Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby bhc_comp » 12 Feb 2025, 15:06

Moje misljenje je da nam uvredama i navijackim prepucavanjem pravite previse posla, zato sam sinoc i napisao da je previse, cak i za kasinu.

Meni ne pada napamet da idem pet, sest stranica unazad i citam svaki post kako bih svima udovoljio. Obrisan je i tvoj, a i post na koji si se zalio i to je to od mene. Odrasli ste ljudi, ne znam kako vas ne mrzi da se konstantno prozivate i vredjate na jednom virtualnom mestu kao sto je forum.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby jedno ime » 12 Feb 2025, 15:18

bhc_comp wrote:Moje misljenje je da nam uvredama i navijackim prepucavanjem pravite previse posla, zato sam sinoc i napisao da je previse, cak i za kasinu.

Meni ne pada napamet da idem pet, sest stranica unazad i citam svaki post kako bih svima udovoljio. Obrisan je i tvoj, a i post na koji si se zalio i to je to od mene. Odrasli ste ljudi, ne znam kako vas ne mrzi da se konstantno prozivate i vredjate na jednom virtualnom mestu kao sto je forum.

Pa samo se o tome radi. Uvek se brisu i opominju, cak i banuju, reakcije na vredjanje. U ovom slucaju se ne reaguje na vreme, a neko od moderatora je sigurno video taj prvi post...brisanje prvog se ne dozvoli dalje prepucavanje. Nije trebalo previse da se ide unazad, kao poslednji post vam je stajao od sinoc, nema sanse da nije vidjen.

Ova poslednja tvoja recenica je plod ovog gore propusta. Tako da nema potrebe, znas i sam da se cesto hvatas za postove i kreces u prepucavanje, pa i sa mnom licno.

Ako je obrisan, ok.
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby bhc_comp » 12 Feb 2025, 15:32

Prepucavanje nije isto sto i vredjanje. Sramota je ono sto pisete na kasini, niste deca. Od svih nas zavisi kvalitet tema na ovom forumu, tako da - upristojite se malo, nismo mi u mogucnosti da budemo ovde 24/7 i svaki izliv besa pojedinaca da ispratimo.

bhc_comp

Postby jedno ime » 12 Feb 2025, 15:39

bhc_comp wrote:Prepucavanje nije isto sto i vredjanje. Sramota je ono sto pisete na kasini, niste deca. Od svih nas zavisi kvalitet tema na ovom forumu, tako da - upristojite se malo, nismo mi u mogucnosti da budemo ovde 24/7 i svaki izliv besa pojedinaca da ispratimo.

I dalje nije obrisan post sa vase teme za Franje. I dalje ga ne vidite izgleda.

Ili to ne vidite kao vredjanje?
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''

jedno ime

Postby Niko123 » 12 Feb 2025, 16:53

Pa dobro, ti njih mozes da nazoves "Čovićeve pudlice" :laugh: kada smo vec kod podjebavanja
Niko123

Postby Гроф Тинторето » 12 Feb 2025, 17:11

To se ne racuna u uvredu ima 5 godina.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Niko123 » 12 Feb 2025, 17:16

Po meni ni Franje nije vredjanje.Ono, psovanje, člana foruma, ili porodice jeste.Ali "Franje" nikako.Svako gleda drugacije na to
Niko123

Postby jedno ime » 12 Feb 2025, 17:36

Niko123 wrote:Po meni ni Franje nije vredjanje.Ono, psovanje, člana foruma, ili porodice jeste.Ali "Franje" nikako.Svako gleda drugacije na to

Ne mozes reci da su coviceve pudlice. Brisani su i ti postovi, kao i da su rsbovci itd.

Ali franje moze. Iako je krsenje pravila foruma. I oni time zele da uvrede. I vrlo dobro znaju i ovi ostali koji to dozvoljavaju, ali samo su u pitanju dvostruki arsini.

Ali ako franjevci nije uvreda, onda nije ni siptarija? Ili jeste? Koja je razlika da se ovo drugo brise, kao reakcija na franje, a da je franje skroz normalno da se napise?
NISMO ISTI.

jedno ime

Postby Гроф Тинторето » 12 Feb 2025, 17:42

Sad ukucao pudlice u pretragu, brdo obrisanih postova.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Houdini » 13 Feb 2025, 23:11

malo malo pa se tema unutrasnja politika zatrapava nekim istorijskim prepucavanjima.. tema za to postoji, neka se i koristi..

ovako u ovom istorijskom trenutku za srpski narod, umesto da je fokus na tome, prica se o necemu sto se desilo pre 70-750 godina i razvodnjava se prica..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Veljkona22 » 13 Feb 2025, 23:34

Boli nas kurac za politiku samo ustašluk
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby ИлићКапитен22 » 27 Feb 2025, 22:32

Ко и зашто брише пост на Касини где се прича о Мишковом пулену Урошу Плавшићу који је позван на ОИ пре Алена Смаилагића?

Шта је проблем са постом? То не сме да се дира у Мишка и његове пулене?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby bhc_comp » 27 Feb 2025, 22:35

Ja, naredni put ide ban za vređanje igrača, bilo Zvezde, bilo Partizana. Da se ne ubeđujemo previše, siguran sam da umeš kukturniji post da sročiš.

bhc_comp

Postby ИлићКапитен22 » 27 Feb 2025, 22:39

Јел се жалим за први пост који је обрисан или други? Шта је у другом посту увреда?

Шта је овде увреда: Која је срамота да Мишков пулен Урош Плавшић иде на ОИ а не иде Ален Смаилагић. Само зато што некима није симпатичан.

Шта је овде увреда?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby bhc_comp » 27 Feb 2025, 22:40

Ako je to bio drugi post i ako si ga korigovao, imaš moje izvinjenje za drugo brisanje. Bio sam ubeđen da si samo odradio copy/paste.

bhc_comp

PreviousNext

Return to Avangarda.in