by kocha popovich » 31 Aug 2023, 13:12
Ma ne cudim se. Jasno mi je sve i profit i interesi... A opet mi je zao sto dolazi do hipertrofije svega. Ziveli smo bre za ta svetska prvenstva, pa znas sve timove, satnice, rezultate, a sad topici o mundobasketu ovde manje komentara nego skaut tema za nedelju dana. Nije forum neko sad reprezentativno mesto, ali opet mi deluje da se kvalitet mnogo gubi u kvantitetu. I u drugim oblastima. Sto ti vise vremena nesto oduzme, to veca zarada za njih, a gubitak za nas. Gledao sam sad Stranger Things sa decom. Pa celu sezonu bi Spilberg strpao u jedan film pre 40 godina. Ali ponavljaj u beskraj iste scene, pa umiru, pa ozivljavaju, pa besmisleni dijalozi, pa da li je sporedna junakinja lezbejka ili nije, pa dugi kadrovi... I jos je Stranger Things super i dinamicna serija. A streaminzi su puni onih gde je prica od 15 minuta razvucena na 5 sezona. E, tako mi je i ovo prvenstvo. Proslo nedelju dana, bukvalno se nista nije desilo osim ispadanja Francuske. A pre toga samo u Evropi preko 200!!! utakmica u kvalifikacijama sa trecim timovima gde su jedina iznenadjenja donekle bili Turska i Izrael.
Da parafraziram, "to se bre ni u zatvoru dalje ne igra".
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.