Џејси Керол wrote:“a murija samo nemo posmatra”
Kako samo posmatra?!Napravila im brisani prostor za akciju
Џејси Керол wrote:“a murija samo nemo posmatra”
Sukob pred derbi: „Delije“ nasrnule na „Grobare“ u Subotici
Navijači Partizana i Crvene zvezde sukobili su se u nedelju u Subotici, nakon što su crno-beli savladali Spartak kao gosti u utakmici osmog kola Superlige Srbije u fudbalu.
Očevici tvrde da su navijači Zvezde nasrnuli na pristalice Partizana, a da su tokom obračuna kao rekviziti korišćene motke i baklje.
Na taj način je „najavljen“ večiti derbi, koji je na programu u devetom kolu šampionata Srbije.
Partizan će dočekati Zvezdu u subotu od 19 časova i taj susret dočekuje kao lider prvenstva, sa bodom više od ekipe koju vodi Vladan Milojević.
Policija je ubrzo izašla na teren.
Sir Oliver wrote:Meni je juče izgledalo da ova postavka, sa Djurdjevićem i Sekom desno ne može ništa da odbrani po boku. A Sek je pritom na momente krajnje opasan po naš gol. Milić ozbiljno ume da kiksa na dubinske lopte. Nema pregled i ne vidi igrače oko sebe. Srčan je i hrabar, ali mu je orjentacija upitna. Tako smo i primili drugi gol gotovo ni iz čega jer se on fokusirao na istog igrača koga je već pratio Simić...
Simić sve bolji. Bogdan Kostić takođe vrlo dobar. Jurčević pretrčao kilometre, bio svuda po terenu. Vukotić majstor. Apsolutno igrač utakmice! A Andrej Kostić polako postaje moj omiljeni igrač u ovom timu...
pikanterije wrote:Igrace Roganovic umesto Djurdjevica,ne znam koga bi po krilima za derbi,Trifa mora igrati dobar je u oba pravca zbog odbrane,sad gore da li Seka ili maliog Bogdana pitanje.Ugresic mi j ejos uvek ne definisam da li je 8 ili 10
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Users browsing this forum: Claude [Bot], doubledjoka, Fc Beitar, Idemo dalje, Il Principe, Jimmy Conway, kide, medjutim, Mekintajer, mm27, Novicki86, ortak, pikanterije, raikkonen, ronin034, Горан, sss, Uros2211, ПАОК-Партизан-ЦСКА and 0 guests