Dexi wrote:Nadam se da će Oskar bataliti fudbal i da makar deseti deo tih sredstava uložiti u taj vaterpolu u sve klubove,uključujući i najtrofejniji nas klub VKP.
Jel mora uvek ova glupa prica kad god se u nekom manjem sportu napravi uspeh?
Dexi wrote:Nadam se da će Oskar bataliti fudbal i da makar deseti deo tih sredstava uložiti u taj vaterpolu u sve klubove,uključujući i najtrofejniji nas klub VKP.
- Пресрећан сам, трећа златна олимпијска медаља, моја четврта, нисам сањао да ћу икада доћи у ову ситуацију. Невероватно нешто, група је била тешка, доживели смо таква невремена, помели су нас и Аустралија, Мађарска, Шпанија, али ми смо веровали, нисмо одустајали, веровали смо у наш циљ -рекао је Мандић.
Ватерполисти Србије освојили су трећу узастопну златну олимпијску медаљу, пошто су у финалу Игара у Паризу победили Хрватску 13:11.
- Знали смо да је ово турнир и када дође стани-пани, елиминациона фаза, да ћемо ту да будемо најбољи. И стварно, у последње три утакмице одбрана је била добра. Кроз одбрану се показује карактер, а у нападу се показује потенцијал и таленат, мислим да смо показали и једно и друго, управо кад је било најпотребније, у последње три утакмице. Било је изузетно тешко, само ми знамо кроз шта смо прошли, кроз какав пакао, од смена генерације, неуспеси на такмичењима, три године нисмо успели да дођемо до медаље. Дошли смо овде до најсјајније, најбитније. Осећај је невероватан. Када си искрен према себи и другима, када си предан у потпуности и када верујеш у себе, само на тај начин може да се оствари овакав циљ.
Tegi wrote:Malkovic wrote:Шта је учинио тј. рекао?
"Moram da kažem da ste vi novinari odmogli", odmah uleću Đurović, Kosjerina i Filip sa nekim relativizacijama.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests