Mnogo ste negativni zaista danas na svim temama ,ne znam sta vam je
Danas je bitna jedino pobeda,I jebe mi se način na koji smo došli do nje u prvom kolu.Da se dobije Australija i onda da se tempira forma za najvažniji mec na turniru ,a to je 1/4.
Mene kao velikog navijača Partizana žalosti sudbina VKP ,I smatram da država treba da pomogne najtrofejnijem našem kolektivu.
Na vasu žalost vaterpolo uprkos tome neće propasti,jer talenata ima i dalje ,dobre su mladje selekcije ,ima klubova gde se jako dobro radi kao npr Šabac ili Radnički.
Kao sto i za prethodnu generaciju nije jedino zaslužan VKP ,I nisu svi izašli iz njegove skole.Prlainovic,Mandic iz H.Nova,Cuk,Pjetlovici,Radjen iz Vojvodine .
E sad teško je očekivati vladati u nekom sportu 30 god.bez prestanka,a da se ne doživi pad.Ovo trenutno jeste mali pad,ali nikako propast jer ćemo bit8 ubrzo opet u vrhu.
Pogledajte gde su bili Španci pre sedam ,osam godina,Madjari isto,svaka ekipa iz vrha je imala padove jedino je naš vaterpolo u kontinuitetu od 98 ' osvajao medalje do 2021' skoro na svakom takmicenju.
Ako iko ima kredit, to je onda vaterpolo.