Za pocetak, hvala svima na dobrodoslici, da sad ne pisem svima ponaosob.
@Panta vec sam cuo jednu slicnu pricu koju si ti napisao, tako da si mi sad samo potvrdio, a eto upravo ovo sto si napisao sam ja htjeo i da kazem. Gotovo od svih na prostoru Srbije sa kojima sam pricao o nogometu ili na forumima sam cuo da je Hajduk simpaticniji, sad mi je i puno jasnije zasto.
@Monsieur Poirot odakle si iz Slavonije tj odakle su ti korijeni ako nije tajna?
Heh ti si jedan od rijetkih koji se eto opredijelio za Dinamo. Drago mi je ovo cuti, nisam sad skroz u manjini
@Southern Comfort istina da su i Hajdukovci mnogo poceli..uostalom poznati su kao veliki rasisti, imali su takve bruke da me bilo sram da takvih ljudi ima u mojoj zemlji, medjutim i kod vas je tako, od kad je bio rat nije se samo Dalmacija poseljacila vec cijela Hrvatska i Srbija takodjer. Ne zaostajete uopce za nama i to je nazalost cinjenica.
Inace da se i ja izjasnim...moram priznati da sam mnogo godina vise favorizirao Zvezdu. Moja prva opcenito sjecanja kao djeteta su od 6 godine kad je Zvezda harala europom. Sjecam se te euforije, i kod mene doma je teve uvijek bio glasno upaljen i ostalo mi je to urezano u sjecanje, sjecam se takodjer i ljudi koji su iz onda meni neznanih razloga psovali nekog Prosineckog

, tada nisam znao zasto. Kasnije sam detaljno proucio Zvezdinu povijest i zbilja sam veliki fan one zlatne generacije i iznimno ih postujem. I dan danas znam staviti snimke utakmica te 91 na youtubu i vjerujte mi prolaze me trnci, pa iako su svima nekako najdrazi trenutci kad Bayern zabija autogol i naravno deranje nakon gola, te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica, mene se najvise dojmila igra Zvezde protiv Bayerna u gostima, pogotovo onaj Savicevicev pogodak za 2-1, i izjava komentatora...ovako igra europski tim..e to mi je najdraze vidjeti i trnci me prolaze kad to vidim. A inace kao klinac kad god bi me netko pitao, izjasnjavao sam se kao navijac Zvezde, tako mama kaze
Sad ipak gajim simpatije prema Partizanu, jer mi se iznimno svidja njihov rad, naravno daleko je to od idealnog ali definitivno se tamo dogadjaju neke stvari koje bi ja htjeo da su i u Dinamu. A i takodjer jako cijenim trenera Stanojevica i da se mene pita, pustio bi ga da godinama vodi Partizan.
Inace prije jedno godinu dana, uradio sam jedan clanak o najvecim uspjesima Jugoslovenskih ex yu klubova u europi, nisam to nikad dovrsio ali mozda bi mi ovdje mogli da to dopunimo. Obradio sam Hajduk, Zvezdu i Partizan, Dinamo nisam jer jednostavno nemam dovoljno materijala ni snimaka da nesto kvalitetno o njima uradim.
Pa bi nesto zamolio modove ovdje..ako netko zeli, dat cu mu link sa mjesta gdje sam to radio, i ako netko hoce i ima volje neka tu temu otvori ovdje. Radi se o tome da sam to pisao na VBulettin forumu koji je skroz drugaciji od ovoga i imam mnostvo, zbilja mnostvo tamo videa, utakmica itd..i ne znam kako bi to ovdje komponirao jer mi je ova verzija foruma skroz nepoznata i to bi za mene bilo veliko mucenje. Pa ako netko zeli da tu moju temu ukomponira ovdje, neka mi se javi pa cu dati link.