Board index Forum Avangarda.in

Dobrodosli na forum avangarda

Re: Dobrodosli na forum avangarda

Postby AirBall » 02 Jun 2011, 18:53

Mislim da sam ja poslednja generacija u staroj Jugoslaviji koja je bila svedok tog doba (govorim o svesnom stanju)... Kod nas je u kraju bio neki lik, beogradjanin, koji se svima hvalio da navija za Hajduk...

Ja u Srbiji nikad nisam upoznao nekog coveka koji navija za Dinamo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 02 Jun 2011, 18:54

AirBall wrote:
Ja u Srbiji nikad nisam upoznao nekog coveka koji navija za Dinamo...

Moj ortak navija za Dinamo :D
Felipao

Postby AirBall » 02 Jun 2011, 18:55

Felipao wrote:Moj ortak navija za Dinamo :D

Ja za moje skoro 34 godine jos na takvog nisam naleteo... :D
AirBall

Postby B.B.B » 02 Jun 2011, 21:47

Za pocetak, hvala svima na dobrodoslici, da sad ne pisem svima ponaosob.

@Panta vec sam cuo jednu slicnu pricu koju si ti napisao, tako da si mi sad samo potvrdio, a eto upravo ovo sto si napisao sam ja htjeo i da kazem. Gotovo od svih na prostoru Srbije sa kojima sam pricao o nogometu ili na forumima sam cuo da je Hajduk simpaticniji, sad mi je i puno jasnije zasto.

@Monsieur Poirot odakle si iz Slavonije tj odakle su ti korijeni ako nije tajna?
Heh ti si jedan od rijetkih koji se eto opredijelio za Dinamo. Drago mi je ovo cuti, nisam sad skroz u manjini :D

@Southern Comfort istina da su i Hajdukovci mnogo poceli..uostalom poznati su kao veliki rasisti, imali su takve bruke da me bilo sram da takvih ljudi ima u mojoj zemlji, medjutim i kod vas je tako, od kad je bio rat nije se samo Dalmacija poseljacila vec cijela Hrvatska i Srbija takodjer. Ne zaostajete uopce za nama i to je nazalost cinjenica.

Inace da se i ja izjasnim...moram priznati da sam mnogo godina vise favorizirao Zvezdu. Moja prva opcenito sjecanja kao djeteta su od 6 godine kad je Zvezda harala europom. Sjecam se te euforije, i kod mene doma je teve uvijek bio glasno upaljen i ostalo mi je to urezano u sjecanje, sjecam se takodjer i ljudi koji su iz onda meni neznanih razloga psovali nekog Prosineckog :D , tada nisam znao zasto. Kasnije sam detaljno proucio Zvezdinu povijest i zbilja sam veliki fan one zlatne generacije i iznimno ih postujem. I dan danas znam staviti snimke utakmica te 91 na youtubu i vjerujte mi prolaze me trnci, pa iako su svima nekako najdrazi trenutci kad Bayern zabija autogol i naravno deranje nakon gola, te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica, mene se najvise dojmila igra Zvezde protiv Bayerna u gostima, pogotovo onaj Savicevicev pogodak za 2-1, i izjava komentatora...ovako igra europski tim..e to mi je najdraze vidjeti i trnci me prolaze kad to vidim. A inace kao klinac kad god bi me netko pitao, izjasnjavao sam se kao navijac Zvezde, tako mama kaze :D

Sad ipak gajim simpatije prema Partizanu, jer mi se iznimno svidja njihov rad, naravno daleko je to od idealnog ali definitivno se tamo dogadjaju neke stvari koje bi ja htjeo da su i u Dinamu. A i takodjer jako cijenim trenera Stanojevica i da se mene pita, pustio bi ga da godinama vodi Partizan.

Inace prije jedno godinu dana, uradio sam jedan clanak o najvecim uspjesima Jugoslovenskih ex yu klubova u europi, nisam to nikad dovrsio ali mozda bi mi ovdje mogli da to dopunimo. Obradio sam Hajduk, Zvezdu i Partizan, Dinamo nisam jer jednostavno nemam dovoljno materijala ni snimaka da nesto kvalitetno o njima uradim.

