Old school wrote:grobar_Zvornik wrote:Вјеровали или не, под разним именима, са свим скандинавским селекцијама имамо позитиван скор.
Mislim da sa Dancima ne. Ne leže nam kao Barselona u basketu Partizanu. Deru nas ko vola u kupusu od kad pratim fudbal.
Sve to nije ni bitno. Ne trošite živce i svoje dragoceno vreme na ove splavarske bezmude luzere, uživajte ljudi u fudbalu i posvetite vreme reperzentacijama koje su zalaganjem, voljom i željom to zaslužile.
Apropo rasprave, juče opšta histerija kada smo izjednačili protiv jedne skromne Slovenije u 95'min.
Ta Slovenija trenutno je neka C klasa evropskog fudbala bez želje da ih potcenim jer ljudi igraju i daju 110% za reprezentaciju.
to radovanje je "na silu" , kao sto je bilo i ono protiv bugara - gol sam iskreno ispratio sa blagim razocaranjem posto ce sada da nam prodaju pricu o tome kako i dalje imamo sanse a kad izgubimo od danske ima da ide prica kako je malo falilo , kako je ovo dobro iskustvo , bitno je sto smo na euru nakon 24 godine i slicno a svako sa 2 grama mozga vidi da nakon katara pad postoji i ogroman je
u oci se gledamo i lazemo , ovde kao da ce novinar dobiti otkaz ako napadne nekog na funkciji ( da li sport , da li politika , da li nesto trece ) , ne pratim ove emisije i slicno ali sam cuo da je aca podilazio piksiju nakon engleske gde se realno NISTA nije videlo osim da su englezi po starom dobrom obicaju dosli u fazonu "dovoljno je da izadje najboljih 11 i pobedicemo svakog" i da je vec jedan prosecna danska mogla da ih izgazi a da ne pricam kad nalete na spaniju , francusku , portugal nemacku ...
dok ne krene kritika , dok ne krene da se jebe sve po spisku po portalima , novinama , emisijama svima koji rade lose bez pardona da li je to selektor , predsednik , gradonacelnik , sofer - nama nece biti bolje