Пошто се многи стиде да се присјете неких момената, да кренем од себе.
Сјећам се да сам на форум дошао прије свега због домаћег фудбала, временом сам схватио да је ипак Авангарда првенствено кошаркашки форум. Истина чуо сам за сам форум захваљујући прије свега Тегелтијиним уживо емисијама.
О квалитету дискусије прије десет година је сувишно и писати. Поменућу само неке форумаше којих се добро сјећам, а који су данас или неактивни или тек повремено нешто напишу.
@irriducibili сјајно је пратио навијачку сцену колико памтим. Нарочито жабаре. Исто тако колико памтим, престао је писати када су те теме забрањене на форуму.
@lockdown, врло квалитетан форумаш и радо сам читао оно што је писао, истина, често се и нисмо слагали око неких ствари. Око навијачица, готово увијек.
@Remy Bonjasky македонска мамба која је била препознатљива по дијаметрално супротним ставовима у свега пар сати. Послије тога, ако ме памћење служи се вадио на то како с његовог ника пише пола куће...
@Čekicar, фантази прича, али врло коректан тип и прилично досљедан, колико памтим. И он дуго не пише.
@Malterego брат гробар. Сјећам се да је доста писао на теми ККП-а и НБА.
@gogo23, човјек који је, између осталог, подијелио са форумом чувену причу о Сергеју Трифуновићу. Иако су нам се мишљења често разилазила и разликовала, врло квалитетан форумаш који је одлично познавао прилике у многим областима.
@Pera Mitic, колико памтим писао је углавном на теми ФКП-а. У ставовима досљедан. Ако ме сјећање служи аутор чувене клацкалице на ФКП теми, која је украшавала сваки његов пост.
@jana, у периоду 2013-2015 човјек задужен за статистичке податке и параметре на ККП теми. Постови који су итекако ту тему, а и саму дискусију чинили квалитетнијом.
@Holden @neza - вјероватно два најдуховитија човјека на форуму. Немам вишка времена да подијелим те силне бисере како са НБА топика, тако и са топика ОИ... Болесно здрав хумор.
Нисам заборавио ни Тајлера, Јонуца, Теглицу... и наравно многе друге... биће прилике да се и о њима нешто напише...