Sezione wrote:Gunde Svan wrote:
Iranski tekvondista, koji je radio i za nas je hteo da otvori tekvondo klub. Sve je spremio, uložio novac, zakupio prostor, opremio ga. Onda su se pojavili likovi sa pristupnicom SNS i zahtevom da 60% ide njima kao zaštita. Istu priču čuo sam istog dana za nekog anonimnog lika koji je pokušao da otvori aikido klub. O čemu mi više pričamo i čamu se nadamo. I posle ne mešaj sport i politiku. Sve je kako zaslužujemo i sve je direktna posledica zla koje nas je zadesilo i koga se nećemo još dugo ratosiljati. I svi pistajemo na sve to, ćutimo o tome i pravimo se da je normalno. Ništa nije normalno
Sta bre vi ljudi pricate posle ovog posta?
Je l ste svesni gde se nalazite? Covek je hteo da otvori T E K V O N D O K L U B ako nekome nije jasno gde zivi
Lepo je sto se pojavio i nik Ciciban, simbolika je uvek tu na neki nacin... Ciciban, ciciban, pa
gde ste bre vi ratovali pizda vam materina gde bre vi zivite alo, u diznilendu?
Svaki vrhunski rezultat koji ostvari neko u srpskom sportu je uprkos sistemu, a ne zahvaljujuci postojanju istog
Taj sistem zeli da ima svoje ljude od predsednika kucnog saveta pa navise, a najbolje je ako i ti stanari njegove zgrade ne talasaju mnogo i ako medju njima ima nekoliko onih koji ce uvek da spijuniraju komsiju.
Na ovom forumu smo barem culi od ljudi koji znaju o cemu pricaju ko vodi mladje kategorije u sportovima i kako to izgleda. Plus ono sto maltene svako od nas zna iz nekih licnih iskustava.
Dzaba i da se uloze pare ako ce za razvoj mladjih kategorija u nekom sportu da se pitaju ljudi koji nemaju veze sa onim sto rade.
Od toga da ima para, ali da se ne radi kako treba ili da se trenira u onom cuvenom praznom bazenu ali da se radi kako treba, uvek biram ovo drugo.
Najveca tuga je sto mi ocigledno nikad ne mozemo imati oba - i novac i kvalitetan, posten rad.