Board index Paris 2024

Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Re: Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Postby Baxter Stockman » 12 Aug 2024, 22:31

Balkon sa Novakom i Jokićem težak milijardu dolara jbt
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby rolerkoster » 13 Aug 2024, 03:56

Kako ste mi istripovali za Cukica,kako bi Torbica rekao Cukara...Neka mu Gospod da dobro zdravlje.Bice da smo omatorili,prisetih se malo kako je on "izludjivao"ljude 90-ih kao voditelj na docecima sportista :biggrin: (vecinom kosarkasa).
Hvala svim nasim sportistima,meni su nekako cudni poslednji dani i veceras docek kao slag na tortu,vecina Srba slozno danima u lepim trenucima,slavlja :biggrin: Dace Bog da potraje dok ne pocnemo opet da se delimo
rolerkoster

Postby Niksicanin » 13 Aug 2024, 06:43

Samo da mi je dočekati da posle ovakvih događaja ne pominjemo debile sa rts i one blavore što vode program.
Je li bilo povika o Rio TIntu kad je ono govedo pozvalo Rašovića i posle ove druge da pričaju? Ne znam šta bi drugo bilo. Naravno, debilizam se mora uzeti u obzir.
Koliko bi efektnije bilo da kako izlaze neko od sportista priča Jokara, ili neko drugi.
Niksicanin

Postby Los Leones » 13 Aug 2024, 07:22

Јокић не жели да прича за српске медије. Нити да се обраћа. Понуђено му је јуче било, одбио је.
Не разумем ту његову одлуку и никада нећу разумети.
Los Leones

Postby Gromiko » 13 Aug 2024, 07:42

Problem našeg balkona i generalno navijanja za našu reprezentaciju je što bukvalno ne postoji ni jedna navijačka pesma. Živo me zanima da li ima neka reprezentacija na svetu čiji navijači nemaju ni jednu pesmu. Posle se čudimo kako košarkaši malo pevaju Zvezdine pa malo Partizanove kada slave zajedno .
Bio sam ubeđen da će se na balkonu prišlepati i razni neosvajači medalja i drago mi je što nije tako, prilično bi bilo blamantno.
Gromiko

Postby Niksicanin » 13 Aug 2024, 07:48

Los Leones wrote:Јокић не жели да прича за српске медије. Нити да се обраћа. Понуђено му је јуче било, одбио је.
Не разумем ту његову одлуку и никада нећу разумети.

A kad čujem idiotska pitanja, ne bih ni ja. Vrhunac blama je bila kzš Karija i Bogdana kad se reprezentacija vratila. Pa kako je moguće ono? IMa li ko sa gramom mozga medju onim likovima? Jedan Rajko je gospodin za ono.
Niksicanin

Postby Los Leones » 13 Aug 2024, 07:55

Мени делује да је главни разлог таквог његовог става личне природе, а пре свега везан за његове говорничке способности.
Los Leones

Postby Storm » 13 Aug 2024, 08:46

Gromiko wrote:Problem našeg balkona i generalno navijanja za našu reprezentaciju je što bukvalno ne postoji ni jedna navijačka pesma. Živo me zanima da li ima neka reprezentacija na svetu čiji navijači nemaju ni jednu pesmu. Posle se čudimo kako košarkaši malo pevaju Zvezdine pa malo Partizanove kada slave zajedno .
Bio sam ubeđen da će se na balkonu prišlepati i razni neosvajači medalja i drago mi je što nije tako, prilično bi bilo blamantno.

Vidim da su na prijemu bili basketasi, kajakasice (Brku vidio u pozadini tamo a jedna od kajakasica snimala sa ulaza na balkon sam balkon). U pravu si, dobro je da nisu izlazili jer realno nisu osvajaci medalje. Mozda su eventualno mogli Ognjenovic, Podrascsnin, Atanasijevic i Spanovic zbog oprostaja, mada realno ipak ne. Izgubilo bi onda smisao i balkon i sve to.
Storm

Postby Foteljas » 13 Aug 2024, 08:56

Gromiko wrote:Problem našeg balkona i generalno navijanja za našu reprezentaciju je što bukvalno ne postoji ni jedna navijačka pesma. Živo me zanima da li ima neka reprezentacija na svetu čiji navijači nemaju ni jednu pesmu. Posle se čudimo kako košarkaši malo pevaju Zvezdine pa malo Partizanove kada slave zajedno .

Problem je sto ovde ni ne postoji kult navijanja za reprezentaciju. Crnogorci i Madjari u zavrsinici zenskog rukometnog EP 2012. bili napunili Arenu, kao da su nase devojke igrale u gostima, a ne kod kuce. Godinu dana kasnije, finale SP protiv Brazilki, sve puno, ali pozorisna atmosfera, jer nema ko da povede navijanje. Koliko se secam, slicno je bilo cak i na kosarci u Spensu 2005.

Sinoc nisam bio, niti sam gledao hepening, ali dobro je ako kazes da gore nisu izlazili svi redom kao sto je to ranije umeo da bude slucaj.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Gunde Svan » 13 Aug 2024, 09:02

Foteljas wrote:

Problem je sto ovde ni ne postoji kult navijanja za reprezentaciju. Crnogorci i Madjari u zavrsinici zenskog rukometnog EP 2012. bili napunili Arenu, kao da su nase devojke igrale u gostima, a ne kod kuce. Godinu dana kasnije, finale SP protiv Brazilki, sve puno, ali pozorisna atmosfera, jer nema ko da povede navijanje. Koliko se secam, slicno je bilo cak i na kosarci u Spensu 2005.

Sinoc nisam bio, niti sam gledao hepening, ali dobro je ako kazes da gore nisu izlazili svi redom kao sto je to ranije umeo da bude slucaj.

Ovo je istina, bio sam na polufinalu ženskog rukometa protiv CG u Areni i bili smo u manjini.
1996.na dočeku je čovek mogao da stekne utisak da se Suzana Ćirić vratila sa tri zlata. Žena ukrala show
Gunde Svan

Postby Gromiko » 13 Aug 2024, 10:37

Foteljas wrote:

Pa dobro, to jeste "stariji" problem od toga da nemamo pesmu. Konkreno za balkon sam hteo reći da je problem što nema pesme i onda možemo da otpevamo deo Marša na drinu i to je to. Nema ni delića onoga što imaju Zvezda i Partizan da malo trese lupa udara. Sećam se jako dobro da su Delije pričale bi napravili šou da se država zove Srbija i da je himna Bože pravde. Od kada je se Crna Gora otcepila ni navijanje ni loženje nije bolje ni za mrvičicu. S druge strane Crnogorci imaju bolje navijanje od kada su se odvojili.
Gromiko

Postby Tegi » 13 Aug 2024, 10:48

Foteljas wrote:Koliko se secam, slicno je bilo cak i na kosarci u Spensu 2005.

Sve vreme je išlo "Marš na Drinu", a publika je udarala onim helijumskim štapovima, ne znam kako se zovu. Na mečevima protiv Izraela i Letonije je bilo praznih mesta.

Koji li je degenerik odlučio da igramo tamo... niti su igrači poznavali halu, niti je publika temperamentna, niti grad ima košarkašku tradiciju.

Velja Marjanović iz RSS-a se pokazao mnogo pametnijim kada je odlučio da reprezentacija ne izlazi iz Kovilova. Iako bi u Nišu dobili ono što košarkaši nisu u Novom Sadu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Foteljas » 13 Aug 2024, 11:17

Gromiko wrote:Sećam se jako dobro da su Delije pričale bi napravili šou da se država zove Srbija i da je himna Bože pravde. Od kada je se Crna Gora otcepila ni navijanje ni loženje nije bolje ni za mrvičicu. S druge strane Crnogorci imaju bolje navijanje od kada su se odvojili.

"Zvezda - Srbija - nikad Jugoslavija!", "I da vodis 10-o, k..ac bi se pesma cula, Jugoslavijo" - to bejahu njihove devize 90ih. :roll:
A ni drugi kop nije nista bolji, da ne budem subjektivan.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Desetka » 13 Aug 2024, 11:53

Kada smo u Segedinu relativno skoro igrali protiv Hrvatske na rukometnom prvenstvu Evrope, bilo nas je brat bratu pet puta manje.
Grad do kog se caskom dodje iz Beograda, a o Novom Sadu, Subotici da ne govorim.
Centar Segedina je bio pun hrvatskih navijaca, sto regularaca, sto ovih u ultras gasu.
Zauzeli su sve centralne ulice.
Toliko o tome.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Los Leones » 13 Aug 2024, 12:00

Зато је српских навијача у Катару на СП било пуно више него хрватских.
Los Leones

PreviousNext

Return to Paris 2024