Monogamija wrote:Najcrnje što se nisu opametili i pored kazni, doduše, ne bi me čudilo da su ovo oduzimanje uradili kako bi napravili prostoru FAP - u. Subjektivno mišljenje. Stoji i to da Faponje imaju najozbiljniji igrački kadar i da su im sponzori ozbiljni igrači povezani sa SNS.
Metalac i dalje ostaje dosledan sebi, – podseća sportskotehnički direktor Ivan Vuksanović. – Ekipa će biti pravi reprezent celog kluba, samim tim i fudbalske igre u Srbiji. Sastavljena je od momaka koji u proseku imaju dvadeset jednu i po godinu. To je ekipa željna dokazivanja i pred sobom ima jasan cilj, a to je osvajanje prvog mesta. U nekim kolektivima odnos mladosti i velikih ciljeva ne idu ruku pod ruku. Obično se misli da takav tim nema kapacitet da ide na sam vrh. Ali mi smo drugačiji. Hrabro ulazimo u prvenstvo sa najvećom ambicijom, iza nje nema ništa neracionalno, jer već odavno spremamo formulu za takav koncept. Mlada ekipa može do najboljeg rezultata. Iskreno verujemo da će takmičenje na zapadu biti pošteno, sa kvalitetnim suđenjem, kakvo je bilo i prošle sezone
Users browsing this forum: Aki, Claude [Bot] and 0 guests