Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby grobar_Zvornik » 21 Jun 2024, 08:30

Иначе да похвалим штоперску тројку. Одиграли су ове двије утакмице изнад мојих очекивања.
Надам се да тако могу и против Данске и да неће покварити тај утисак. Утисак је и већи имајући у виду како игра остатак екипе и колико им је стало да се врате назад и да помогну.
ГУДЕЉ МОРА БИТИ У 11 ПРОТИВ ДАНСКЕ. Мора бити то везивно ткиво одбране и везног реда. Све друго је самоубиство.

Ако буде памети, наш састав мора изгледати овако...
_______________________Рајковић__________________________
Миленковић________________Вељковић_____________Павловић
________________Гудељ_________________Лукић______________
Живковић_________________________________________Самарџић
____________Бирманчевић__________Тадић___________________
________________________Митровић__________________________
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Loka » 21 Jun 2024, 08:36

Не треба сада ићи у крајност па тврдити да је Сергеј очајан играч, није очајан али није за дефанзивне задатке. Он је горе да трчкара, као у Лацију. Може он добру лопту да проследи, да из шута погоди, скочи и да га главом.

Наравно, сви ударају по Сергеју, као што се удара по одбрани када прими а када нападачи промашују прилике онда се то толико не види па је увек мањи притисак на њих у јавности. А није то другачије.
Last edited by Loka on 21 Jun 2024, 08:36, edited 1 time in total.
Loka

Postby fontaneros » 21 Jun 2024, 08:36

Ma kakav Mitrovic, bratina je on ali fura min 5kg viska

Duca je rob ovog (ne)sistema piksete, identicnu stvar dozivljava i u Juveu

Bezveznjakovici u veznom redu koji ne mogu da kreiraju napad

Dakle, moraju Samardza i Birman uz njega, pozadi neka bije Sale..
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby stihl » 21 Jun 2024, 08:43

grobar_Zvornik wrote:Иначе да похвалим штоперску тројку. Одиграли су ове двије утакмице изнад мојих очекивања.
Надам се да тако могу и против Данске и да неће покварити тај утисак. Утисак је и већи имајући у виду како игра остатак екипе и колико им је стало да се врате назад и да помогну.
ГУДЕЉ МОРА БИТИ У 11 ПРОТИВ ДАНСКЕ. Мора бити то везивно ткиво одбране и везног реда. Све друго је самоубиство.

Ако буде памети, наш састав мора изгледати овако...
_______________________Рајковић__________________________
Миленковић________________Вељковић_____________Павловић
________________Гудељ_________________Лукић______________
Живковић_________________________________________Самарџић
____________Бирманчевић__________Тадић___________________
________________________Митровић__________________________

Какав црни Гудељ!?!?!
Да је играо (статирао) јуче, ми би изгубили утакмицу.
Лик везе нема.
Лукић и Илић су јуче одлично дјеловали.
Ми смо добили гол када је тај тандем промијењен и ушао онај СМС.
Надам се да ће се Кикси коначно дозвати памети (ако је уопште има) раскрстити са старим заслугама и неке свете краве овог тима клупирати.
stihl

Postby grobar_Zvornik » 21 Jun 2024, 08:45

Гудељ је једини дефанзивни везни којег имамо.Бољи од Илића и Лукића заједно.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby stihl » 21 Jun 2024, 08:47

Гудељ је ужасан на тој позицији а ти како год хоћеш.
Лик ништа не зна са лоптом и склон је киксу.
stihl

Postby Zlaja » 21 Jun 2024, 08:48

A šta je pokušao stručnjak sa brojem 21?

Zlaja

Postby Zlaja » 21 Jun 2024, 08:53

Što duže gledam klip sve je tužniji.

Ajde Sergej je dobio svoju porciju kritika, zasluženo, Gaćinović ne zna ni sam šta i gde igra, ALI...

u pitanju je 69. minut, njihov desni bek uzima loptu na 20 metara, lopta ide 80 metara za sportih 16 sekundi i...

oni imaju situaciju 5 na 5, 3 na 3 u šesnaestercu.

Ne bih voleo da se ova akcija sakrije iza krivice samo Sergeja.

