Board index Fudbal Domaći fudbal

Mozzart Bet Prva Liga Srbije

Re: Mozzart Bet Prva Liga Srbije 2023/24

Postby Hajzenberg » 16 May 2024, 12:21

Iz Metalca se opet čuje glas i proziva se FSS koji naravno ćuti. Samo da vidim na koju foru će GAT da ostane u ligi ako izgubi u GM. Što se Dubočice tiče, bolje da ćute, dali su bodove Gatovcima, istina da su dosta oslabljeni a istina je isto tako da su lagano sa Vršcem odigrali nerešeno jer je upravo taj ishod bio onaj koji je obezbedio opstanak za oba tima na dva kola pre kraja lige :biggrin:

A najveća provala je u tome što je Dubočica pre tačno dva meseca (16.3.) još jednom izgubila kući od GAT-a kada je bila kvota 5-7 a prelaz iz keca u dvojku oko 50 :truce: puj, pike, više na važi... :lollol: GAT im pravio stadion, GAT gradi širom Srbije, GAT je lopovska firma, GAT su kriminalci, GAT je u talu sa FSS...možemo ovako do sutra. FSS može sad samo na zub uzeti Milanovčane i namestiti im sudije ili već šta za predstojeći slobodno se može reći finalni okršaj.

Sloboda i Metalac ako ispadnu treba da presaviju tabak i žalba Lozani pa makar i po cenu suspenzije FSS, ovome se već jednom mora stati na put.
Hajzenberg

Postby R'N'B » 16 May 2024, 15:19

Nema ispadanja za Metalac i Slobodu. Sami ste gospodari svoje sudbine, bar u teoriji :biggrin:
Pominjao sam oproštajne pesme, samo da razbijem maler, protiv uroka :biggrin:
Za vas dvojicu je spremna jedna pobednička pesma. Premijera odmah posle Dana mladosti :lollol:
Pa taman poslali Kolubaru, da nam pravi društvo u III ligi, neće mi biti žao. Imaću priliku bar da upišem to gostovanje u LA :biggrin:
TRI BILBORDA ISPRED NOVOG SADA, U VOJVODINI
Raspiši izbore, pak se spremaj za iste
Srbija se umirit ne može!
R'N'B

Postby Hajzenberg » 19 May 2024, 18:01

Ideeeeeee...

Pozdrav iz Lazarevca, sada sledi pijanka i ludilo do Užica pa noćas ili sutra pišem opservaciju :biggrin:

Išutirali smo Kolubaru i iz druge lige. Nadam se da je neko gledao prenos, došlo nas je nekoliko stotina i sada ćemo da slavimo !
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 19 May 2024, 18:13

Честитке Хајз, баш ми је драго.

Жао ми је што Металац није успио избацити вјештачки клуб.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Monogamija » 19 May 2024, 19:47

Kakva grupa građana na utakmici protiv Mladosti, au. Sami sebi su se usrali u život. Bar će se gledati gradski derbi u Milanovcu sledeće sezone.

Sve čestitke za Slobodu, odbranili su obraz klubova sa infrastrukturom :biggrin:
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby R'N'B » 19 May 2024, 23:59

Samo ću ponoviti skoro pa uzrečicu na ovoj temi: jebeni gatovci :puke:
Metalcu i Kolubari ostaje samo teorija - u prevodu čuda da se dese... Užička republika pred proglašenjem :biggrin:
TRI BILBORDA ISPRED NOVOG SADA, U VOJVODINI
Raspiši izbore, pak se spremaj za iste
Srbija se umirit ne može!
R'N'B

Postby Hajzenberg » 20 May 2024, 12:14

Sad sam tek na nogama laganim, sreća te danas uzeh slobodan dan inače ne znam kako bih izdržao na poslu. Juče sa par drugara u LA kolima, završih sinoć u busu nekom :biggrin: bilo je ludo i nezaboravno plus uplaćena simbolična kinta na dvojku koja je bila čak 3,80 u meni omiljenom Mocartu a kec je bio 2. Pa taman ta neka parica pokrila ovaj turistički aranžman od 260 i kusur kilometara u dva pravca.

