by Angus Young » 10 Jun 2024, 22:54
Finale: Nemačka - Francuska (kvota 11.7) ili Nemačka - Holandija (kvota 34).
Ako sam lepo pogledao kostur u finalu se Nemci, ako budu prvi u svojoj grupi, mogu sastati sa jednom od ove dve ekipe, u zavisnosti ko bude prvi u njihovoj grupi.
Englezi i Francuzi (ako lepo gledam kostur), ako budu prvi u svojim grupama susreću se u polufinalu, zato je i nešto veća kvota na taj duel u finalu, a na te dve ekipe je najmanja kvota za osvajača.
Ne bih igrao na Engleze ili Francuze za osvajanje, čisto iz mog nekog tripa da preskočim prva dva favorita. Nemci su mi primamljivi jer su domaćini, kvota je 6.35. Portugal je sledeći sa kvotom 8, Špance i Italijane bih preskočio, nešto mi ne odaju utisak da mogu do samog kraja i ostala mi je Holandija sa kvotom 17 za osvajanje.
Hrvati npr imaju za osvajanje kvotu 40, može da se čačne iz gasa nekog što godinama igraju odlično, treći na svetu, a unazad još jedno takmičenje završiše kao drugi. Kiks je evropsko između ta dva takmičenja gde su u 1/16 izgubili od Španaca posle one silne goleade.
Još jedna stvar, u sokeru mogu da se vežu i osvajači/finalisti i uopšteno igre sa Kopa Amerike sa ovim igrama za Evropsko.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..