Muflon wrote:
Objava na tiktoku, nameštaljke sa porodicom Terzić i dugovi. Kriptonit su mi ovakvi tekstovi, kako si znao? Baš mi smeta što se objavljuje koliko Terzić zadužuje Zvezdu![]()
Što bi mi smetali ovakvi tekstovi? Verovatno se zato nisam ni javljao na ovo. Meni nije problem da priznam, za razliku od tebe.
Muflon wrote:Cinciripini wrote:Zašto lažeš da sam napisao kako je Piksi pokušao dobro da radi u Zvezdi
Nisi napisao "dobro" ali si kroz upis na to mislio. On dovodio pojačanje, ne može sve da se pogodi, ali niko nije hteo da mu pokrije minus.
Tvoj izgovor za Piksijeve krađe je da je nasledio ugovore od Džajića, pa je i on jadan morao da nastavi sa muljanjem
Muflon wrote:Ovo je i suština. Neću da ti lepim etikete, ali Vučić ti živi rent free u glavi. Nije zdravo. Nekad i nije loše da preskočiš komentarisanje nečega ako ti je Vučić odgovor za sve, ili budi karakter pa na isti način piši da je Vučić sve omogućio i kad pišeš o KKP i FKP, jer smo utvrdili da se on pita za sve.
Cinciripini wrote:Napišeš da ti smeta što čovek ne piše da se nešto lepo radi u Zvezdi, pored celog ovog Ćaci novinarstva, tebi fali još neko da ga hvali, da nisi branio Terzićev rad u Zvezdi i da ti poverujem.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... me-zvezde/
I ta ovo je bilo opet Stanišić. Gde bi terzić i njegovi Ćaci lagali.
Došli smo do toga šta sam zapravo mislio
Muflon wrote:Nije ti smetalo kad se ceo dan krila tuča vaših košarkaša koja se završila sa teškim telesnim povredama jednog lica, pa se klub tek oglasio kad je isplivao snimak, a do tad su svi ćutali, ali je problem što se ne zna razlog kašnjenja Seola na pripreme u dogovoru sa klubom. Zanimljivo.
Users browsing this forum: Claude [Bot], Woodoo, Zigara and 1 guest