Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Stefanm992 » 03 Nov 2024, 23:23

Inzaghi wrote:Sramotno je sto ste ga sva trojica navukli.

A tebi nije prvi put da uleces kad ne odgovara.

Kao za skocimisa a pustaju se sve ostala sranja.

Vas ima 10 niko nije reagovao sto je lik opsovao majku.

Previse je i smesna odluka.

Pogle sta rade ona dva na temi. Izazivaju tumor na mozgu.

onaj bojdo i mene vuce da me banuju na 3 dozivotne ali se kontrolisem , ima lik taj neki djv vibe gde te ubija u pojam i onda kad pokazes reakciju krene u defanzivu i pravi od sebe zrtvu u fazonu popularnog "linc silovanje nasilje"

meni zao da ilic bude suspendovan , zivopisan lik , a ovo na godinu dana je sto kaze par ljudi - maltene dozivotni ban
Stefanm992

Postby Veljkona22 » 03 Nov 2024, 23:26

Jutro je pametnije od večeri
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Cuburac » 03 Nov 2024, 23:33

Hocu nesto napisati, necu, hocu...
Pre deset godina, mozda i nesto manje, bih svakako napisao,dtaljno obrazlažući svoj stav, jer sam ovaj forum shvatao kao svoj virtuelni dom u cijoj sam gradnji , necu se toga stideti napisati i sam ucestvovao.

ZAdnjih godina mi to osecanje nekako izbledelo, ne mogu reci da je u pitanju vreme bez pauze, ali radost prve jutarnje kafe i pracenja sta se preko noci ispisalo, vec dugo shvatam kao neku rutinu. To je prvenstveno zbog recnika koji je nadvladao i evidentnog nepostovanja sagovornika.

Da ne davim, samo jos da napomenm ovo : bilo je raznih kriza i recnika koji je mozda i prelazio granicu, neuspelih imputacija i uvredljivih insinuacija (nekada davno mozda po koja i sa moje strane), ali nikada mi na pamet nije palo da bilo koga prijavim moderaciji. Nekako me sramota i da procitam tako nesto.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby bwa » 03 Nov 2024, 23:42

grobar_Zvornik wrote:Бан је посљедица вишемјесечног, па и годишњег чињења.

Не постоји форумаш коме се више кроз прсте гледало од поменутог форумаша свих ових мјесеци и коме су се прекршаји више пута опраштали. А при томе је врло често банован.

Сваки други дан је вријеђао форумаше са којима се не слаже. И не ради се ту о једном, двојици форумаша...

Пар пута сам му опростио увреду на личном нивоу. Прешао преко неких ствари јер је ветеран, па контам, схватиће. Неће више. Десило се у афекту. Сви погријеше. Није тако мислио. Више пута едитовао постове, само да га не банујем...Изнова и изнова, увијек исто.

Није у могућности одговорити па је глупо да детаљишем...

Што се њега тиче одлуку нећу промијенити...и нема никакве везе са другачијим ставом или другачијим погледом на одређену тему. Искључиво је ријеч о цивилизацијском односу ка другачијем мишљењу.

Нисам ни у приватном животу поборник силе, нити каквог доказивања,тако ни на форуму. У конкретном случају савјест ми је апсолутна мирна.

Nije majka grdila sina što se kocka, no što se vadi...
Isprovocirali ste ga, onaj fudbaloman ga je i izvrijedjao i on ostade a Kep u corku.
I Bojdo koji dolazi odje na temu da još dosoli.
E pa stvarno ste ga precerali.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Bojdo » 03 Nov 2024, 23:46

Vriiedjao je i on Fudbalomana prije desetak dana.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby bwa » 03 Nov 2024, 23:48

Aj ponovi jos nekoliko puta na još ponekoj temi.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Cuburac » 03 Nov 2024, 23:52

MOzda treba uvesti pravilo ko skupi vise od 31 dana bana, automatski ban na godinu dana. To su ovako na brzinu 3 jednodnevna, tri trodnevna i tri nedeljna bana, prilznacete, prilicno prostora za vredjanje.

Kad sam se vec javio, sam post gledano za sebe je nesrazmerno ostro kaznjen, ali imajuci u vidu gornje, mozda je trebalo mudrije odrezati sramenrnu kaznu, a dati opomenu da ce sledeci prekrsaj biti ostro sankcionisan, bar dok se ne uvede gornje pravilo,
Last edited by Cuburac on 03 Nov 2024, 23:52, edited 1 time in total.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Old school » 03 Nov 2024, 23:52

Danas me je forumaš Novosadista ničim izazvan okarakterisao degenerikom.
Pitao sam ga da li se opaska odnosi na mene, nije odgovorio što za mene znači potvrda.
Moderacija ne namerava da sankcioniše uvredu i ako je post sigurno pročitan.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby grobar_Zvornik » 04 Nov 2024, 00:03

Бва, напросто ниси у праву.

