Ziks96 wrote:Onda ne zivis u realnom svijetu moram da ti kazem ili se apsolutno nimalo ne razumijes u sport. Cuj 20 razlike svi, pa sta bi Ameri trebali da rade, da tresu 50 svakog iole lakseg protivnika? Kakve stvari vi ljudi pisete ovo je stvarno nerealno.
Kakve ima veze ko je zabo koliki ugovor, evo Vasa strahovito zaklao Jevreje pa je raspad? Procitas 3 nerealno optimisticna komenatara i odma to je to najjaci smo gazimo sve, a u stvari se ponesto malo pitaju i drugi timovi puni superstarova.
Ma nije valjda?!
Hoćeš da mi objasniš onda ovo pošto se ti razumeš:
Finska- Nemačka 61-91 (+30)
Nemačka- V.Britanija 120-57 (+63)
Litvanija- Nemačka 88-107 ( +19)
Nemačka- Švedska 105-83 (+22)
Crna Gora- Nemačka 76-106 (+30)
Šta sam ja ovde napisao nerealno ako smo došli kao glavni favoriti prema celoj košarkaškoj javnost kompletne Evrope pa i sveta?
Nemci koji su bili iza nas prema svim prognozama mogu da se iživljavaju u grupi a mi kad smo u pitanju onda to nije realno, ja nemam pojima i ti si jadan primoran da čitaš svašta?
Nisam ja pročitao 3 nerealna komenatar pa se izlupao na forumu već smo mi pre dve nedelje otresli u pripremama lagano i te Nemce i Grke i dobili sa po 20+ razlike svih 7 pripremnih utakmica.
I došli smo sa košarkaškim monstrumom koji je trebalo realno da bude 5 godina za redom MVP NBA i treba mu samo 4 saradnika kakva-takva na terenu da bi sam dobio bilo koju ekipu.