Board index Forum Avangarda.in

Banana Republic

Re: Banana Republic

Postby belpH #77 » 26 Aug 2011, 16:12

ako vec mora biti banovan, 7 dana :) ovaj jedan dan u pritvoru da mu se racuna, znaci jos 6 da odsluzi...

jbga, bio je isprovociran, odreagovao je bzvz...

ja i dalje ne zelim da pisem na fkp temi jer bi se i ja ovde jako nasao...svima nam je ono sinoc bio noz u ledja...jbg

ajmo dalje.
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Talicni Tom » 26 Aug 2011, 16:17

Ako ja nešto ukenjam nemoj da bi me ko banovao za vrijeme EP, ni da pomisli. Ako mora, neka bar bude sa odloženim dejstvom, nakon EP. :biggrin:
Malo šale nije na odmet. Najbolje bi bilo da se ovdje sada ušutimo pa za par dana Air umanji ban, napiše to malim slovim da niko ne vidi, čovjek se vrati a on očuva autoritet. :nisamodavle:

P.S. A taman redovnije počeo da pratim onaj kviz što je postavljao.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Hamilkar » 26 Aug 2011, 16:52

7 dana, ali uslovno na 12 meseci :biggrin:
Ajde, pustimo to licitiranje, Air znas sta ti je ciniti, dobra volja vecine forumasa je tu... Imamo mi sa nasim FK vaznija posla, treba kreirati misljenje tolikim dnevnim listovima, sa sve Erikom na celu :jos:
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby 71:70 » 26 Aug 2011, 17:21

7 dana je ok.
Jeste bio brutalan, ali je i vanredna situacija bila u pitanju, a tada važe drugi zakoni.
Nadam se da će se vratiti, da zajedno oteramo lopove i bagru iz svečane lože.
Gde je klaudinjo, nije se valjda i on povukao sa foruma?
71:70

Postby VMJunior » 26 Aug 2011, 17:37

71:70 wrote:Gde je klaudinjo, nije se valjda i on povukao sa foruma?

Zna se,u svaleraciji :biggrin:
Pa sigurno tuguje kao i svi mi..Tu je on,nije se povukao..Nema razloga.
VMJunior

Postby kezman » 26 Aug 2011, 18:37

moram da napisem da odavno veci bol u necijem pisanju nisam video kao kod Kantone sinoc ... veoma mi je tesko pao njegov ban jos ja vezan ne mogu da pomognem :biggrin:

inace dok sam bio na odmoru napisao je predivan post o kezmanu . kako nije pozvao nikog iz Partizana na svadbu kako je drknuo Vidica i zamerio se Toletu ... Samo je Radisu Ilica zvao .... pa koji jebeni CAR nije Zeku i Bjeku hteo ni na svadbi da vidi :triprsta: ...
Jedan je Kezman Mateja 14 !
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Milos-BC » 26 Aug 2011, 19:17

I ja mislim da je 7 dana sasvim ok. Tek sam nesto vise od 2 meseca ovde, ali moje misljenje o Kantoni je stvarno pozitivno, i mislim da je on jedan od najkvalitetnijih i najracionalnijih, da ne kazem najuticajnijih forumasa na forumu.

Ban je zasluzen, ali razumem njegovu reakciju, jer je svaki pravi navijac Partizana imao pomracenje svesti nakon one utakmice + isprovociran je, te je njegova reakcija ocekivana. Nadam se da ce se vratiti ubrzo.
Milos-BC

Postby Sasa_Beli » 26 Aug 2011, 21:20

71:70 wrote:7 dana je ok.
Jeste bio brutalan, ali je i vanredna situacija bila u pitanju, a tada važe drugi zakoni.
Nadam se da će se vratiti, da zajedno oteramo lopove i bagru iz svečane lože.
Gde je klaudinjo, nije se valjda i on povukao sa foruma?

