Board index Paris 2024

Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Re: Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Postby Produzenisamlekom » 08 Aug 2024, 14:28

СрбинПодгорица wrote:Игре могу извадити само кошаркаши са златом иначе најгоре игре икада и дебакл. Неко ће поменути раније игре али тада и мање спортова и мање могућности. Нема леба од осталих ове игре какав кајак какав теквондо сви се распадају. Перишић ако прође прву борбу да пуцамо

Ima li razlike ako vaterpolosti osvoje zlato?
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Lester Bo » 08 Aug 2024, 14:31

AirBall wrote:Realno najveci podbacaj je Basket 3×3, moze se reci i sramotan nastup, 4 od 8 meceva izgubljeno... Zenska odbojka takodje katastrofa, porazi u 3 od 4 utakmice i tu je ocigledno najveca greska napravljena sto je postavljen strani trener...Mi smo specifican narod, nije dovoljno znati teoriju, ovde jebanje sve po spisku podize iz letargije i vraca na pravo kolosek... Nakon toga najvise je podbacilo rvanje jer uz sve naturalizacije koje su napravljene i koje ne podrzavam opet se gubilo u prvim i drugim kolima...

Sve ovo ostalo ne vidim kao veliki kiks...

Tradicionalno popunjavamo brojno stanje na veslanju, plivanju, dzudou, kajaku i atletici... Medalja se osvaja osvaja jednom u 50 godina..

Imali smo samo tri strelca i to nas je dosta kostalo...

Sve u svemu nadam se da ce se nakon ovoga stati sa sumanutim davanjem pasosa... Nikakva korist od toga, nisu to nase medalje...

Jeste basket 3x3 najveće razočarenje,međutim tu je samo jedna medalja "pobegla".

Isti slučaj i sa ženskom odbojkom gde apsolutno ništa nije sigurno,6 vodećih ekipa približnog kvaliteta,onako kako su naše uhvatile Italiju u Tokiju tako su one nas sada,sa razlikom da su naše imale veliku šansu u prvom setu.

E sada ono što je moje mišljenje da je "tamo gde se sve odlučuje" bila strategija da se naturalizacijom nekolicine sportista i domaćinstvima velikih takmičenja stekne neka reputacija u svetu borilačkih sportova,samim tim da se na mala vrata uzme buljuk medalja na OI.

Boks,rvanje,džudo,tekvondo,mislim da nema velikog takmičenja koje u poslednje 2-3 godine ovde nije organizovano.

Na kraju se ispostavilo da je i tu stvorena neka lažna slika pred ovo jer smo mi u svim tim sportovima na SP i EP održavanih kod nas uzimali po nekoliko medalja.

Ono kada ispuniš normu treba ti kako ti se zalomi 2,3 ili 4 pobede do medalje i tu se podletelo da može puno toga da se uradi,ja prvi neću da lažem.

Uvek je lako biti general posle bitke,samo mi smo na ovim igrama u 4 borilačka sporta imali ispunjeno 18 normi(12 domaćih ,6 naturalizovanih),više od najvećeg broja država sigurno,samim tim je frustracija veća što evo imamo krompir u tim sportovima,a sutra je poslednji dan i šansa da se situacija popravi.

Da si u tim sportovima čapnuo neku medalju do sada bila bi povoljnija slika svakako,kao što će i biti ako se sutra poslednjeg dana u tim sportovima nešto uradi.

Kažu za ovu Perišićevu da jedino neka Belgijanka može da je dobije.

Iako verujem da je mnogima sada potpuno svejedno hoće li na kraju broj medalja biti 5 ili možda 8 :roll: .

Spoiler: pokaži
Lester Bo wrote:Ukupan broj medalja : 19(4 zlata,7 srebra,8 bronzi)

Basketaši-zlato
Odbojkašice-zlato
Đoković-zlato
Španović-zlato

Stevan Mićić-srebro
Mikec-srebro
Arunović-srebro
Košarkaši-srebro
Aleksandra Perišić-srebro
Majdov-srebro
Kukolj-srebro

Milica Nikolić-bronza
Marica Perišić-bronza
Angelina Topić-bronza
Vilagoš-bronza
Vaterpolisti-bronza
Mate Nemeš-bronza
Mikec i Arunović-bronza
Sara Ćirković-bronza

Mandić (25 golova)
Bogdanović (115 poena)
Bošković(120 poena)

:truce:
Last edited by Lester Bo on 08 Aug 2024, 14:33, edited 1 time in total.
Lester Bo

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2024, 14:32

Сви су подбацили осим Новака и Ангелине укљујући стријелце појединачн. Ватерполисти и кошаркаши видјећемо за који дана подле борби за медаље. Гледајући резултате прије ОИ 10+ је морало доћи

@produzeni има мања је штета. Али злато у највећем спорту на ОИ преко Америке која шаље најјачи састав од 92 а можда и јачи пд тога је озбиљан подвиг, и вјероватно би највећи наш спортски успјех икада
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby octopus » 08 Aug 2024, 14:34

Gunde Svan wrote:Ja moram da se pohvalim da sam se i kladio na over 6.5 medalja za nas, i ne samo to nego sam natociljao i nekoliko prijatelja na to.

A dobro, jedno je što se ovde igramo prognoze, a drugo šta pišemo ceo ciklus. :biggrin:
Ponese te atmosfera, malo i u želja, odigraš navijački tiket što se kaže.
Nikad ne bih odigrao 5 medalja posle bilansa od osam i devet sa prethodne 2 OI, čak i da sam siguran…
octopus

Postby Gunde Svan » 08 Aug 2024, 14:36

octopus wrote:
Gunde Svan wrote:Ja moram da se pohvalim da sam se i kladio na over 6.5 medalja za nas, i ne samo to nego sam natociljao i nekoliko prijatelja na to.

A dobro, jedno je što se ovde igramo prognoze, a drugo šta pišemo ceo ciklus. :biggrin:
Ponese te atmosfera, malo i u želja, odigraš navijački tiket što se kaže.
Nikad ne bih odigrao 5 medalja posle bilansa od osam i devet sa prethodne 2 OI, čak i da sam siguran…

Pa to, računao sam ako se desi pad nećemo ići na više od 2 medalje lošije, kad ono....
Gunde Svan

Postby Zappa » 08 Aug 2024, 15:23

Ili svi mi koji smo očekivali preko 10 medalja smo pali režimsku propagandu..

Od Košarkašica niko i nije očekivao niti je bila realna medalja
Odbojkasice, basketasi, i košarkaši su vidjeni sa medaljom..
Kao što smo očekivali barem dve medalje od boraca i jednu od strelaca..
Od vaterpolista nije bilo realno očekivati.. A potajno smo se nadali da Topic/Vilagros mogu uzeti medalju, kao i Spanovic.
Kao i medalja od Djokovića, ali ne zlatna..

To je nekih 9 medalja..
Last edited by Zappa on 08 Aug 2024, 15:26, edited 1 time in total.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Storm » 08 Aug 2024, 15:24

Od 6-8 realno i objektivno, preko moguce ako dodju neke iznenadne koje nadomjeste kikseve favorita.

Tako je trebalo biti. Mislim, za 6 nije kasno jos. :biggrin:

Realno, da Sadrinu nisu pokrali i da se Topicka nije povrijedila, 4 medalje bi jos i bile ok, s obzirom na sve a pred finis 2 ekipna i tekvondoa.
2 velika kiksa su basketasi i odbojkasice a niko nije pozitivno iznenadio. To se i osjeti u broju medalja, izmedju ostalog.
Last edited by Storm on 08 Aug 2024, 15:28, edited 3 times in total.
Storm

Postby tremi08 » 08 Aug 2024, 15:25

Za Vilagos i Spanovic je bio preteran hajp, za Topic sve okej, bila je u top 3-4 favorita. Spanovic 6,51 SB imala, pricalo se da ce i odustati, a Vilagos je bila neki 7 ili 8 favorit.

Nisam prognozirao, ali i da jesam, Spanovicku ne bih stavio zbog sekte i zbog toga sto sam citao da je bila povredjena, a ni Vilagos jer je premlada. Jedino bih stavio bronzu Topicki
tremi08

Postby Bojdo » 08 Aug 2024, 15:26

Za odbojkasice se moglo reci da bi trebale uci u borbu za medalje, nikako da su vidjene sa medaljom. Bukvalno imas 5 reprezentacija koje mogu do medalje. Nije to vise ona ekipa sa Mihalovic u prajmu i Rasic kao sjanim blokerum. Plus je i Maja pala. Basketasi su vise pdobacili.
Last edited by Bojdo on 08 Aug 2024, 15:28, edited 1 time in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby tremi08 » 08 Aug 2024, 15:28

Ja npr.verujem ako nas stvarno nije poterao baksuzluk da Starovicka moze da iscupa medalju, uvek je tu negde blizu, sve te njene protivkandidatkinje su tu negde u njenom rangu ili malo bolje. Ako bude dobro krenula, sve je moguce sa njom i ona je zrela sada za medalju.

Ako nas je stvarno poterao baksuzluk, onda nece uci ni u 5 :biggrin:
tremi08

Postby Zappa » 08 Aug 2024, 15:38

Da imam moć u medijima zabranio bih svako spominjanje ovih basketasa i džudo i rvanja..

Posebno basketasa, pet puta postajes prvak sveta, a na OI gubiš polovinu mečeva..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby tremi08 » 08 Aug 2024, 15:53

+1 , posebno ovih sto su naturalizovali vise od 50% takmicara
tremi08

Postby Dexi » 08 Aug 2024, 15:58

Mi ako uzmemo zlato u vaterpolu bićemo na rang listi ispred Hrvata :biggrin:
Plus imaćemo isti broj zlata kao Madjarska.
Dexi

Postby veljkos161 » 08 Aug 2024, 16:56

Dexi wrote:Mi ako uzmemo zlato u vaterpolu bićemo na rang listi ispred Hrvata :biggrin:

Pa pokupiće Mađari u kajaku još.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dexi » 08 Aug 2024, 17:00

veljkos161 wrote:
Dexi wrote:Mi ako uzmemo zlato u vaterpolu bićemo na rang listi ispred Hrvata :biggrin:

Pa pokupiće Mađari u kajaku još.

Pa nece mnogo,ostalo je još par finala u ova dva dana,ne znam dal ce uzeti tu više od dve-tri medalje.

Do sada nisu nesto briljirali u kajaku.
Dexi

PreviousNext

Return to Paris 2024