Dobro vece…
Evo ovako, da kazem par reci…verovatno jos pisem pod utiskom skorasnjih desavanja na jednom drugom 4umu…
U vreme nastajanja ovog 4uma, dobio sam poziv da se odmah preselim od vise osoba…medjutim tad nisam mogao…imao sam neke nesporazume, da ne kazem svadje sa odredjenim osobama koje su digle ovaj 4um na noge…tvrdoglav sam I imam svoje neko glediste, kao I svi mi…jednostavno tad sam stvari video drugacije…verovao sam da ipak nije sve tako trulo…skorasnji dogadjaji su me ubedili u suprotno I skontao sam da smo mi stvarno tretirani kao “deponija sa loptom”….kada sam se odjavio dobio sam odmah poziv od dve osobe sa ovog 4uma…jedna od tih osoba me je ubedjivala da je proslost, proslost I da ce tako da ostane…poslednji dogadjaji tamo su pravo dno dna…a I vecina dragih ljudi, sto sa basketa, sto sa tenisa se preselila ovde…ali da ne duzim vise o ovome, kontam da niko ne zeli da se vraca na to…
Dosao sam jer jednostavno volim sport, volim da zvrljam I da citam…tamo to vise nije moguce…odjavih se I napravih elegantno samoubistvo, al sam I dalje ostao da “zivim”….ukoliko niste skontali ko sam

, it is I,
belpH 
samo sa drugim nick-om…
Ps. Ukoliko ima neko nesto protiv mog dolaska ovde, neka mi kaze na pm da ne bi trovali I smarali ljude okolo…
Pps. Veliki pozdrav ljudima sa tenisa

da nije bilo njih tamo, nikad ni ja ne bi razvezao onoliko sa onim odvratnim pecarosom…
Ajd zdre sad I Partizan je Sampion!!!