"Šta kaže ..šta kaže?"
-Nemam pojma, samo viči "yes, yes"
Kako je krenuo da priča, sve očekujem da se neko sa gaćama punim dinamita zakuca u Šatrije
Nikad nisam mogao da odustanem od sna da osvojim zlatnu medalju kao što ni srpski narod nikada nije odustao od mene. Zajedno verovali smo u nemoguće. I dok sam ja možda onaj koji drži medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svakom od nas. Predstavljanje reprezentacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi momenti, ovaj život – ništa ne bi bilo moguće bez vaše bezrezervne podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam. Voli vas, Nole", stoji u pismu Novaka Đokovića koje je objavio dva dana posle osvajanja zlata u Parizu.
familija wrote:Neko napisa ovde da je mec Alkaraza jedan od tri najbolja...
To mozda izgleda tako kada se posmatra iz ovog ugla..dan posle...
Medjutim..malopre odgledah 10minuta snimka legendarnog finala AOpena kada je Nole dobio Nadala sa 3:2..mec trajao skoro sest sati..
Kada obojica nisu mogli da stoje dok su cekali ceremoniju pa su im doneli stolice..
Kakav tenis kakva dbaga u udarcima kakvi poeni...ovo sa Alkarazom je Novak odigrao n 50-60 % od tog meca sa Nadalaom...
Kakav su nivo tenisa igrali tih godina..Alkaraz mora jos da sanja..
dacolik wrote:Bio sam napolje s drustvom. Sa zakasnjenjem sam vidio post.. Ne znam po cemu mislis da je bio kao AO08, meni je ovo mnogo kvalitetniji mec. Mozda po vaznosti , mada bi to samo Novak znao da nam kaze.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest