Ovako Kantona je preko mene poslao PM koji cu ostaviti ovde , mislim da mu je tu i mesto.
Prvo i najvaznije – zelim da se zahvalim od srca ljudima koji su sinoc stali uz mene, iako nikog od njih, osim Klaudinja, ne poznajem licno. U svom onom haosu koji je donela ona odvratna noc, moram priznati da su me ljudi dirnuli i hvala im na svemu!
Na forum se necu vracati. Ni u sledecem zivotu. Oni koji me dobro poznaju znaju da sam covek od reci, znaju to i na mojim delima. Jednom sam odlazio sa foruma, pa na njihov nagovor se vratio. I zajebao sam se debelo. Svako ko je sinoc bio u onim trenucima uz forum, video je tacno sta se desilo. Vidim da je dosta ljudi odlicno ukapiralo i kome je tacno sve to bilo upuceno (vrlo konkretno dvojici likova) i zasto i shvatilo je da to nije afekt samo zbog sinoc. Nazalost, ko je trebao da shvati – nije. Namerno ili ne, ne znam, a i ne zanima me. Da sam Miodrag Jesic pomislio bih da sam bukvalno namesten na skolski nacin, jer je mnogo koincidencije tu bilo...
Da idem u neke detalje, nema svrhe. O radu foruma sam govorio dok sam bio tu, pokusavao da uticem, svakako ne samo ja, pa sad da drvim, da ispadne da se useravam jer vise nisam tu... Ne mislim da je iko ovde na gubitku, da je neko ostecen, ovo je samo forum, kao igraliste ispred zgrade, u kojem pravila odredjuje onaj cija je lopta. Od kada sam prohodao, naucio sam da je to tako i te norme postujem i danas.
I jos jednom, najdublje, da se zahvalim momcima na postovima od sinoc na chit-chatu, iskreno ce mi nedostajati.
Kantona
P.S. Malim misevima koji se javljaju da me opljunu u trenucima kada ne mogu da im uzvratim, well... Znaju oni od sinoc sve.
To je to , zamolio bih sve clanove foruma da se ova diskusija ovde zavrsi , jer covek vise nije na forumu.
Ende.