Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby nexus13 » 20 Jun 2024, 16:05

Ljudi moji, samo pogledajte Sergejevo trckaranje kod njihovog gola. Ne bi mi teren vise u zivotu video klosar raspali, 5 minuta pre toga je usao.
nexus13

Postby Chuck » 20 Jun 2024, 16:06

Pite dzaba te kalkulacije, svakako necemo proci dalje

1/8 finala bi bila premija, protiv koga god
Chuck

Postby Dexi » 20 Jun 2024, 16:06

Realno ako prodjemo grupu,za mene je to kao da smo uzeli trofej :okk: .

Očajna igra,očajna postavka ,očajne izmene(izuzev Birmancevica)Kek je razvalio Piksija,za kojeg se ispostavlja da je ispodprosecan trener.

Objektivno igramo najstariji i najgori fudbal na prvenstvu :krsti: Samo sreća nam je pomogla .

Ako ima neki trener tamo,molim ga da kaze Piksiju da ne igra sa dva špica,molim ga :krsti: .

Dakle Vlahovic u špica,Samardžić,SMS iza njega .Ako ne ide ,nemaš rezultat odmah guraj ,ubacuj dva špica.

Nedostaje nam neka radilica u veznom redu nešto poput Belica.

Ako budemo izašli sa ovom postavom protiv Danaca i na ovaj način budemo igrali izgubićemo.
Dexi

Postby Monogamija » 20 Jun 2024, 16:07

Pit Bull wrote:Realno gledano, nama bi bolje bilo da smo izgubili.

U tom slucaju bi sa pobjedom protiv Danske izvjesno bili treci i imali bi puno lakseg rivala u osmini finala. Pod uslovom jasno da Danska danas ne dobije Englesku sto nije realno da se desi.

Ovako ako dobijemo Dansku smo sigurno drugi (osim ako Slovenija ne sokira Englesku) i idemo na Njemacku tako da pisi propalo.

Pite, da smo izgubili mi Dance nećemo dobiti, ovaj bod je samo produžena lažna nada za sve nas. Opet su sve kalkulacije, da smo izgubili, ali moramo da dobijemo pod uslovom da se ostale stvari poklope. Bitno da ne vraćamo krompir kući, ali nećemo ni bod uzeti Danskoj
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby fighter » 20 Jun 2024, 16:07

nexus13 wrote:Ljudi moji, samo pogledajte Sergejevo trckaranje kod njihovog gola. Ne bi mi teren vise u zivotu video klosar raspali, 5 minuta pre toga je usao.

Sramotan
Znao je to Slavoljub, al 100 miliona,Barselona...na kraju neki al pa dopisi sta hoces...
fighter

Postby Dexi » 20 Jun 2024, 16:08

Гроф Тинторето wrote:Kakva je situacija ako Engleska pobedi Sloveniju i Dansku sa po 1-0, a mi odigramo 1-1 sa Danskom na kraju?
Ko bi tu bio drugi, treci, cetvrti?

Onda bi verovatno prošla ekipa koja ima manje kartona, ili bi se zrebalo ,tako nesto :biggrin:
Dexi

Postby Ćoba » 20 Jun 2024, 16:09

Rade Bogdanović je ustvari Srbin Podgorica.
Ćoba

Re: Сви играју, фудбал побеђује - РТС специјал

Postby Dr. Thomas » 20 Jun 2024, 16:12

Много људи из РС данас на утакмици.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby S73F4N » 20 Jun 2024, 16:12

Da ocekujemo opet izjavu Tadica.Snselektor ga opet nije uvrstio u startnih 11,a najspremniji i najbolji igrac je.
Ilic ovo je jedna od najgorih partije nekog reprezentativca u poslednje vreme.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Dexi » 20 Jun 2024, 16:12

nexus13 wrote:Ljudi moji, samo pogledajte Sergejevo trckaranje kod njihovog gola. Ne bi mi teren vise u zivotu video klosar raspali, 5 minuta pre toga je usao.

Problem je što je on ušao da igra poziciju koju ne može,i koju nije igrao nikada.

On u Laciju je igrao nekog poluspica ,igrača koji je opasan iz drugog plana.

Samo u toj nekoj ulozi on može da bude koristan.

Komentator na rts-u kaze protiv Danaca nam ne odgovara ni jedan ni, dva boda već tri boda :biggrin:

Kaze Luka kad je teško mi smo najbolji :biggrin:

A evo ga I stručnjak Murinjo Srpski :biggrin:
Dexi

Postby Demokratski rob » 20 Jun 2024, 16:13

Илић је био добар док је имао снаге, последњих пола сата је био мртав.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Lester Bo » 20 Jun 2024, 16:17

Dobro je samo zbog načina na koji se uzeo bod.

Sve ostalo...

Pustite na koga idemo u 1/8 finala, dajte ako možemo da prođemo mi ovo za početak :lollol:

Imajući u vidu tok utakmice i kako su reagovale izmene, biće verovatno mešanja karata za Dance u odnosu na ovo do sada.

Mi ne možemo ovu Sloveniju da pobedimo, ali možemo da ih opet osvajanjem boda ubijemo u pojam.

Nadam se da se može ponoviti EURO 2000 i nakon susreta sa Slovenijom meč protiv još jedne zemlje iz Skandinavije.
Lester Bo

Postby Rokanontas » 20 Jun 2024, 16:17

Odgledao sam gro utakmica na prvenstvu. Mi smo ubedljivo najlošija ekipa. Što i ne čudi ako se uzme u obzir da imamo najlošijeg trenera da ne kažem selektora. Koliko je bio iznad proseka kao igrač, toliko je sad ispod proseka kao trener. Kada se na to doda ego ko kuća dobijamo ovakav produkt. Tebi kapiten da onakvu izjavu.. Ubij se odmah čoveče.. Ovo će samo zamaskirati probleme kojih je na pretek. Ovde je samo Vlahović za top nivo fudbala. Pavlović ako nastavi da napreduje može se nadati nečemu sličnom.. i to je to. Ovo ostalo je drugi razred. Mitro sa dupetom punim krempita je najjača glava kojoj je gas da igra za reprezentaciju,i to se mora ceniti , jer takvih u nas nije mnogo - ali od kako je otišao da zabavlja kamilare , to je to od njega.

Sada opet sledi loženje pred Dansku , ali to je naš fudbal - Daning - Krugerov efekat..
Rokanontas

Postby fighter » 20 Jun 2024, 16:18

Znaci da navijamo za Dance? :biggrin:
fighter

Postby Veljkona22 » 20 Jun 2024, 16:19

Ilić me razočarao. Pozadi katastrofa, nudi se i onda vraća loptu štoperima. Lukić mora 90 minuta. Volim sa 2 špica ali ovo gde stavlja Vlahovića nije špic.

Jović nam se pokenja u usta ali on osim džokera ništa ne može da bude.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024