Bravo momci,bravo Kari

.Ovo je igra kakvu smo igrali i pod Dudom,i pod Saletom,Zeljkom ,jaka odbrana,mastovit napad,sa puno prodora

.
Nije ovo nikakav doktorat Karija,covek je vec uzeo SP,2EP i EL brdo trofeja ,jedan od najvecih trenera svih vremena.Samo je trebalo biti strpljiv i sacekati da uspostavi sistem(nazalost nismo bili strpljivi sa Saletom i Kokoskovim).
Svi igraci bukvalno zasluzuju cestitke.Jovke dirigent sa tri trojke,Aleksa koji je unosio pometnju,Gudura,Filip iz popa ih razneo,Deda,Dobri svi odlicni.
Bogdan pravi lider i sampion vrhunska partija,sa prodorima,svaki potez odlican bez silovanja.

Milutinov izdominirao pod reketom.
Odbrana najbolja nase selekcije u dosta godina unazad

Perfektna
Za mene ovo nije iznenadjenje jer smo bolji tim od njih objektivno,ali uvek ima straha.Gledam ovo slavlje,znate ovi momci ce biti prvaci sveta

.
Puno je bilo pljuvanja,vredjanja Karija,ali znate gledam sve ove trenere koji su tu,kakav Ker kurci ,palci ,objektivno Kari je doktor kosarke.
Mozda vise sto se skautinga tice nije na onom nivou kao pre,ali iskustvo,znanje to nema niko na ovom SP.Verujem da su pomocnici odradili odlican posao.
Zao mi je sto nismo otisli na Amere u 1/4,gadno bi ih karali

.
Sto se 1/2 tice mislim da ko god bude tamo rival,da cemo ga pobediti.Ipak mislim da ce nam Slovenci biti laksi rival pa cu da navijam za njih.
.
Jos jednom sve cestitke Kariju i ekipi.Igraj i pobedi