zvezdaraking wrote:navijajmo za brazilca
Foteljas wrote:Da li je bilo dobro sudijsko bodovanje, ne verujem da jeste, ali posteno govoreci, nije ni Sara izdominirala da bi argumentovano mogla da kaze da je evidentno pokradena.
Primetio sam detalj da ti nasi bokseri gromopucatelno najavljuju medalje, pa i zlatne, iako ih nikada pre toga nisu osvajali (Veletic se nije bio ni kvalifikovao na igre, a vec je proletos bio pominjao zlato), a onda posle poraza po pravilu su sudije krive. Mozda i jesu, ali da se malo spusti gard za pocetak i skapira da ima i drugih iskusnih takmicara, a da mi odavno nismo bokserska velesila da bi imali eventualni sudijski poguranac kada je egal.
octopus wrote:zvezdaraking wrote:navijajmo za brazilca
Veće šanse ima protiv njega?
octopus wrote:Sara i na kvalifikacijama za OI ništa posebno nije pokazala, po meni mogla je ladno da bude preglasana u poslednjem meču tih kvalifikacija. Ono namešteno EP neću ni da komentarišem. Juče je bila bolja ona što su se sprdali da je muško, jako iskusna i kvalitetna. Bila je bolja od Sare, pred kojom je vreme. Nego u našim bokserskim krugovima se samo kuka kako smo pokradeni. Na to sam više oguglao.
octopus wrote:Sara i na kvalifikacijama za OI ništa posebno nije pokazala, po meni mogla je ladno da bude preglasana u poslednjem meču tih kvalifikacija. Ono namešteno EP neću ni da komentarišem. Juče je bila bolja ona što su se sprdali da je muško, jako iskusna i kvalitetna. Bila je bolja od Sare, pred kojom je vreme. Nego u našim bokserskim krugovima se samo kuka kako smo pokradeni. Na to sam više oguglao.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest