Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Loka » 21 Jun 2024, 10:21

Demokratski rob wrote:Наши играчи не умеју да држе лопту у ногама дуже од две секунде, без обзира да ли су противници прескупи енглези или играчи Цеља. Једини који се не плаши да држи лопту је Самарџић и донекле Лукић. Када нас борбени данци притисну високим пресингом јасно је да немамо апсолутно никакве шансе.

И ја очекујем високи пресинг Данаца. То је прилика да се искористи :roll:

Немојте сада Самарџића као да је Марадона па после када не одигра као Марадона дрвље и камење.
Loka

Postby Baxter Stockman » 21 Jun 2024, 10:39

Svaka čast Slovencima i na terenu i na tribinama.
Nisu stali 90 minuta, ovi naši fim bez tona.

Mrzi me da čitam šta str pisali, ali ovo je tragedija, na čelu sa Piksijem koji blage veze nema šta radi.

Bio sam spreman na svakojake seljacizme naših gastoza i opet su uspeli da me ostave bez teksta.
Gospode dragi…
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Sezione » 21 Jun 2024, 11:14

:lol2:

Pisi detalje nasih srednjeevropskih seljana, da se bar malo oraspolozimo :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Puta Tapar » 21 Jun 2024, 11:24

Bojdo wrote:Samardžić je pod must.

Mislim da ga Piksi ne podnosi, ili još gore ne obraća pažnju na njega. Deluje kao da ga je zvao samo na pritisak javnosti da ne ode pod nemački bajarak.
Puta Tapar

Postby Ćoba » 21 Jun 2024, 11:34

Iako nije isti raspored ali zanimljivo je da smo i prije 24 godine izvukli x sa Slovencima gdje je utakmica bila praktično završena nakon 3:0 i isto nam je pobjeda nad skandinavskom ekipom bila dovoljna za prolaz.
Ćoba

Postby Stefanm992 » 21 Jun 2024, 11:38

Old school wrote:
grobar_Zvornik wrote:Вјеровали или не, под разним именима, са свим скандинавским селекцијама имамо позитиван скор.

Mislim da sa Dancima ne. Ne leže nam kao Barselona u basketu Partizanu. Deru nas ko vola u kupusu od kad pratim fudbal.
Sve to nije ni bitno. Ne trošite živce i svoje dragoceno vreme na ove splavarske bezmude luzere, uživajte ljudi u fudbalu i posvetite vreme reperzentacijama koje su zalaganjem, voljom i željom to zaslužile.
Apropo rasprave, juče opšta histerija kada smo izjednačili protiv jedne skromne Slovenije u 95'min. :lollol:
Ta Slovenija trenutno je neka C klasa evropskog fudbala bez želje da ih potcenim jer ljudi igraju i daju 110% za reprezentaciju.

to radovanje je "na silu" , kao sto je bilo i ono protiv bugara - gol sam iskreno ispratio sa blagim razocaranjem posto ce sada da nam prodaju pricu o tome kako i dalje imamo sanse a kad izgubimo od danske ima da ide prica kako je malo falilo , kako je ovo dobro iskustvo , bitno je sto smo na euru nakon 24 godine i slicno a svako sa 2 grama mozga vidi da nakon katara pad postoji i ogroman je

u oci se gledamo i lazemo , ovde kao da ce novinar dobiti otkaz ako napadne nekog na funkciji ( da li sport , da li politika , da li nesto trece ) , ne pratim ove emisije i slicno ali sam cuo da je aca podilazio piksiju nakon engleske gde se realno NISTA nije videlo osim da su englezi po starom dobrom obicaju dosli u fazonu "dovoljno je da izadje najboljih 11 i pobedicemo svakog" i da je vec jedan prosecna danska mogla da ih izgazi a da ne pricam kad nalete na spaniju , francusku , portugal nemacku ...

dok ne krene kritika , dok ne krene da se jebe sve po spisku po portalima , novinama , emisijama svima koji rade lose bez pardona da li je to selektor , predsednik , gradonacelnik , sofer - nama nece biti bolje
Stefanm992

Postby Baxter Stockman » 21 Jun 2024, 11:39

Puta Tapar wrote:
Bojdo wrote:Samardžić je pod must.

