СрбинПодгорица wrote:А ко је нама? Богдан није играо пола сезоне, Милутинов и Давидовац у Русији реално без интензитета великог. Остало солидни играчи у ЕЛ, Ристић и С.Јовић ЕК ниво, Никола Јовић јесте таленат али без озбиљне утакмице.
Pa to ti i kazem. Nije Italija neka super sila koja nas je zaustavila, vec evropski prosek bas kao i mi. Njihova prednost je sto imaju par igraca sa ozbiljnijim ulogama u svojim EL ekipama u odnosu na nase gde niko od ovih iz KKP i FMP nije ni sesta opcija u svojim klubovima, a je li, o Risticu, Jovicu, Borisi, da i ne diskutujemo. U celoj EL ima nasih igraca da se na jednu ruku prebroje. To nije dovoljno za ovaj nivo ni izbliza jer ti onda ovaj Fontecchio stvarno izgleda ko Jordan. Bre lik ne znam da li je nekad nekome dao 20, a kamoli da ga je natrpao ko nas danas. A u timu imas kao neke defanzivne specijalce.Ne znas ko je tuznije izgledao kad je bio na njemu.
Defanzivni specijali su ono sto su priredili Bogdanu i Njovicu danas. A da imas jos jednog igraca koji je u stanju nesto da pogodi, to se relativno lako resava. Mi bre nemamo druge akcije do trazenja Bogdana, a ovaj se ocigledno pogubio i bojim se da je mentalno izgubljen za ovo prvenstvo i da ga vise u repki necemo videti. Sto kaze Dzile, treba ga uvek citirati, Srbija jede svoju decu.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.