Board index Forum Avangarda.in

Dobrodosli na forum avangarda

Re: Dobrodosli na forum avangarda

Postby Clarissa » 08 Jun 2011, 18:19

Div wrote:Bolje vas našo.

Poseban pozdrav za Diva, čoveka koji me je branio, onda kada su mi ruke bile vezane.
A pre toga nikada nismo razmenili PP, čak ni pisali na istom PDF-u.
Neki ljudi izaberu nick koji će im dobro stajati ili "nick izabere njih".
Kod Diva to nije slučajnost.
Hvala ti :thumbup: .
Clarissa

Postby Saint-Tropez » 08 Jun 2011, 19:14

Idi, bre, koja frka!
Goca_64 wrote:
OnTheEdge wrote:Pozdrav svima, lepo je videti poznata lica na ovom mestu ;)

Apel za Sen Trope:
Nemoj nas vise drzati u neizvesnosti, ne udaraj nam ceznju... vec nam se uveliko dopadose tvoji postovi, pa bi bio red da nam se kazes, plzzzz.
p.s. A mozda je to ona drugarica koja je volela da cita zbog postera onamo i sad izrazila zelju da se registruje?

Ne udaram ceznju nego nemam previse vremena.
No, vidim da je moj identitet (ponovo) predmet nagadjanja. ;) :D
Saint-Tropez

Postby Goca_64 » 08 Jun 2011, 19:20

Saint-Tropez wrote:
No, vidim da je moj identitet (ponovo) predmet nagadjanja. ;) :D

Ovo boldovano je vrlo indikativno... :confused:

Opet ceznja? Nema veze, provalicemo te mi na osnovu pisanja... pod uslovom da smo imali cast da delimo neke virtuelne prostore s tobom :nene:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Div » 08 Jun 2011, 19:33

Hvala Liv, onom Francuzu Poirotu, chika-zubi, cecins i clarissi.
Da ne bude da sam došao praznih ruku, evo za sve donosim veliki pozdrav i želju da nam bude prijatno na ovom forumu.
Div

Postby Goca_64 » 08 Jun 2011, 19:42

Div wrote:Hvala Liv, onom Francuzu Poirotu, chika-zubi, cecins i clarissi.
Da ne bude da sam došao praznih ruku, evo za sve donosim veliki pozdrav i želju da nam bude prijatno na ovom forumu.

Jel pozdrav iskljucivo od tebe ili imas jos nesto da nam porucis :kos: ?
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Monsieur Poirot » 08 Jun 2011, 19:59

:stani:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Div » 08 Jun 2011, 20:04

Goca_64 wrote:Jel pozdrav iskljucivo od tebe ili imas jos nesto da nam porucis :kos: ?

Samo od mene je, nekako sam na brzinu došao, nikom se nisam ni javio, ni mahnuo. Samo mi je jedna forumašica pokazala put. Ona je već ovde.
Doduše, nisam ni otišao definitivno. Bar zasad.
Div

Postby Liv » 08 Jun 2011, 20:12

Saint-Tropez wrote:No, vidim da je moj identitet (ponovo) predmet nagadjanja. ;) :D

Ako prichamo o dilemi u mushko/zhenskom kontekstu onda znamo ko je :) ako ne ja sam clueless :D
Liv

Postby Saint-Tropez » 08 Jun 2011, 20:20

Liv wrote:
Saint-Tropez wrote:No, vidim da je moj identitet (ponovo) predmet nagadjanja. ;) :D

Ako prichamo o dilemi u mushko/zhenskom kontekstu onda znamo ko je :)

:D
Saint-Tropez

Postby mali_buda » 08 Jun 2011, 21:52

Bolje je da si mu samar lupio neg' sto mu pripisa tu nacionalnu pripadnost. G-din je Belgijanac! :triprsta:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Liv » 08 Jun 2011, 21:57

Saint-Tropez wrote:
Liv wrote:

