Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Finale SP: Nemačka - Srbija

Ko osvaja?

Poll ended at 10 Sep 2023, 15:35

Nemačka
14
16%
Srbija
76
84%

Total votes : 90

Re: Finale SP: Nemačka - Srbija

Postby kocha popovich » 10 Sep 2023, 16:05

СрбинПодгорица wrote:Богдана су скроз затворили, зато су Аврамовић и Гудурић имали оволико простора, свјесно су се кокцкали, није ушао шут који је требао и то је то.

Људи можете ме разапјети али нама је Јокић данас изузетно требао. Чисто из разлога јер би Богдан имао простора. Два играча су нон стоп на њега били.

Nama je drugi centar trebao danas. Milutinova su pojeli, a Petrusev nema ni masu, ni iskustvo za ovo. Ja sam ocekivao u nekom trenutku u 3/4 da proba zajedno sa Miletom i Petrusevim na cetvorci. Igrali smo to ranije par puta, danas je bas falilo mase.

Inace prelomni mec je bio onaj dosudjeni faul Aleksi pri sutu za tri umesto kontra faula, a zatim nesviranje cistog faula na Miletom u sledecem napadu. Tu su otisli iz egala na +7 i onda je pocelo mucenje.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby СрбинПодгорица » 10 Sep 2023, 16:06

Врхунски играч погоди 10 тројки, шампионски играч погоди једну. Нажалост Гудурић ти није урадио чекаћемо ново злато још. Да ли 22, да ли 23 видјећемо.
Са новин селектором, Јокић и још понеким играчем може се нападати и злато и на ОИ а поготово ЕП. Штета за Богдана фали му то
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 10 Sep 2023, 16:07

Je li ova glupost sa dodeljivanjem medalja u fazonu da se što pre završi i pobegne sa nepostojećeg podijuma bila i ranije ?

Zaboravio sam kako je bilo na par zadnjih SP. Ok u fudbalu kada bronzani uzima medalju em dan ranije em u drugom gradu ali ovo izgleda postaje praksa i u drugim sportovima.
Hajzenberg

Postby Rav4 » 10 Sep 2023, 16:07

Горан wrote:Да ли би неки од вас мијењао ово сребро за злато са Пантером?

Da, uvek bih pre imao u ekipi nekog Pantera nego nekog Gudurića. Sem što je rođen u Srbiji, mentalitet, hrabrost, košarkaška drkost, sve ono što je naš košarkaški šmek, sve je to na strani Pantera. Da me neko ne razume pogrešno i da je Panter trenutno u Zvezdi isto bih rekao, nema to veze s time. Neko ko je proveo 3 sezone u Srbiji, ko poznaje naš mentalitet i igru po meni ima mesta u našem dresu. Da mi imamo nekog perspektivnog beka čije bi mesto Panter zauzeo pa i da diskutujemo, ovako smo gledali bezmudog jadnika gudurića kako nam se userava aktivno u život.
Forum neistomišljenika, al malo sutra.
Rav4

Postby Dexi » 10 Sep 2023, 16:07

Jos jednom glavu gore momci :okk: Mogli smo i trebali da okrenemo ove Nemce i pored lose igre.Ovi su se totslno pogubili na kraju meca.

Ono Aleksino polaganje,Jovicevo zaletanje,Petrusev isto,Davidovac uzima trojku pa onda Mare je trebao tj.morao da ubaci ono polaganje,gde smo mogli na -1,i onda na kraju bez obzira na sve morao je da uzme onaj sut,a ne bacena lopta u bunar :biggrin:

Bas puno gresaka,falila je mirnoce vise,malo i bolji protok .Bogdan izgleda da je ostao bez goriva na kraju.Milutinov koji je najbolji centar na turniru nazalost odigrao los mec u finalu.

Neverovatno je ljudi koji nisu verovali u ove momke,i govorili da nemamo sanse,da oni sada najvise pljuju nase igrace i selektora. :krsti: Sramno zaista.

Kad se uzme i faktor sudjenja.Aleksa sampionski igrac :blue:
Dexi

Postby Teodoras » 10 Sep 2023, 16:08

Padaju maske polako...a mozda i brze nego sto mislimo.

Forum bi trebao da bude mesto gde ce onaj ko iole razume kosarku da pobegne od svakodnevnice raznih portala gde svako ko nema blage veze sa sportom moze kad mu se digne da oplete po nekom i popljuje.

Međutim, vidimo da tu nema nikakve razlike. I na ovom mestu iznenađujuce poprilican broj dijabola i mamlaza.
Teodoras

Postby Tileoleo » 10 Sep 2023, 16:08

Хвала момцима на свему! Одлична вожња цело првенство! Идемо јако на ОИ!
Tileoleo

Postby Гроф Тинторето » 10 Sep 2023, 16:08

Ma bilo je previse gluposti u cetvrtoj, ne znas koju da izdvojis.
Cak treca je bila bez takvih sranja koja smo radili u cetvrtoj. Brdo glupih odluka.

Nemacka je primenila taktiku kradje vremena u celoj cetvrtoj. I mi nismo uspeli da ih okrenemo.

Takodje, ponovio bih i silovanje na Milutinova je jedna od vecih gresaka.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby tremi08 » 10 Sep 2023, 16:09

I Stefan Jovic katsatrofalan danas, toliko iskustva a sam sebe izbacio nervozom, nepotrebno za igraca njegovih godina.
tremi08

Postby СрбинПодгорица » 10 Sep 2023, 16:09

Урадили су озбиљан скакутинг они, треба напоменути и судије који су нас урнисали.
На ОИ морају бити Јокић, Смаилагић на високим позицијама, јер морамо имати ротацију од 12 играча.
Last edited by СрбинПодгорица on 10 Sep 2023, 16:13, edited 1 time in total.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby veljkos161 » 10 Sep 2023, 16:10

СрбинПодгорица wrote:Врхунски играч погоди 10 тројки, шампионски играч погоди једну. Нажалост Гудурић ти није урадио чекаћемо ново злато још. Да ли 22, да ли 23 видјећемо.
Са новин селектором, Јокић и још понеким играчем може се нападати и злато и на ОИ а поготово ЕП. Штета за Богдана фали му то

Ja iskreno sumnjam da će Jokić igrati i sledeće a i narednih godina.
Očekujem da Denver dogura daleko opet u plej ofu tako da će verovatno se vaditi na umor iznova i iznova.
Najveći majstor kog smo iznedrili,ali bojim se da reprezentacija od toga neće dobiti ništa.
Sa time se treba pomiriti.
Ako me demantuje u budućnosti,super.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby grobar_Zvornik » 10 Sep 2023, 16:11

Нећете замјерити на патетици... Можда и први пут да нисам разочаран и да ме овај пораз није убедачио да седам дана не изађем нигдје и да кунем све живе. При томе, остадох и без посла прије пар дана... Најбитнија побједа ове седмице је остварена. Мајка нема тумор... Побједе и порази, живот.

Хвала момцима и селектору на свему. Резултат изнад очекивања, па можда и објективног квалитета. Могло је боље у финалу, али... њима је најтеже.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Zoran_Partizan » 10 Sep 2023, 16:11

Да смо имали Добрића то би било бар десетак поена на утакмици, а таман толико нам је фалило. Премало квалитетних играча имамо да би се надокнадио Добрићев изостанак.
Zoran_Partizan

Postby kocha popovich » 10 Sep 2023, 16:12

Горан wrote:Да ли би неки од вас мијењао ово сребро за злато са Пантером?

Da.

Nisam siguran da bismo ga osvojili, ali Punter igra vec petu sezonu u Srbiji i sa te strane je po meni dovoljno integrisan da bude nas. Nikad ne bih prihvatio igraca naturalizovanog iako nikad nije ziveo medju nama.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Arsen Lupin » 10 Sep 2023, 16:12

Cestitke Kariju i momcima.
Arsen Lupin

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.