grobar_Zvornik wrote:Седам дана уочи Игара, причао сам (на једном турниру у РС) са једним нашим ФИБА судијом који ради 3Х3 турнире и дотакли смо се теме Олимпијаде. На моје прилично оптимистично закључивање да наши сигурно узимају најмање сребро, а по свој прилици злато, рече ми човјек да од тога нема ништа и да се не замајавам и да неће видјети ни полуфинале. Познаје наше играче лично, па сам мислио да се можда са некима од њих завадио па је завидан. Тад ми рече да су им паре удариле у главу и да не постоји тимска атмосфера. Исти човјек ми је рекао и оно што сам на некој од тема писао за Булута и новце које зарађује као промотер. Сад наравно можемо нагађати и вјеровати или не овим његовим ријечима. Ја тада нисам вјеровао, али сам дебело прецијенио наш резултат...
A ova poruka je pre toga bila
Само ћу вам рећи, само три екипе могу освојити медаљу на турниру. Ми смо једна од њих. Не бих се убјеђивао, нити ниподаштавао другачији став
Ne volim tu rečenicu, ali to mogu samo Srbi.. Četvorica u timu i to treba da bude kruna karijere i da se obezbede do kraja života i oni uspeju da sjebu..
Ali drago mi je sto ovi neuspešni košarkaši ne uzeše novce