Uopšte nisam gledao protiv Portorika, a znajući kretanje rezultata sam samo čekao kad ćemo pasti, a naše su umjesto toga rasle, na kraju i velika pobjeda i ubjedljiva razlika, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka igara. Jutros sam malo gledao Portoriko i Španiju, Tremi je očigledno znao ono o čemu kladioničari nisu imali pojma, a to je da Portoriko nije nimalo naivna ekipa, iako će izgleda brzo kući.
Slažem se sa Deksijem, mada ne bih išao toliko daleko da kažem da bi bilo dobro da se izgubi protiv Španije, ali ne bi bilo previše tragično. Šok + skidanje pritiska pred nokaut fazu bi dobro došlo, kao što nas je ta četvrta četvrtina protiv Portorikanki očigledno naoštrila za Kinu, a u žrijebu je dosta ujednačenih ekipa.
Гроф Тинторето wrote:Foteljas wrote:Izem ti ta pravila, ako ja vise ista razumem ko sa sa kim ukrsta...
Ja se i ne trudim da pohvatam. Plus je situacija vrlo nategnuta ako ista pitas o propozicijama.
Za košarku i razumijem Hajzenberga, u poslednjih par mjeseci je objašnjeno brat bratu 15 puta

A i bio je takav sistem na prošlim igrama. Najkraće rečeno, 8 ekipa koje prođu dalje se rangiraju (na osnovu broja pobjeda, koš razlike, itd), i prave se 4 šešira. U prvom su dvije najbolje, u drugom sledeće dvije, itd. I onda se naravno ukrštaju prvi i četvrti i drugi i treći šešir. Naše su ovom pobjedom obezbijedile da nikako ne mogu da budu u četvrtom šeširu, znači da ne mogu da igraju sa Amerikom koja će biti u prvom.