Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

1/2 Španija – Francuska

Re: 1/2 Španija – Francuska

Postby Ćoba » 09 Jul 2024, 22:12

Mi smo imali Paunovića koji nikad nije dobio šansu da vodi svoju zlatnu generaciju u A selekciji, Španci koji su 100 puta bolja fudbalska zemlja od nas su to uradili.
Ćoba

Postby yobara » 09 Jul 2024, 23:03

Spancima izgleda samo metuzalemi poput Aragonesa, Del Boskea i ovog sad dekare donose rezultat :biggrin:

Kakvi Pepovi, Luis Enrikeovi i Cavi smrkavci u suskavcima

Sledeci koji donosi titulu - Mendilibar :biggrin:
yobara

Postby Domingoo » 09 Jul 2024, 23:48

Hrvati da nisu naleteli na Spaniju mozda bi stigli i do polufinala prva tekma razjebali im psihu
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Sezione » 10 Jul 2024, 00:06

Desamp je isti Milan Srdoc, pijanac iz Zikine Dinastije sto prodaje lozove
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Los Leones » 10 Jul 2024, 06:13

Већ сам писао да нисам неки фан шпанске репрезентације, али много ми је драго због Де Ла Фуентеа, Унаиа и Нике да су успели доћи у финале и верујем да ће и освојити.
Што се саме утакмице тиче, одлично прво и прилично скромно друго полувреме.
Los Leones

Postby Pit Bull » 10 Jul 2024, 06:16

Rijetko kad se desi da neko ko dominira turnir na kraju i osvoji u fudbalu, ali Spanci su na pragu.

Ljudi izbacili domacina Njemacku i na papiru vjerovatno najjaci tim Evrope - Francusku.

Za njih bi bila steta da to prospu u finalu, ali ja za njih bgm. necu moci navijati ko god im dodje. :D Jedna od reprezentacija koju nikad nisam gotivio ni u jednom timskom sportu.

Mali Jamal je cudo. Ako ga povrede zaobidju, obiljezice narednih 15 godina fudbala.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Gerzovo » 10 Jul 2024, 08:09

Rabio - Kante - Tchouameni, nemaju šanse ni protiv kljakave Srbije držati loptu nešto dugo.
Francuzi jesu fizički najpotentniji, trkački takođe, ali tehničkim kvalitetima srednjeg reda su baš prosjek.
Gerzovo

Postby NEDJA » 10 Jul 2024, 09:57

Koliko ja zavidim Spaniji ko sportskoj sili. Ubedljivo najveca sila 21. veka.
U fudbalu svetski prvaci, u nedelju imaju priliku da 3. put budu prvaci Evrope u ovom veku , Real i Barsa uzeli skoro polovinu LS, kosarkasi 2 puta svetski prvaci, 4 puta evropski, 3 medalje na OI, Nadal 22 gren slema, sad imaju Alkaraza, svetski i evropski prvaci u rukometu i vaterpolu, evropski u odbojci, Alonso svetski prvak u formuli 1, Markes u Moto GP... Mozda sam nesto i zaboravio ali skroz brutalno za 24 godine u ovom veku
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Niko123 » 10 Jul 2024, 10:04

Zaboravio si Kontadora :biggrin:
Niko123

Postby Loka » 10 Jul 2024, 17:08

Сада сма баш погледао шпански састав. Па нису они млади, штавише.
Одбрана 25 па чак и 30плус, осим Кукуреље(25). Средине махом око 30 осим Олма(26) и повређеног Педриа(21).
Напад, Морате пркео 30.
Истина је да су крилa млада Вилијамс и Јамал, овај други је дете.
Пишем о носиоцима игре.
Можда сам ипак претерао да ће они бити нека династија.

Овде је више фактора у игри, комбинација младости и искуства које је селектор лепо уклопи вероватно јер није ни имао притисак јавности да иде на титулу, за разлику од Немаца.
Што се тиче њихове игре, па то је оно што они играју преузето са малог фудбала(фуцала). Оно што је сада додатак је да су сада више директни, иако за мене не довољно. Скоро извесно јер имају двојицу продорних крила.
Дакле, конторла лопта кроз брза додавања на кратком простору и тако ставрање простора крилима. За то требају добри технички играчи, који владају лоптом, уосталом ако на малом фудбалу.
Loka

Postby Loka » 10 Jul 2024, 17:13

NEDJA wrote:Koliko ja zavidim Spaniji ko sportskoj sili. Ubedljivo najveca sila 21. veka.
U fudbalu svetski prvaci, u nedelju imaju priliku da 3. put budu prvaci Evrope u ovom veku , Real i Barsa uzeli skoro polovinu LS, kosarkasi 2 puta svetski prvaci, 4 puta evropski, 3 medalje na OI, Nadal 22 gren slema, sad imaju Alkaraza, svetski i evropski prvaci u rukometu i vaterpolu, evropski u odbojci, Alonso svetski prvak u formuli 1, Markes u Moto GP... Mozda sam nesto i zaboravio ali skroz brutalno za 24 godine u ovom veku

А делом је то дошло због рада наших тренера и играча у различитим спортовима. Највише кошарка али и рукомет. Додуше ми то на све стран делимо па смо и немачку кошарку подигли, сада радимо на ватерполу.

Мада ни ми нисмо лоши за нашу величину, а скоро смо 6 пута мањи демографски. Имамо медаље и титуле у кошарци, рукомету, одбојци(овде смо далеко бољи од Шпанаца), ватерполу(исто пуно бољи), шаху(имају ли шпанци титуле у шаху?!)
Али фудбал нам је стални пропуст и велико разочарење. Да се барем догегало до једног полуфинала СП или ЕП. Па тамо су били и Велшани.
Loka

Previous

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024