Pa bi nesto zamolio modove ovdje..ako netko zeli, dat cu mu link sa mjesta gdje sam to radio, i ako netko hoce i ima volje neka tu temu otvori ovdje. Radi se o tome da sam to pisao na VBulettin forumu koji je skroz drugaciji od ovoga i imam mnostvo, zbilja mnostvo tamo videa, utakmica itd..i ne znam kako bi to ovdje komponirao jer mi je ova verzija foruma skroz nepoznata i to bi za mene bilo veliko mucenje. Pa ako netko zeli da tu moju temu ukomponira ovdje, neka mi se javi pa cu dati link.
B.B.B

Postby Riquelme » 02 Jun 2011, 22:26

Otvori ti topic ExYu scena(klubovi) i daj neki uvod sa tim tvojim clancima ... mislim da ce biti zanimljivo ..

p.s. Dobrodoshao i sa moje strane
Riquelme

Postby B.B.B » 02 Jun 2011, 22:34

Don Quijote wrote:Otvori ti topic ExYu scena(klubovi) i daj neki uvod sa tim tvojim clancima ... mislim da ce biti zanimljivo ..

p.s. Dobrodoshao i sa moje strane

Zahvaljujem

Ma zao mi to sve mijenjati i otvarat drugaciju temu, mogu ja i drugacije otvorit ali nije to to, mnogo truda sam ulozio u temu, trazio videe utakmica, sastave, sve rezultate...to mi i je bio cilj, da skupim sve na jednom mjestu...htio bi da zajednicki ovo obradimo, htio bi vise znati o Radnickom, Vojvodini, Velezu itd...

Ako netko zeli neka obradi tu temu u skladu sa ovim forumom, a ako bas nitko nece onda budem ja ovih dana se potrudio
B.B.B

Postby DON » 02 Jun 2011, 23:38

BBB ti si kao Stojke :)

oprastamo ti ruznu proslost, na vreme si shvatio koji je pravi klub ;)
DON

Postby Monsieur Poirot » 03 Jun 2011, 00:39

B.B.B wrote:

@Monsieur Poirot odakle si iz Slavonije tj odakle su ti korijeni ako nije tajna?
Heh ti si jedan od rijetkih koji se eto opredijelio za Dinamo. Drago mi je ovo cuti, nisam sad skroz u manjini :D

Nije tajna; baka mi je rodjena u jednom selu blizu Nove Gradiske, gde je i zavrsila Gimnaziju. Posle je otisla na studije u Beograd, gde je upoznala dedu, a onda sa njim gde je njega posao vodio(na kraju su zavrsili u Krusevcu). Zanimljivo je i da joj je najbolja prijateljica iz skolskih dana iz Gradiske takodje zavrsila u Krusevcu, pa su ostale najbolje do danasnjih dana.

B.B.B wrote: Inace da se i ja izjasnim...moram priznati da sam mnogo godina vise favorizirao Zvezdu. Moja prva opcenito sjecanja kao djeteta su od 6 godine kad je Zvezda harala europom. Sjecam se te euforije, i kod mene doma je teve uvijek bio glasno upaljen i ostalo mi je to urezano u sjecanje, sjecam se takodjer i ljudi koji su iz onda meni neznanih razloga psovali nekog Prosineckog :D , tada nisam znao zasto. Kasnije sam detaljno proucio Zvezdinu povijest i zbilja sam veliki fan one zlatne generacije i iznimno ih postujem. I dan danas znam staviti snimke utakmica te 91 na youtubu i vjerujte mi prolaze me trnci, pa iako su svima nekako najdrazi trenutci kad Bayern zabija autogol i naravno deranje nakon gola, te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica, mene se najvise dojmila igra Zvezde protiv Bayerna u gostima, pogotovo onaj Savicevicev pogodak za 2-1, i izjava komentatora...ovako igra europski tim..e to mi je najdraze vidjeti i trnci me prolaze kad to vidim. A inace kao klinac kad god bi me netko pitao, izjasnjavao sam se kao navijac Zvezde, tako mama kaze :D

:bravo:

Ono sto mi je posebno interesantno je ovaj bold. Nikad nisam cuo Delicev komentar sa finalne utakmice, pa ako imas neki link ili mozda u nekoj licnoj arhivi, a nije ti tesko da postavis, bio bih ti veoma zahvalan.

I ne slusaj nista ovog Vucka ovde :bleh: , imamo mi jedan lep citat glumca Ljube Tadica: "Nismo mi bili evropski sampioni, mi smo evropski sampioni zauvek."
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby B.B.B » 03 Jun 2011, 07:23

Monsieur Poirot wrote:
B.B.B wrote:

Nije tajna; baka mi je rodjena u jednom selu blizu Nove Gradiske, gde je i zavrsila Gimnaziju. Posle je otisla na studije u Beograd, gde je upoznala dedu, a onda sa njim gde je njega posao vodio(na kraju su zavrsili u Krusevcu). Zanimljivo je i da joj je najbolja prijateljica iz skolskih dana iz Gradiske takodje zavrsila u Krusevcu, pa su ostale najbolje do danasnjih dana.