Tu sam , sa bocom kiseonika da se vratim u zivot ako je ikako moguce.Malo cu odmoriti , ali vas citam. Ako ima neko na PM slobodno nek se javi :okk:
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 26 Aug 2011, 21:49

ja sam za 10 dana ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby jedaj » 26 Aug 2011, 22:37

Pa ljudi moji nismo na pijaci,15 dana minimalno i nek se nauci pameti,licno sam banovan 15 dana zbog trolovanja topika i
provociranja nakon vise upozorenja stim sto sam jednoj od moderatora na tenisu rekao nepristojno dimi.Ovaj lik se
userava svima u usta pa i meni bez ikakvog razloga,nek nauci lafcina normalno komunicirati.
jedaj

Postby Sasa_Beli » 26 Aug 2011, 22:54

Ovako Kantona je preko mene poslao PM koji cu ostaviti ovde , mislim da mu je tu i mesto.

Prvo i najvaznije – zelim da se zahvalim od srca ljudima koji su sinoc stali uz mene, iako nikog od njih, osim Klaudinja, ne poznajem licno. U svom onom haosu koji je donela ona odvratna noc, moram priznati da su me ljudi dirnuli i hvala im na svemu!

Na forum se necu vracati. Ni u sledecem zivotu. Oni koji me dobro poznaju znaju da sam covek od reci, znaju to i na mojim delima. Jednom sam odlazio sa foruma, pa na njihov nagovor se vratio. I zajebao sam se debelo. Svako ko je sinoc bio u onim trenucima uz forum, video je tacno sta se desilo. Vidim da je dosta ljudi odlicno ukapiralo i kome je tacno sve to bilo upuceno (vrlo konkretno dvojici likova) i zasto i shvatilo je da to nije afekt samo zbog sinoc. Nazalost, ko je trebao da shvati – nije. Namerno ili ne, ne znam, a i ne zanima me. Da sam Miodrag Jesic pomislio bih da sam bukvalno namesten na skolski nacin, jer je mnogo koincidencije tu bilo...

Da idem u neke detalje, nema svrhe. O radu foruma sam govorio dok sam bio tu, pokusavao da uticem, svakako ne samo ja, pa sad da drvim, da ispadne da se useravam jer vise nisam tu... Ne mislim da je iko ovde na gubitku, da je neko ostecen, ovo je samo forum, kao igraliste ispred zgrade, u kojem pravila odredjuje onaj cija je lopta. Od kada sam prohodao, naucio sam da je to tako i te norme postujem i danas.

I jos jednom, najdublje, da se zahvalim momcima na postovima od sinoc na chit-chatu, iskreno ce mi nedostajati.

Kantona

P.S. Malim misevima koji se javljaju da me opljunu u trenucima kada ne mogu da im uzvratim, well... Znaju oni od sinoc sve.

To je to , zamolio bih sve clanove foruma da se ova diskusija ovde zavrsi , jer covek vise nije na forumu.

Ende.
Sasa_Beli

Postby irriducibili » 26 Aug 2011, 23:01

Diskusija je zavrsena. Ako se predomisli, ovde je uvek dobrodosao!
irriducibili

Postby AirBall » 26 Aug 2011, 23:37

Torshavn 30 dana

Znaci samo dva kluba treba da osvajaju titule kod nas? Mars u PM ...

Ponovljen prekrsaj...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 31 Aug 2011, 15:10

veljos wrote:kako je ciganstura jeretin udario boa namerno

10 dana
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby FreddyHouse » 31 Aug 2011, 15:21

Vidim da su se kriterijumi opasno poostrili. Jedna stvar mi nije jasna,zasto se ne kaznjavaju ljudi od kojih poticu provokacije i koji zapocinju sve? Konkretno u mom slucaju kad sam odgovorio na provokaciju i zasluzeno bio banovan,zasto zacetnik provokacije nije sankcionisan?
FreddyHouse

PreviousNext

Return to Avangarda.in