno nauci i zamoli da odbrani jedan jedini pik end rol

Jedan je buduci precednik Nesha nije roaming!!!
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dylam Dop » 01 Sep 2023, 17:55

zagorakis wrote:I šta nama treba na kraju za prvo a šta za drugo mesto?

Image
Image
Image
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.