Baxter Stockman wrote:Slovenija i Nemačka - kakve dve šanse.
Ovo se neće otvoriti ponovo za 15 godina.
I jedni i drugi uzeše titulu bez poraza. A u oba slučaja nama gomila otkaza pre prvenstva, povrede usled samog prvenstva i oba puta finala po mnogo čemu slična.
Ostaje žal što je Pribojac promašio otvorenu trojku čisto zbog šbbkbb...i što nikad ne bismo saznali šta bi bilo da smo tada izjednačili i da je nesretni Dobrić odigrao više od ta dva minuta i kusur.
Švabe su u sva tri eliminaciona meča olako ispustili dvocifrene razlike, od +14 protiv Letonije do šuta Bertansa za pobedu preko +12 protiv Amera i trojke Obsta za trijumf do današnjih više od deset razlike i šuta Gudurića za egal. Jbg. Možda bi ''dobronamernici'' rekli da skupo plaćamo onu pobedu iz Indijane ali nije tako.
I nemojte kukati više za 5 izgubljenih finala kao što u replici napisah onom liku što polivao kofom govana ove momke i reprezentaciju pa je posle popio ban. Tri finala su bila maksimum maksimuma a možda i ova izgubljena 17-23.
Budimo ponosni, nemamo drugu reprezentaciju. Da li je ovo Nemačka dobila ili mi izgubili isto mu dođe.
Ostaje ta nada za EP 2025, po meni zadnja šansa za većinu ovih igrača da uzmu zlato a ako konjušar želi da igra bolje tu da nastupi nego na OI.
Nemci su došli jedini sa 80-90 % a možda i više raspoloživog rostera na prvenstvo, izgurali sa 9 igrača ove finalne tri utakmice, odigrali smo i mi sa 9-10 igrača ali nismo mogli više od ovoga. Znam, boli nas sve ovo ali to je sport, to je život.