:cheers: x4
Liv

Postby B.B.B » 08 Jun 2011, 22:12

cirostratus wrote:Evo, već dva dana pišem, pa da se malkice predstavim:
Pozdravljam vas sve ovdje iz Kaštela pored Splita (Zapravo, Kaštela ima više od 50.000 stanovnika, i sastoji se od 7 Kaštela: Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, Kaštel Novi i Kaštel Štafilić, pa ispada da je Kaštela drugi po veličini grad u Dalmaciji.. ali nije baš sasvim grad :) ).
37 mi je godina, treća sam generacija navijača Hajduka, radujem se druženju sa svim ljudima s naših prostora i razgovorima o sportu... Jedva čekam regionalnu nogometnu ligu, pa da gledam na Poljudu i Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Radnički, OFK, Rad.... nek mi ne zamjere navijači ostalih klubova, ali vjerujem da su i vama podjednako strani Slaven Belupo, Karlovac, Lučko i Istra, kao i meni Čukarički, Hajduk Kula (dobro, ima lijepo ime!) i tako dalje...
Ali ima još jedna stvar: vjerujem da će mi regionalna liga otvoriti mogućnost da s nekima od vas popijem kavu (ili u najmanju ruku, barem povećati izglede :) ), pivo... bilo što.

U svako slučaju, drago mi je što sam našao vaš forum i što sam srdačno dočekan. Radujem se budućem druženju sa svima ovdje. :jupi:

Zanimljiva podudarnost..posto sam ja zivio 7 godina tamo.

A takodjer mislim da sam provalio tko si...hahaha jel moguce da se i ovdje srecemo, a satro se ne podnosimo.. :blue:

G jesi to ti?
B.B.B

Postby Saint-Tropez » 08 Jun 2011, 22:29

Liv wrote:
Saint-Tropez wrote:
Liv wrote:

:cheers: x4

Image :cheers:
Saint-Tropez

Postby Monsieur Poirot » 08 Jun 2011, 22:35

mali_buda wrote:

Bolje je da si mu samar lupio neg' sto mu pripisa tu nacionalnu pripadnost. G-din je Belgijanac! :triprsta:

Gde su plusevi kad ti trebaju? :cheers:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby belpH #77 » 08 Jun 2011, 23:13

Dobro vece…

Evo ovako, da kazem par reci…verovatno jos pisem pod utiskom skorasnjih desavanja na jednom drugom 4umu…
U vreme nastajanja ovog 4uma, dobio sam poziv da se odmah preselim od vise osoba…medjutim tad nisam mogao…imao sam neke nesporazume, da ne kazem svadje sa odredjenim osobama koje su digle ovaj 4um na noge…tvrdoglav sam I imam svoje neko glediste, kao I svi mi…jednostavno tad sam stvari video drugacije…verovao sam da ipak nije sve tako trulo…skorasnji dogadjaji su me ubedili u suprotno I skontao sam da smo mi stvarno tretirani kao “deponija sa loptom”….kada sam se odjavio dobio sam odmah poziv od dve osobe sa ovog 4uma…jedna od tih osoba me je ubedjivala da je proslost, proslost I da ce tako da ostane…poslednji dogadjaji tamo su pravo dno dna…a I vecina dragih ljudi, sto sa basketa, sto sa tenisa se preselila ovde…ali da ne duzim vise o ovome, kontam da niko ne zeli da se vraca na to…
Dosao sam jer jednostavno volim sport, volim da zvrljam I da citam…tamo to vise nije moguce…odjavih se I napravih elegantno samoubistvo, al sam I dalje ostao da “zivim”….ukoliko niste skontali ko sam :P, it is I, belpH :tambura: samo sa drugim nick-om…

Ps. Ukoliko ima neko nesto protiv mog dolaska ovde, neka mi kaze na pm da ne bi trovali I smarali ljude okolo…

Pps. Veliki pozdrav ljudima sa tenisa :triprsta: da nije bilo njih tamo, nikad ni ja ne bi razvezao onoliko sa onim odvratnim pecarosom… :sick: :sick:
Ajd zdre sad I Partizan je Sampion!!!
- dum spiro spero -
belpH #77

PreviousNext

Return to Avangarda.in