У релативно кратким цртама сам појаснио. Нисам морао, али сам сматрао да је некакав ред.

О неким стварима је излишно, а у датој ситуацији и некоректно писати, јер човјек тренутно не може одговорити.

Ако некоме педесет пута кажеш немој, а он уради и педесет први пут. То није случајност. Радило се о Пери,Мики,Жики, Зворнику.

Не бих се више враћао на овај случај.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cvele » 04 Nov 2024, 00:34

Slažem se da je ban predugačak. Bezbroj puta me je iznervirao, sigurno ume da pretera, ali godinu dana za njega - blago je reći da je prestrogo.

Ne znam da li je okidač ono za prekodrinske Srbe. Moj deda je prekodrinski Srbin, svašta je slušao kad je došao da živi u Šumadiju, dešavalo se da svašta bude izrečeno u afektu ili iz neznanja, pa je vremenom praštao a sa nekima se i sprijateljio.

Ima ta neka suzdržanost centralne Srbije prema prekodrinskim Srbima i ljudima sa KiM, češće nego obrnuto, ali to vidim kao stvar folklora i predrasuda, koja se u ličnom kontaktu vrlo lako reši.
Cvele

Postby balkanski spijun » 04 Nov 2024, 08:48

Razumem da niko ovde nije zandar,vec dobrovoljno radite posao.Ranije sam sugerisao da po meni,lose radite.Dozvolili ste mnogo trolovanja,provociranja i to namernog.To mora da se reflektuje.

Onda sam savetovao da poostrite kriterijume.Bice jos gore.Metastaza kad krene,ona se siri,ko paukova mreza.Zato u korenu sasecite ,a ne da vam opravdanje bude malo ljudi bi pisalo.Ne bi bilo manje ljudi,to je izgovor.Bolje i manje,nego ovako.

Treba da cuvate ovo mesto,ali ne nacin na koji to radite.Znam i svestan sam da sam uvredio nekoliko njih na licnoj osnovi,da je izbrisano.To ljudi vide,banujte.To su vam dvostruki arsini.nema sta ko da se ljuti,ban,pa sledeci put razmisli sta pises.Isto tako nemojte da dozvolite da namerno provociraju.Naravno da ce ljudi da odreaguju na provokaciju.Sami znate da ima onih koji konstatno provociraju.

Nema sta da se ljutite,to je moje neko misljenje.

Imaju kasinu,otvorite im jos 5 kasina,ali nemojte im dozvoliti da se sire svuda.Sve su pretvorili u patkometriju.Nekad mi je muka da uopste udjem da procitam ono sto mislim da je za citanje.
balkanski spijun

Postby Dr Arslanagic » 04 Nov 2024, 12:40

Смањите човеку бан на неко разумно време.
Рецимо месец дана. Не треба више.
Мада за ово што предлажем, и недеља је доста.

Када се врати пошаљите му, или ти Зворник - ко је већ одређен, поруку са последњим упозорењем.
Могуће да капитен није веровао да може да добије толику забрану приступа форуму.
Ако се још једном деси, зна да је то то, и мирна Бачка.
А и други ће се опаметити.

Ако је капитен добио годину за вређање, за трајни имате најмање десет форумаша, али они пролазе некажњено јер не вређају, само спамују до смрти. 24/7.
Плус подмукло боду како би изазвали бес код других.
Али пажљиво подмукло да они не би били бановани а да друге навуку на танак лед модерације.

Зато ја више не пишем на темама КК и ФК, и не читам их, јер су потпуно уништене.
И никад боље ми није било.

Као решење предлажем да се отворе посебне теме за КК и ФК, за оба клуба.
Једна где неће бити пљувања, вређања .... и једна где ће све бити дозвољено.
Мислим према играчима, тренерима, клубу ....

КК Партизан - критика (која год реч)
КК Партизан - похвале (такође која год реч)
ФМП и ФК ЦЗ исто.

Тако да свако зна где шта може да чита, и ако му се после пораза не чита пљувачина, изволи тему за смиривање живаца.
Ако му се пљује да се истресе, изволи имаш и за то тему.

Најозбиљније мислим.
Боље решење не постоји.

Јер ми се чини да је сад већи проблем подела међу навијачима истог клуба.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Гроф Тинторето » 04 Nov 2024, 12:56

Daj jos 5 tema o Zvezdi, posto na ovim postojecim bukvalno ne mozemo da dodjemo do reci. Ponekad i po 3 cela dana
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Fratelo » 04 Nov 2024, 13:03

Predlazem da se svi forumasi koji smetaju nasem uvazenom clanu ( ukljucujuci mene) iskljuce sa ovog foruma, a onda da napravite jedno 150-200 naloga da se svi tapsete izmedju sebe, da konacno zavlada harmonija.

:)
Fratelo

Postby Veljkona22 » 04 Nov 2024, 13:23

Bolje novi forum avangarda.dr

Samo za podršku Partizanu i majci Rasiji
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

PreviousNext

Return to Avangarda.in