Ajde opet malo da se igram kalkulacija

Dakle ovako, potpunim uspehom smatrao bih 10 medalja, uz minimum 3 zlata. E sad manje zlata od toga ostavlja veliku dilemu, jer bi 10 komada oborilo nas rekord, ali opet sve ispod 3 zlata bi nekako napravilo rupu moram da priznam. Koliko god je 10-ka broj koji zadovoljava apetite, skor od 2-1-7 nekako ne zvuci najbolje

Sa padom broja medalja, moraju da se povecavaju zlata. Dakle moze opet 9 kao u Tokiju, ali 3 ili 4 zlata u zavisnosti od srebra, recimo bio bih zadovoljan sa 3-4-2, ali ako ne budemo imali puno srebra kao u Tokiju, onda mora 4 zlata, npr. 4-1-4 bi bilo ok.

Ako i dalje padamo sa brojem, pa smo na 8, onda je 4 zlata minimum da bi se Igre smatrale uspesnim. Sve ispod 8 medalja bi bio neuspeh i prilican sunovrat imajuci u vidu rast amplitude od Rija. Odnosno manje od 8 medalja bi eventualno bilo podnosljivo, ali da prakticno sve budu zlata

Neko je ovde lepo napisao, 6 medalja ali 6 zlata, e pa tako moze jedino

Sve u svemu, mislim da ispod 3 zlatne necemo ni ovaj put, a ja se nadam i 5-ici, neka bude optimisticno! Voleo bih da konacno docekamo neko BUM iznenadjenje, neki sok koji nikako nismo imali u planovima, poput srpske Sare Kolak iz susedstva. Ne znam iskreno ko bi od putnika to mogao da bude, ali se nadam takvom iznenadjenju. Fali nam to, to mnogo podize moral citavoj ekspediciji, i doprinosi da se jedne Igre smatraju mnogo uspesnijim nego sto budu na prvu loptu. Cini mi se da smo mi u poslednjih 20 godina, imali sustinski samo dva veca iznenadjenja, i to oba u streljastvu, Zlatic u Londonu i Sebic u Tokiju, nigde drugde niko nije iskocio u smislu da je od potpunog autsajderstva dosao do medalje. Neka me neko ispravi ako smatra drugacije