Board index Paris 2024

Muška košarka - Pariz 2024

Ко осваја олимпијско злато?

САД
66
65%
Србија
27
27%
Шпанија
0
No votes
Француска
1
1%
Канада
4
4%
Њемачка
3
3%

Total votes : 101

Re: Muška košarka - Pariz 2024

Postby Џејси Керол » 10 Aug 2024, 16:04

PSD nastavlja da štancuje medalje :blued

Nego, šta mislite iako je prošlo par sati od utakmice a do sledećeg prvenstva ima godinu dana, ko bi mogao da uskoči na sledeći spisak.
Topiću i Ðurišiću su sezone bačene u vodu, Lučić i Kalinić penzionisani, možda ludi Smajli..
proces.
Џејси Керол

Postby Desetka » 10 Aug 2024, 16:06

Zar nije i Danilovic postao naprednjak?
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Tegi » 10 Aug 2024, 16:10

Ne znam da li je zvanično, niti sam ga viđao na spiskovima podrške.

Naravno da se nagodio, još 2015. godine, ali ne može se meriti njegova autonomija i autonomija Tomaševića, Kešelja, Mačvana ili tako nekog košarkaškog Džajića iz podkasta Dragana Jakovljevića.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ćoba » 10 Aug 2024, 16:23

Košarka je zaista čudnovat sport. Mogli smo da završimo sa katastrofom kad je bilo 24 razlike za Australiju a mogli smo i da napravimo najveću senzaciju u istoriji košarke kad smo imali 17 protiv Amera. Na kraju ipak srećan završetak sa najlepšom bronzom ikad.
Ćoba

Postby grobar_Zvornik » 10 Aug 2024, 16:31

Да будемо поштени, све осим медаље на овим ОИ био би озбиљан неуспјех. Да не понављам због чега.
До медаље смо и дошли.
Могло је више, али је исто тако могло и да причу завршимо у четвртфиналу.
Богдан и Јокић као два наша главна играча су предводили екипу, али ништа од резултата не би било да нису имали праву пратњу. Прије свих у виду Алексе, Петрушева, те Добрића и Василија. Чак је и Гудурић на неким утакмицама био више него користан.

Штета је што је Јовић на турнир дошао недовољно спреман за нешто више од 5 минута... Мислим да је он могао итекако бити тај икс фактор, толико значајан у мечевима када су носиоци уморни.

О Карију сам написао након утакмице са Америма.

Ред је да ова генерација кошаркаша узме и злато. И надам се да ћемо и то дочекати у наредне двије године...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby fontaneros » 10 Aug 2024, 16:39

Njegovo prisustvo u reprezentaciji zahtevao je jedan reprezentativac, a to je Bogdan Bogdanović, koji je njega poveo kako bi ga Učida spremio najbolje za svaku utakmicu.

Naime, Učida je fizioterapeut Atlanta Hoksa, koji ima zadatak da u najbolje stanje stavi Bogdana, kako ovde, tako i u NBA ligi, pa je njihova veza potpuno jasna, kao i želja Bogdana da baš on bude zadužen za njegov oporavak.

Njemu ovo nije prvi put da se nalazi u sastavu Srbije, on je i prethodne godine bio član kada su Orlovi na Mundobasketu uzeli srebrnu medalju i tada je čak poslao jednu ponosnu poruku.

- Veoma sam srećan i zahvalan što sam svedok velikog uspeha ove sjajne grupe momaka. Gledati kako svakodnevno rade i okupljaju se kao tim bilo je neverovatno iskustvo. Ne mogu dovoljno da zahvalim ekipi što su me primili kao deo tima! - napisao je pre manje od godinu dana Učida.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Domingoo » 10 Aug 2024, 16:51

Ono sto je pozitivno u celoj prici je stav enrrgije i volja koju Jokic pokazuje ,da li je sazreo kao covek pa osvestio nacionalni ponos ,da li je hemija Kari ili nesto peto nije ni bitno vidi se da jedva ceka svaku utakmicu ..
Na to je dosta uticalo verovatno i to sto su mu ovog puta zaista nasli odgovarajucu ulogu utrcavanje za bek dor paseve , sirenje za izlazne pasove njegove u dobroj meri smo prekopirali napadacke setove Denvera sto je dovelo do toga da on bude mnogo fleksibilniji i svrstaniji da ne bude frustriran ..