Gde su nam ostali vezni?
Zlaja

Postby grobar_Zvornik » 21 Jun 2024, 08:55

stihl wrote:Гудељ је ужасан на тој позицији а ти како год хоћеш.
Лик ништа не зна са лоптом и склон је киксу.

Не бих се сложио.
То што је назови селектор покушавао да добије штопера од њега је покварило утисак о њему. Не правим ја од њега српског Кантеа, још мање врхунског фудбалера, али за овакав тип утакмице у којем је кључно да буде што мање вјетра између линија, Гудељ је неопходан.

grobar_Zvornik

Postby Old school » 21 Jun 2024, 08:59

grobar_Zvornik wrote:Вјеровали или не, под разним именима, са свим скандинавским селекцијама имамо позитиван скор.

Mislim da sa Dancima ne. Ne leže nam kao Barselona u basketu Partizanu. Deru nas ko vola u kupusu od kad pratim fudbal.
Sve to nije ni bitno. Ne trošite živce i svoje dragoceno vreme na ove splavarske bezmude luzere, uživajte ljudi u fudbalu i posvetite vreme reperzentacijama koje su zalaganjem, voljom i željom to zaslužile.
Apropo rasprave, juče opšta histerija kada smo izjednačili protiv jedne skromne Slovenije u 95'min. :lollol:
Ta Slovenija trenutno je neka C klasa evropskog fudbala bez želje da ih potcenim jer ljudi igraju i daju 110% za reprezentaciju.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby stihl » 21 Jun 2024, 09:03

Zlaja wrote:Što duže gledam klip sve je tužniji.

Ajde Sergej je dobio svoju porciju kritika, zasluženo, Gaćinović ne zna ni sam šta i gde igra, ALI...

u pitanju je 69. minut, njihov desni bek uzima loptu na 20 metara, lopta ide 80 metara za sportih 16 sekundi i...

Gde su nam ostali vezni?

stihl

Postby Desetka » 21 Jun 2024, 09:06

Mitrovic masi mnogo za svoje strandarde, ali barem ulazi u sanse dok je Vlahovic nevidljiv.
Bez ikakve dileme mora da se igra sa jednim napadacem i taj napadac mora da bude Mitrovic.
Sto se tice Gudelja, sa pravom se kritikuje SMS koji tek sto je usao u igru nema fokus i disciplinu da isprati igraca do kraja, ali sta tek reci za Gudelja koji je klasican zadnji vezni i koji ne poseduje nikakav napadacki kvalitet i kome Belingem isto lagano uleti u kazneni i da gol.
Pa ako on kao krljator to ne moze da spreci pa koji je uopste njegov doprinos na terenu, posto sigurno nece da predribla pet igraca niti da uputi neki genijalan pas. I Ilic i Lukic su isto veoma skromni igraci, ali ovo za Gudelja mi je upalo u oko.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Loka » 21 Jun 2024, 09:13

Можда Митровић улази у прилике јер се више обраћа пажња на Влаховића.

Елем, лепо је изједначити у последњим секундама. И сам се радовао као мало дете. Наравно знао сам да нам то не значи пуно али опет је лепо. Ипак смо ми доминирали у другом полувремену, јесте примило смо, али ван тога и оног шута Шешка кекеци нису пуно показали. Притискали смо их, имали прилике(Митровић две сјајне, 1 на 1 са Облаком и пречка, мислим да није незаслужен узет бод.
Можда и тај погадак на крају да неки импулс за Данску иако нас Данци редовно деру.
Нека се освете за ЕП 1992 када су нас избацили а они ушли као замена и освојили то ЕП. :biggrin:
Loka

Postby Loka » 21 Jun 2024, 09:19

Zlaja wrote:Što duže gledam klip sve je tužniji.

Gde su nam ostali vezni?

Илић је трчао на другој страни, одакле је био центаршут Словеније. Били су тамо двојица наших.
Сергеј је требао да затоври другу страну, то је био њего одбрамбени задатак. Али као што сам написао, Сергеј није за то. Раде Богдановић каже да је то због тога што Сергеј игра у С. Арабији, ја се не слажем, Сергеј је увек био проблематичан у одбрани.
Loka

Postby Zlaja » 21 Jun 2024, 09:25

Koji je Ilić?

Image
Zlaja

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024