Neki zavrsni moj sud o učešću naših sportista na OI.S obzirom na očekivanja sa kojim su otišli,a govorilo se o 10 +medalja onda su ove igre neuspesne.I to treba isticati jer je o tome govorio onaj koji se pita o svemu.
Tim izjavama I ponašanjem javnosti samo se dodatno pojačao pritisak na sportiste.
Neka realnost je bila da se pojuri izmedju 6-8 medalja.Ipak s obzirom na sve treba biti zadovoljan i sa ovih 5.
Drago mi je da su Zorana I Novak konačno ostvarili olimpijski san,Perisicka je nastavila sjajan niz tekvondoa,dok su vaterpolisti pokazali da i dalje imaju šampionski karakter
Košarkaši su osvojili bronzu,ostale žal za zlatom jer su odigrali sjajan turnir.
Ostali sportisti su se borili koliko su mogli,neki su i podbacili,neki nisu imali ni srece,a bilo je I pehova.
Nažalost na mnoge je sama atmosfera oko OI uticala da ne postignu željene rezultate.Za mene su najveće razočarenje basketasi i Majdov na ovom turniru.
Borci jesu podbacili ,ali verujem da će već i LA d donesu i te medalje.
Zao mi je Angeline,što je Ivana završila kako je završila. Komarov i Kabolov su isto mogli do medalje malo im je falilo,Milicu je koštao lošiji start u polufinalu.Nisam gledao,ali kažu forumasi da smo pokradeni i u boksu.
Za mene su ove igre bile ekstra,mogao sam u ovih 15 dana da pratim sve sto volim.Zao mi je sto su se pojedini forumasi nervirali kad nije išlo,bilo je I teških,ružnih reci.Bilo je lepo i zanimljivo pratiti sve naše sportiste
Mozda u nekim momentima i nisu bili na nivou ali treba uvek bodriti nase takmičare ,jer su nam mnogo radosti donosili .
Treba biti strpljiv,uz malo srece moglo se u drugoj nedelji skupiti još više medalja,pogotovo poslednjih par dana.
Svako ko se bori za Srbiju ,bez obzira na nacionalnost dal je došao iz Amerike,Rusije,Gruzije imaće moju podršku i navijaču za njega.
Ovih 5 medalja nije lose da se i javnost spusti na zemlju i da se ima više skromnosti i manje očekivanja za LA.
Svakako činjenica je da se u sport bas mnogo ulaze u nasoj zemlji,nezamislivo mnogo ,ali ti koji daju taj novac moraju da znaju da nije to dovoljno,da je to samo jedna stavka do uspeha.
Čak i ove nagrade sramno visoke od 200 hilj imam utisak da su kontraproduktivne bile.
Našim sportistima više srece na narednim takmicenjima.Hvala kolegama forumasima koji su pratili ove OI I čije su informacije bile dragocene za praćenje OI pre svega u sportovima koji većina malo prati i poznaje.