Misli mda je posle polufinala prebacio skroz i da je postao svestan da sa ovim momcima moze i na krov sveta preko bilo kog tima .

Ja sam siguran da ce na EP da budu kompletni i da cemo suvereno u ubedljivo da ga osvojimo a da ce uz iskakanje jos jedno 2 igraca u buducnosti topa Topic i joseko ova ekipa na sledecim OI osvojiti zlato
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Foteljas » 10 Aug 2024, 16:58

grobar_Zvornik wrote:Могло је више, али је исто тако могло и да причу завршимо у четвртфиналу.

Na ovo pomalo zaboravljamo kada kukamo na manjak srece u poslednjim minutima preksinoc. Tacno, nije nas pogledala, ali protiv Australije je svasta moglo da bude i lako da se desi potpuno drugaciji ishod tog meca.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Bogun » 10 Aug 2024, 17:00

Večeras u finalu ću navijati za Amerikance. Eventualna i malo verovatna pobeda ovakvih bangavig Francuza bi me ubila u pojam.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Produzenisamlekom » 10 Aug 2024, 17:03

Dexi wrote:
Kao naslednici se nameću dva imena Sale Djordjevic i Saša Obradovic.Kakav Željko pa da opet doživimo debakl kao 2005 :biggrin:

Voimja oca
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Cvele » 10 Aug 2024, 17:04

Bogun wrote:Večeras u finalu ću navijati za Amerikance. Eventualna i malo verovatna pobeda ovakvih bangavig Francuza bi me ubila u pojam.

Pošto ne mogu obe izgubiti, i ja za Amere.

Dragi su mi Matijas i Batum, tu je Frenki, ali draže mi je da budemo jedina ekipa koja je uvukla Amere u frku.
Cvele

Postby Bogun » 10 Aug 2024, 17:08

Џејси Керол wrote:Topiću i Ðurišiću su sezone bačene u vodu, Lučić i Kalinić penzionisani, možda ludi Smajli..

Od Topića nažalost nema ništa za EB25. Čisto sumnjam da će ga pustiti da se mlati sa reprezentacijom preko leta, ako su ga prethodno rehabilitovali 9/10 meseci. A mislim da bi mu iskustvo velikog takmičenja baš značilo tamo pred vezana takmičenja 2027, 2028. i 2029.

Što se Đurišića tiče, mislim da je njegova pauza mnogo kraća i da bi trebao da zaigra do kraja 2024. godine.

Videćemo Alena u Kaunasu, očekujem dobru sezonu od njega. A ozirom na stanje Milutinova mislim da se njegov ulazak u reprezentaciju ne dovodi u pitanje.

Treba videti šta će biti i sa Pokuševskim, trenutno deluje pogubljeno u FIBA košarci, ali mislim da ima kvalitet/potencijal, ali i da mu treba povratak u Evropu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cvele » 10 Aug 2024, 17:11

Očekujem Arijana Lakića i Filipa Jovića na širem spisku.
Cvele

Postby fontaneros » 10 Aug 2024, 17:24

Bogun wrote:Večeras u finalu ću navijati za Amerikance. Eventualna i malo verovatna pobeda ovakvih bangavig Francuza bi me ubila u pojam.

Bukvalno

+ svinja gerson
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ćoba » 10 Aug 2024, 17:28

Navijam da ih odvale 50 razlike. Ipak su Francuzi najveće gnjide turnira sa "poštenim" žrijebom i sudijiskim vetrom u dvije utakmice.
Ćoba

PreviousNext

Return to Paris 2024