by Starks » 01 Jun 2025, 08:53
Drob me boli, sinoćke sam spavao kao Gaj Marije dok su ga jurili Sulini vojnici po močvarama i jarugama južne Italije.
Nije sporan poraz, posebno ne u finalu Lige šampiona, ali je sramotan pristup i nedostatak volje. Kaljari bi odigrao muškije i kuražnije od Intera. Za čitav meč stvorili su dvije, dvije i po ozbiljnije prilike. Idiot je ubio u pojam igrače, naveo ih da misle da su pod opsadom, da je grijeh igrati kroz sredinu, da je preko puta armija Orka predvođena Sauronom.
Lautaro n-ti put pokazuje da nikad neće postati šampionski igrač. Džaba volja, džaba elan, džaba golovi kad nema srca da povuče kad je najbitnije.
Saglasan sam sa Radonjom da im se ovakva prilika neće skoro ponoviti, vjerovatno ni za dvije decenije. Nisam saglasan sa njim oko toga da je kreten imao bilo kakav plan. PSŽ je od prvog napada nametnuo ritam i uveo utakmicu u stil koji maksimalno pogoduje njihovoj brzini i fudbalerima.
Ne shvatam tabu među trenerima da izvrše izmjenu/izmjene već nakon 15 minuta ako je očigledno da nešto ne valja.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.