B.B.B wrote: Inace da se i ja izjasnim...moram priznati da sam mnogo godina vise favorizirao Zvezdu. Moja prva opcenito sjecanja kao djeteta su od 6 godine kad je Zvezda harala europom. Sjecam se te euforije, i kod mene doma je teve uvijek bio glasno upaljen i ostalo mi je to urezano u sjecanje, sjecam se takodjer i ljudi koji su iz onda meni neznanih razloga psovali nekog Prosineckog :D , tada nisam znao zasto. Kasnije sam detaljno proucio Zvezdinu povijest i zbilja sam veliki fan one zlatne generacije i iznimno ih postujem. I dan danas znam staviti snimke utakmica te 91 na youtubu i vjerujte mi prolaze me trnci, pa iako su svima nekako najdrazi trenutci kad Bayern zabija autogol i naravno deranje nakon gola, te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica, mene se najvise dojmila igra Zvezde protiv Bayerna u gostima, pogotovo onaj Savicevicev pogodak za 2-1, i izjava komentatora...ovako igra europski tim..e to mi je najdraze vidjeti i trnci me prolaze kad to vidim. A inace kao klinac kad god bi me netko pitao, izjasnjavao sam se kao navijac Zvezde, tako mama kaze :D

:bravo:

Ono sto mi je posebno interesantno je ovaj bold. Nikad nisam cuo Delicev komentar sa finalne utakmice, pa ako imas neki link ili mozda u nekoj licnoj arhivi, a nije ti tesko da postavis, bio bih ti veoma zahvalan.

I ne slusaj nista ovog Vucka ovde :bleh: , imamo mi jedan lep citat glumca Ljube Tadica: "Nismo mi bili evropski sampioni, mi smo evropski sampioni zauvek."

To je Zapadna Slavonija cini mi se..ja sam doosta dalje, u istocnoj.

Nego oprosti mi molim te, ali kako..kako je moguce da nikad nisi cuo taj kometar hehe, pa on je planetarno popularan, cak i na uvodnoj spici emisije Secanja na SOS kanalu si mogao to da vidis. Imas snimku na youtube http://www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZ ... re=related a evo i meni najdraze snimke http://www.youtube.com/watch?v=EsLW7iJXGsI
B.B.B

Postby Monsieur Poirot » 03 Jun 2011, 12:35

B.B.B wrote: te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica

Nego oprosti mi molim te, ali kako..kako je moguce da nikad nisi cuo taj kometar hehe, pa on je planetarno popularan, cak i na uvodnoj spici emisije Secanja na SOS kanalu si mogao to da vidis. Imas snimku na youtube http://www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZ ... re=related a evo i meni najdraze snimke http://www.youtube.com/watch?v=EsLW7iJXGsI

Druze, ovo ipak nije Mladen Delic vec svima dobro poznati Milojko Pantic i RTB.. :unsure:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby B.B.B » 03 Jun 2011, 14:06

Monsieur Poirot wrote:
B.B.B wrote: te pogodak Panceva za osvajanje u reziji nezaboravnog Mladena Delica

Druze, ovo ipak nije Mladen Delic vec svima dobro poznati Milojko Pantic i RTB.. :unsure:

Jooj moj fail..totalno sam to zaboravio, eto ja vec neko vrijeme mislim da je to Delic :tap:

Nego nema veze, kakva je to maestralna igra bila..hocemo li ikada jos na prostoru Balkana imati jednu takvu ekipu..
B.B.B

Postby Goca_64 » 04 Jun 2011, 13:58

Kuc, kuc... dobar dan!
Jel se primaju ovde "izgrednici & izgnanici & politicki nepodobni" sa nekih "drugih" foruma :hathello:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby AirBall » 04 Jun 2011, 14:00

Goca_64 wrote:Kuc, kuc... dobar dan!
Jel se primaju ovde "izgrednici & izgnanici & politicki nepodobni" sa nekih "drugih" foruma :hathello:

Dobrodosla Goco!
AirBall

Postby Goca_64 » 04 Jun 2011, 14:25

AirBall wrote:
Dobrodosla Goco!

Hvala Air :smile:

Ja i nisam bas neki aktivan clan po pitanju ostalih tema, sli na tenisu znas da jesam.
Pitala sam se gde si ti nestao kad sam se onomad vratila, posle svojevoljne pauze, na onaj drugi forum... sad vidim da si na vreme pronasao neka, izgleda, mnogo zdravija mesta :smile:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby AirBall » 04 Jun 2011, 14:38

Goca_64 wrote:
AirBall wrote:
Dobrodosla Goco!

Hvala Air :smile:

Ja i nisam bas neki aktivan clan po pitanju ostalih tema, sli na tenisu znas da jesam.
Pitala sam se gde si ti nestao kad sam se onomad vratila, posle svojevoljne pauze, na onaj drugi forum... sad vidim da si na vreme pronasao neka, izgleda, mnogo zdravija mesta :smile:

Iskreno se radujem sto te vidim kod nas i ono sto mogu da ti obecam je da cemo se lepo druziti i da ces imati apsolutnu slobodu kada je izrazavanje sportskih emocija u pitanju :D
AirBall

PreviousNext

Return to Avangarda.in