Čestitke primam tek na kraju lige, poznavajući klub koji je imao toliko pehova u svojoj istoriji nisam još 100 posto siguran (aka SrbinPG :lollol: ) da smo o(p)stali pa da ipak posle utakmice sa RNB potvrdimo status. Biće i bod dovoljan ako Kolubara ne pobedi u Vršcu ali imajući u vidu ogromnu seriju poraza Majstora te ovakav uspon Slobode sve ispod 3 boda bi bila senzacija a sve ispod 3 hiljade ljudi na stadionu bi bilo veliko iznenađenje mada očekujem i za ovaj put dobro popunjen istok i svih 5 hiljada ljudi (kažem svih 5 što bi bila vau cifra a može inače i svih bezmalo desetak hiljada da stane na sve 4 tribine). Bilo nas je oko 500-600 i ono što je najvažnije, lokalpatriotizam na velikom nivou, u dresovima kluba dečica od desetak pa neki veterani koji su rođeni još potrkaj onog nesrećnog za nas drugog svetskog rata. Fajtersi ovaj put u malo većem broju na trećini severne tribine, domaći baš u manjini. Da li je Kolubara puštena niz vodu ili nije ne znam ali idu putevima Rada i za dve sezone ispadaju iz prva dva ranga, videćemo na šta će to da liči u SL Beograd a na njihovom stadionu sa solidnom infrastrukturom igraće se možda na jesen i Super liga jer ubsko Jedinstvo renovira stadion i onda se ponovo vraćamo na onu priču o totalnoj neregularnosti domaćeg prvenstva.

Otvarajući temu početkom avgusta nisam ni slutio ovakvo ludilo a na kraju će se ispostaviti da od nas 4 ''delegata'' i forumaša koji smo možda i ponajviše pisali na temi o timovima koje volimo i za koje navijamo samo možda eto Sloboda dođe do luke spasa i to na kakav način, znate da sam je ja prvi otpisao ne jednom nego više puta jer situacija je bila u više navrata potpuno bezizlazna. Piskavcu spomenik za života ispred gradskog stadiona a takođe i u Sevojnu u onom parkiću između Valjaonice i igrališta Sevojna da mu se bista podigne jer je čovek toliko zadužio fudbal u užičkom kraju da je to neopisivo.

Žao mi Metalca mada vidim u nekim komentarima na nekim portalima da su Milanovčani i ne toliko razočarani i iznenađeni i samo Takovo proglašavaju jedinim i pravim brendom GM ali mislim da to nije baš tako. Kada provedete 17 godina u kontinuitetu a da ne ispadnete u treći rang, kada imate onakvu infrastrukturu i kada iza sebe imate ime jednog privrednog ako ne giganta a ono značajnog subjekta onda ne može nikako da bude svejedno jer svi znamo šta je Srpska liga, to ko nije igrao i to ko nije gledao i pratio mnogo je propustio jer je to jedna vrsta ''pakla'' iz kojeg se teško izlazi a u njega vrlo lako ulazi.
Hajzenberg

Postby Monogamija » 20 May 2024, 13:03

Hajz, Takovo jeste veće sportsko društvo u Milanovcu, odnosno jedino, Metalac nema takav vid organizacije već je tu FK, kuglaški klub, futsal klub i možda još po nešto. Generalno, mislim da ljudi koji su nasledili od Vukadinovića upravljanje klubom, nisu dorasli tome, prvenstveno tu mislim na sportskog direktora. Videćemo kakav će prelazni rok odraditi i šta će biti dalje, žao mi je što su Otaševića istrošili tako lako, nisu dovedena adekvatna pojačanja na zimu, a on je već izvukao maksimum iz ekipe i u jednom trenutku se činilo da će ekipa izboriti siguran opstanak i po priči ljudi iz kluba, a onda fijasko. Očekujem da će gurnuti par dobrih omladinaca koji su većinom tu od početka i osećaju klub i grad kao svoje. Ono što si napisao, Srpska liga je ozbiljan pakao i logistički je najzahtevnija liga, jer nema jakih sponzora (sem po koji klub u svakoj SL) i treba pronaći kvalitet za male pare. Nadam se ekspresnom povratku, ali želje su jedno, a realnost će pokazati kakva su mi nadanja.

Srećano tvojoj Slobodi i daće Bog da u narednoj sezoni budete među onima koji će biti konkurenti, ako ništa, bar za baraž za SLS.
Last edited by Monogamija on 20 May 2024, 13:06, edited 1 time in total.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov

Monogamija

Postby Hajzenberg » 20 May 2024, 13:06

Da li je bio penal uopšte za one lopine Gatovce, videh start i gol ali ništa drugo od meča nisam video. Imao je Metalac tri meča kući protiv direktnih rivala ali jbg. Da li bi recimo da je Takovo bilo u pitanju umesto Metalca bilo više publike i navijanja pravog?

Pisali smo već pre par meseci o relacijama Takovo-Metalac pa pomenuli i odbojkaški klub koji je imao oba imena u nazivu a sada kao Takovo imao dobru sezonu iza sebe.
Hajzenberg

Postby Monogamija » 20 May 2024, 13:15

Hajzenberg wrote:Da li je bio penal uopšte za one lopine Gatovce, videh start i gol ali ništa drugo od meča nisam video. Imao je Metalac tri meča kući protiv direktnih rivala ali jbg. Da li bi recimo da je Takovo bilo u pitanju umesto Metalca bilo više publike i navijanja pravog?