Mislim da ga Piksi ne podnosi, ili još gore ne obraća pažnju na njega. Deluje kao da ga je zvao samo na pritisak javnosti da ne ode pod nemački bajarak.

Ako skapira, a ne verujem da hoće, da ovo nije 2021. i da Tadićevo dupetanje na 30m od gola i da je jedina opcija napucavanje na Mitra, možda i uradimo nešto.

Mi smo juče prodisali kad je izvukao Tadića jer smo konačno dobili igrača koji može da povuče loptu.
I dokle bre više igramo ko dizelaš, opet je prosuo poluvreme…
Čim je izašao iz šablona da sve mora da ide preko Mitra i Tadića dobili smo šanse.

Imam utisak da bi se tukli za prvo mesto da je na klupi Kek umesto Piksija.
Baxter Stockman

Postby Loka » 21 Jun 2024, 11:44

Да али Норвешке. Додуше то је била добра генерација Норвежана са Солскјером али Данска игра другачији фудбал.
Али тада нисмо играли задњу са Норвежанима већ Шпанијом, где смо водили 3-2 до 90 минута а онда смо у надокнади примили 2 комада што нас је бацило на Холандију, једног од домаћина, и следило је чувено Клајвертовање. Тако да овај погоддак Јовића у надокнади је помало чудан за нас јер ми углавном умемо да примимо у надокнади али то због тога јер играмо слично Словенцима у другом, где су они стајали са 10 на 20 метара од оквира.

Иначе су Норвежани победили у прво колу Шпанију а ми стигли до 3-3 иако смо губили 3-0.

Узгред, мислим да су управо на утакмици са Шпанијом упали наши да јуре фрацуског судију Жила Весјеа.
Када се смао сетим :laugh:
Loka

Postby Loka » 21 Jun 2024, 11:49

Baxter Stockman wrote:Ako skapira, a ne verujem da hoće, da ovo nije 2021. i da Tadićevo dupetanje na 30m od gola i da je jedina opcija napucavanje na Mitra, možda i uradimo nešto.

Mi smo juče prodisali kad je izvukao Tadića jer smo konačno dobili igrača koji može da povuče loptu.
I dokle bre više igramo ko dizelaš, opet je prosuo poluvreme…
Čim je izašao iz šablona da sve mora da ide preko Mitra i Tadića dobili smo šanse.

Imam utisak da bi se tukli za prvo mesto da je na klupi Kek umesto Piksija.

Није баш тако.
Ми смо имали прилика док је играо Тадић.
У ствари Тадић је наместио одличну прилику Митровићу одмах на почетку другог полувремена, 1 на 1 са Облаком али са десне стране.

Више је проблем што Тадић и Сергеј не могу да држе одбрамбено средину терена.
Loka

Postby Desetka » 21 Jun 2024, 12:10

Tadić je vidno propao, svaku loptu overava između 5 i 10 sekundi, a nema više one magije što je i logično jer ima čovek 35 godina. Ja bih mu se posle prvenstva zahvalio pod obavezno, jer je ponašanjem posle engleza pokazao da mu je ego preveliki, a igrom to više ne može da isprati. Kad bi se spustio na zemlju i pristao da bude opcija sa klupe, drugačije bih razmisljao.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Demokratski rob » 21 Jun 2024, 13:32

Loka wrote:
Немојте сада Самарџића као да је Марадона па после када не одигра као Марадона дрвље и камење.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby bezvezarije » 21 Jun 2024, 13:39

Englezi i kad imaju ekipu od 2 milijarde izgledaju jalovo i bezlično. Treba im jedan Grizman tip igrača.
Last edited by bezvezarije on 21 Jun 2024, 13:39, edited 1 time in total.
bezvezarije

Postby Noodles » 21 Jun 2024, 13:39

Na koliko je promila Piksi u proseku? Kako se krevelji covek, nista konkretno ne kaze.
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Baxter Stockman » 21 Jun 2024, 13:42

Naš selektor Dragan na konferenciji:
Baxter Stockman

Postby doubledjoka » 21 Jun 2024, 13:43

ocaj, pixi je u totalnom rasulu.. cekam da se zavrsi ekskurzija i da se ne ljubimo..
doubledjoka

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024