by Monogamija » 20 May 2024, 13:03
Hajz, Takovo jeste veće sportsko društvo u Milanovcu, odnosno jedino, Metalac nema takav vid organizacije već je tu FK, kuglaški klub, futsal klub i možda još po nešto. Generalno, mislim da ljudi koji su nasledili od Vukadinovića upravljanje klubom, nisu dorasli tome, prvenstveno tu mislim na sportskog direktora. Videćemo kakav će prelazni rok odraditi i šta će biti dalje, žao mi je što su Otaševića istrošili tako lako, nisu dovedena adekvatna pojačanja na zimu, a on je već izvukao maksimum iz ekipe i u jednom trenutku se činilo da će ekipa izboriti siguran opstanak i po priči ljudi iz kluba, a onda fijasko. Očekujem da će gurnuti par dobrih omladinaca koji su većinom tu od početka i osećaju klub i grad kao svoje. Ono što si napisao, Srpska liga je ozbiljan pakao i logistički je najzahtevnija liga, jer nema jakih sponzora (sem po koji klub u svakoj SL) i treba pronaći kvalitet za male pare. Nadam se ekspresnom povratku, ali želje su jedno, a realnost će pokazati kakva su mi nadanja.
Srećano tvojoj Slobodi i daće Bog da u narednoj sezoni budete među onima koji će biti konkurenti, ako ništa, bar za baraž za SLS.
Last edited by Monogamija on 20 May 2024, 13:06, edited 1 time in total.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul
SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!