Pisali smo već pre par meseci o relacijama Takovo-Metalac pa pomenuli i odbojkaški klub koji je imao oba imena u nazivu a sada kao Takovo imao dobru sezonu iza sebe.

Šta da ti kažem jeste ga sleđa potkačio prilikom šuta, ovaj iz Mladosti je pao kao da ga je raketa pogodila, po mom mišljenju dovoljno da ga pokaže.

Takovo ima skoro isti, ako ne i veći broj publike na utakmicama od Metalca. Nemaju nešto organizovano, ali šta sam primetio, da postoji jedna ekipa koja ide i po gostovanjima, ispratio sam dosta utakmica Takovo preko YT i imao sam prilike da ih vidim, grupica 15-20 njih minimum. Metalac nema nešto posebno kvalitetnu navijačku podlogu uglavnom su to ljubitelji fudbala.

Monogamija

Postby Novosadista » 22 May 2024, 16:35

Pojavila se prica da moze doci do eventualne fuzije Tekstilca i RFK NS....

Nama je stadion gotov krajem jula i spreman je za novu sezonu, bice stvarno izuzetan i potencijalno ce i mlada reprezentacija igrati na njemu, mozda je to razlog sto ne zele da tavorimo u 3. ligi. Sve u svemu iz zla u gore
Novosadista

Postby Hajzenberg » 22 May 2024, 16:50

Pa možda se onda nekako preko noći dočepate i Super lige :biggrin:

Meni nešto nejasno bilo kad ti reče da je doskorašnji direktor Tekstilca prešao kod vas :nisamja:

Ako tako bude vi bi onda posle Proletera ''progutali'' još jedan klub :laugh:

https://gradskeinfo.rs/od-sledece-sezon ... cKk5ZeOugt

Na ovom sajtu se može videti i trominutni YT snimak, znači samo ova zapadna tribina a nešto kao da se nazire na istoku ili se meni čini. Valjalo bi na jugu i severu postaviti neke zaštitne mreže, led reklame i još koješta da bi to u tv prenosima ipak ličilo na nešto ozbiljno jer malo je zeznuto kada se prenosi sa zapadne tribine pa na tri ostale sve golo. Isto tako u Loznici kada igra domaćin sve koncentrisano na zapadu pa se čini da je stadion sablasno prazan, tako je skoro svugde ali deluje još praznije kada istočne tribine a i ostalih uopšte i nema :beyond:
Hajzenberg

Postby Novosadista » 22 May 2024, 18:29

Tesko da ce na istoku biti ista, par metara iza se nalazi pruga, tu su neke stare betonske tribine. Skoro cele sezone 2005/2006 se na istocnoj tribini nalazio kop i umela je da bude i puna sa oko 500-600 ljudi na njoj koji su navijali. Vrhunac je bio protiv Novog Pazara, pun istok Koride, pun zapad publike, 2 busa pazaraca, spektakl na Detelinari. U jednom trenutku ratoborna publika sa zapada krece da razmenjuje stolice, kamenje i svasta turcima, stotinjak ljudi sa istoka ulece na teren i trci ka njima. Ko zna kakav je stadion na Detelinari onda i zna kako izgleda zapadna tribina, ima ogradu uz teren i stepenice kojima se penje ka gore. Nekako je tu preskocilo par ljudi i pokusalo da se popne gore i dokopa zastave i turaka, ali ipak policija ih potiskuje nazad. Totalni haos i nesto svojstveno ludim 90tim kada su bile tuce sa zvezdarcima, pancevcima, sumarima i ostalim grupama koje su gostovale. Tu sezonu 2005/2006 cu pamtiti do kraja zivota, pogotovo taj mec sa Pazarom. Ima nekih snimaka na youtube iz tog perioda, cak ima i snimak punog istoka i zaletanja na turke, uzasnog kvaliteta doduse, ali postoji
Novosadista

Postby Monogamija » 23 May 2024, 13:16

Monogamija

Postby Hajzenberg » 23 May 2024, 13:36

Na primer tu nisam igrao iks, nisam je uopšte igrao iako se dalo pretpostaviti da će biti nerešeno...sličan fazon kao sad sa utakmicom Javor-Železničar. Dubočica i Vršac tim remijem dva kola pre kraja završili posao. Ne očekujem ništa krucijalno od strane FSS, možda a i vrlo verovatno oduzimanje bodova za početak naredne sezone što i ne bi bilo tako loše da par timova startuje sa -6 recimo.

A pazi Dubočicu, čim se objavilo ono za GAT oni pobeđuju RFK NS u Čelarevu da bi se osigurali u slučaju da im sada maknu neke bodove :lollol: ovo je katastrofa šta se radi.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Domaći fudbal