Da zakljucim na ovu temu, timska disertacija, ovako nekog nismo pokidali od Australi na OI u polufinalu, perfektno.
Svi su imali svoju ulogu, sto u odbrani, napadu, skoku, energiji, sve.
Moram tu da istaknem Petruseva i Avramovica koji su totalno preokrenuli utakmicu, jeste da su Bogdan i Jovic imali kljucne uloge, ali meni su prva dvojica imali neki poseban faktor danas, mislim da su potpuno iznenadili Litvance, da nisu znali gde biju.
Davidovac i Guduric su takodje imali svoje dobre uloge, sa strane, diskretno, ali konkretno i muski, pravo kad i gde treba.
Stefan Jovic verovatno partija karijere u reprezentaciji, moguce i kljucna uloga da odbijemo one napade u trecoj cetvrtini.
BOGdan, lider i covek u koga gledaju ostali, dovoljno.
Milutinov je najbolji centar u Evroligi.
Jovic, Marinkovic i Dobric nekako malo podbacili, ali i njihove partije korektne, nisu nista lose donosili, Marinkovic je nekoliko puta u odbrani odigrao odlicno, kao i Dobric, Jovic iskocio u napadu u nekoliko momenata.
Pohvale i za Pesica i strucni stab, odlicno spremljena utakmica.
Mislim da je najvecu prevagu donelo to sto smo im potpuno zatvorili Jonasa, delovao je potpuno nemocno.
Po tradiciji, pratimo dokle ce Bogdan sa poenima.
#17 mesto, sa 404 poena, sada je Dirk Nowitzki ispred, sa 425 poena, moglo bi to da padne u polufinalu.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.