Steta za ovaj mec.Uprkos svemu,odlicnoj igri Turaka,njihovom odlicnom sutu,mi smo ovaj mec morali da prelomimo na +4 i kad je Jovic imao zicer.
Poraz ko poraz bolje da se desio sada ,cisto protiv malera.Sustinski jedino sto je lose iz ovog poraza sto bi u 1/2 trebalo da idemo sada na Nemce.Ipak Finska i u 1/4 videcemo ko trebalo bi da se to prodje.
Nazalost danas nismo.imali resenja za njihov udarni trio Osman-Larkin -Sengun plus su i ostali igraci imali svoj doprinos.Hazer koji bi u 10 situacija 8 puta promasio ,pogodi onu bitnu trojku

.Ako se sretnemo(a to moze samo u finalu)mislim da nas ne mogu opet dobiti.Zato bolje i sada sto se desio poraz.
Momci su se borili,dobili smo doprinos od skoro svakog igraca.Bilo je i gresaka,dosta puta otvorene trojke,pa vise puta nam utrcavaju igraci i lagano.poentiraju itd.itd.Ubise nas na piku preko Jokica.
Nazalost i direktan duel Sengun-Jokic dobio je Turcin.I svi ovi aspekti ako se uzmu u obzir mi smo opet trebali da dobijemo mec.
Kari je imao dve dobre odluke tokom meca,prvo igra sa Jokicem i Milutinovim koja je u dobrom delu dala rezultate i drugo kad je stavio odmornog Jovica na Larkinu na kraju.
St.Jovic mora decko da igra zavrsnice .Vasa nazalost sa ovakvom formom moze samo da nas ukanali kad bude bitno.
Nadam se da je i Aleksa dobro i da ce i on popraviti formu u nokaut fazi.
Idemo dalje,nista nije gotovo.Ostalo nam je 4 stepenika do cilja.Moramo dosta bolje u nokaut fazi,pre svega u odbrani.
Verujem u Karija i u momke.Podrska i idemo tezim putem do zlata