Dexi wrote:veljkos161 wrote:Gluposti Deksi,u tenisu su igre najnebitnije takmicenje ikad.
Onda su Marej i Zverev ispred Novaka
Druga je stvar sto se Novak lozi da uzme to zlato,njemu znaci stvarno,ali i to se igra na svake 4 godine,dakle imas jako ogranicen broj pokusaja u odnosu na ostale turnire koji i jesu glavni parametri za najboljeg.
Rekao sam po meni,zato što i ja mnogo cenim OI i smatram ih značajnim.
Naravno da je po svim ostalim parametrima Nole i bez tog olimpijskog zlata najveći teniser svih vremena
Kad već pominješ te trofeje,titule koliko Rafa ima Dejvis kupova?Ima li neka kategorija da Nole nije najbolji,olimpijade?
Ima nekoliko Dejvis kupova,ali to mi isto nije nikakvo merilo,jer ne zavisi sve od tebe,Novak u Dejvis kupu ima koliko pobeda vezanih,na desetine,ali ne mozes sa Lajovicem da ih osvajas.
Nadal je imao mnogo bolje saigrace,Ferera ranije i da ne nabrajam sad sve,Verdasko,Almagro,svi su bili sjajni igraci.
Ne,ne postoji kategorija u kojoj Novak nije najbolji sem igara.
Ako se ne varam,Spanci su jedno finale Dejvis kupa dobili bez da je Nadal i ucestvovao,to sve govori.
A,2013.je Novak mogao do drugog ali je Janko bio povredjen a Viktor suspendovan,tako da je dzaba dobio oba meca protiv Ceha u finalu.