Ugis Vilums wrote:Kako se odredjuju moderatori na forumu?
Sasvim jednostavno... Ovaj forum nije koncipiran kao mesto gde ce nekoliko ljudi ici sa korbacem i pretiti... Mi insistiramo na tome da svaka tema ima svog urednika(ili nekoliko njih) koji su eksperti u datoj oblasti, uz to komunikativni ljudi koji imaju sluha za druge... Oni uredjuju teme, odgovaraju na pitanja i trude se maksimalno da animiraju ljude da ucestvuju u diskusiji...
Do sad nismo imali veliki broj zvezdasa na forumu i samim tim su nosioci malo funkcija, ali ce se to u najskorije vreme promeniti... Takodje navijaci drugih klubova, kao i eksperti za pojedine sportske grane ce dobiti prilike da se iskazu...
Na ovom forumu pravila nema...
Sem da se postuje tudje misljenje, da se insistira na argumentovanoj raspravi i da se nedozvoljava patkometrija i prizemna komunikacija...
Mi nemamo ideologiju, nismo monolitni, ovde ima ljudi raznih verskih i politickih ubedjenja, ali sve nas povezuje ljubav prema sportu i oko toga se skupljamo... Sve ostale razlike su nebitne i mi necemo dozvoliti da uticu na rad foruma...
FreddyHouse wrote:Kako se ubacuje u post slika sa kompa,a ne sa neta??
Sasvim jednostavno, ispod prozora u kome kucas post imas dve opcije, kliknes na desnu(to jest drugu) i tu ti se pruzi mogucnost da preko browse buttona izaberes sliku koju zelis iz svog kompa