Вучић управо тако и влада.
Одржава ове реликте прошлости, доказане издајнике и слуге власти да опстану на политичкој сцени, како би народ упоређивао њега са њима лузерима.
Нема нама среће док год нас сви они јашу.
Нигде нове крви, само лешеви из деведесетих који имају пара као блата и то им мало него краду не покривају се.
Ја имам податке о нивоу крађе ове власти који су невероватни.
Да не можеш да поверујеш у обиме крађе.
Жути су оробили државу преко приватизација, али ови шта раде то је директна пљачка и отимачина из државе.
У питању је крађа незабележена до сада. Искључиво за личну корист.
Као да сутра не постоји.
Уједно и срамота не постоји.
Весић најављује сређивање трга у вредности од милијарду динара и трајању радова 420 дана.
А децу лечимо смс-овима.
Видећете, ако се икада обелодани барем део, из државе се краде као да је туђа.
Услов је гласање и сликање да си гласао и још најмање троје, у зависности какав си договор направио.
Даћу вам пример једне моје познанице која је преко партије постала директор једне фирме.
Има годину и мало више.
До сада је купила два стана у Београду, два стана на Златибору, ишла по два пута на летовање и два пута на зимовање, купила је БМВ и Мерцедес, оба оне џипове, током два службена пута у једну земљу европе.
Није прошло ни две године како је директор.
А она је ситан играч, небитан.
Имам и драстичније примере, које не смем да износим.
Верујте да би сте се фрапирали кад би вам показао колико се краде, у личну корист на штету државе.
И сви ћуте јер су лично задовољени и док год је овај на власти њима је више него добро.