Pogledao sam i reprizu, pa da kazem neke utiske.
- Igrali smo jako ozbiljnu odbranu, najvise je skripalo u vracanju u odbranu nakon koseva, tu moze biti problema i protiv Nemacke, dosta nasih ide na skok, ne igramo brze napade, pa pretpostavljam da tu i lezi razlog ovog loseg segmenta, ostalo je sve bilo odlicno. Pametno, disciplinovano i cvrsto, nismo dopustili da nas pretuku.
- Milutinov ima neki Gobert efekat na protivnika, dosta tesko se protivnicki bekovi i centri zalecu na njega, i kad se zalete, obicno se zavrsi promasajem, ili u najboljem slucaju neki faul/tezak kos.
- Bogdan igra kao programiran, racionalno, pametno, liderski, odusevljen sam, nikada nije bio na ovom nivou.
- Guduric je odigrao odlicne dve utakmice, dosta smo ga kritikovali, da ni sam nisam verovao da moze da pruzi partije na ovom nivou, nije bilo komplikovanja, carinjenja lopte, smusenosti, odlucno i timski. Nesto slicno je Avramovic, samo u odbrani, doktorski + neverovatna energija koja donosi ovom timu.
- Deluje da Jovic i Petrusev mogu da pruze jos vise ovom timu, pre svega izvlaceci protivnika iz reketa i napadom nekim ulazom, ili eventualno sutem za tri kada za to ima prostora.
- Izvini Pesicu.
Tesko je nekog odvojiti, svako ima neku svoju ulogu zaista, odavno nismo imali ovako timski rasporedjenu ekipu.
Cestitke momcima, ispisali su nove stranice nase istorije.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.