fighter wrote:Spoiler: pokaži
Zlo od zene. Uvijek sam to tvrdio.
Kako su joj samo prostirali crveni tepih na "opozicionim" medijima, bezmalo napravili disidenta od te krmače.
fighter wrote:Spoiler: pokaži
Zlo od zene. Uvijek sam to tvrdio.
Veljkona22 wrote:Woodoo wrote:Aktivirali Miss piggy na max nivo.
Pre mi liči na to da je upletena u renoviranje železničke stanice pa je opet počela da ih brani. Pre godinu ili dve ih je napadala (grčića i eps).
Golden Warrior wrote:Ne znam kakvo je stanje na ostalim blokadama ali sinoc sam prvi put osetio da opada broj ljudi.
Jednostavno su se govna organizovala, nesto ljudi se i usralo zbog tih prijava i privodjenja.
Pri tom u ovim zborovima isto ima policije pun qrac, pa mi sada deluje da oni i biraju gde ce blokada biti. Dodju postave policiju sa svih strana, kao obezbedjuju skup a u stvari stignu prvi i gledaju da neko nesto ne stavi na put da posle imaju manje posla.
To vidim i po tome da su autobusi poceli da idu okolo, sto znaci da je odavno sve isplanirano za taj dan i maksimalno kontrolisano.
Pri tom spazimo juce inspektore, takve su telece glave da ne mozes da ih ne prepoznas. I namerno se pokupimo nas par i odemo da sedimo pored njih. Nije izdrzao magarac 10 minuta da ne pita "jel ima nekih problema ???"
Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest