Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 21 May 2011, 08:50

Milan zadržao većinu "matoraca", osim Andree Pirla koji je na korak od Juventusa. Nejasno je kakva će biti sudbina Sedorfa.

Image
Alesandro Nesta, Pipo Inzagi, Masimo Ambrozini ostaju. Andrea Pirlo ide u Juventus, najverovatnije. Ali, šta je sa još jednim veteranom Milana - Klarensom Sedorfom?

Prva trojica su potpisala ugovor sa italijanskim šampionom na još godinu dana. Andrea Pirlo (32) je na korak od prelaska u Juventus za koji će, vrlo verovatno, potpisati trogodišnji ugovor.

Dakle, "visi" još samo 35-godišnji Sedorf. Holanđanin je nedavno izrazio nezadovoljstvo što mu Milan nije ponudio novi ugovor.

Sedorf je pre dva dana razgovarao sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem, ali mu posle sastanka situacija nije bila bistrija.

"Ne znam da li ostajem i naredne sezone. Sastanak je prošao dobro, bio je prijateljski, ali ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres Milana. Čak i ako odem, rastaću se sa Milanom u dobrim odnosima. Predsednik Silvio Berluskoni i Galijani su uvek bili korektni prema meni", izjavio je Sedorf, koji je sa Milanom dva puta osvajao titulu prvaka Evrope.

Mediji pišu da bi mogao da ode u Brazil. Za njega su, navodno, zainteresovani Botafofo i Korintijans.

Ipak, Holanđanin to poriče.

"Nisam se sreo ni sa kim iz Botafoga. Možda je neko drugi pričao u moje ime", dodao je Sedorf.

mondo.rs

Ne znam zbog cega se Milan odrice Pirla? Po meni, odlican igrac i sjajan tehnicar. Moguce da je zapelo oko duzine novog ugovora. Ne znam da li i Milan sa veteranima potpisuje jednogodisnje ugovore.

Sto se Klarensa tice, i dalje je veoma koristan za ekipu. Nije vise u stanju da bude starter, ali je uvek spreman da pripomogne kad zagusti.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Kantona » 21 May 2011, 09:15

Mozda ce u Partizan. :D
Kantona

Postby kocic » 21 May 2011, 12:31

milan je promenio taktiku iz 4-4-2 u 4-3-3 gde je pirlo totalno beskoristan + je skoro dve godine van fudbala... nece on juventusu da predstavlja nikakvo pojacanje.
vratite kezu!!!
kocic

Postby mali_buda » 21 May 2011, 20:55

Pirlo se oprostio od saigraca uz suze.
mali_buda

Postby CRNO BELI SVET » 21 May 2011, 21:16

mali_buda wrote:Stvarno sramna igra u Napulju. Ocekivao sam otvoren mec, da igraci odigraju za svoju dusu i navijace, ali kada sam video kvotu na nereseno u kladionici, napljuvao sam ih i pozeleo da i jedni i drugi ispadnu u prvoj fazi LS naredne sezone.

Sto se borbe za 4.mesto tice, i Lazio i Udineze su mi dragi klubovi, tako da mi je svejedno ko ce proci :) Udineze me je osvojio fantasticnim igrama u drugom delu sezone i razbijanjem protivnika kakvo nije vidjeno u Seriji A. Mislim da ce di Natale ostati gde jeste, jer vec imao nekoliko dobrih prilika za promenu sredine, pa kada tada nije otisao, sumnjam da ce sad propustiti priliku da sa "svojim" klubom igra LS.

Ne znam da li si primetio kvotu u kladioničarskim listama, ali sličan scenario se očekuje sutra u Udinama, gde domaćin sa bodom overava ligu šampiona...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 21 May 2011, 21:19

CRNO BELI SVET wrote:Ne znam da li si primetio kvotu u kladioničarskim listama, ali sličan scenario se očekuje sutra u Udinama, gde domaćin sa bodom overava ligu šampiona...

Neki se jos uvek nadaju da sampioni imaju obraza... :mad2:
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 21 May 2011, 21:23

irriducibili wrote:
CRNO BELI SVET wrote:Ne znam da li si primetio kvotu u kladioničarskim listama, ali sličan scenario se očekuje sutra u Udinama, gde domaćin sa bodom overava ligu šampiona...

Neki se jos uvek nadaju da sampioni imaju obraza... :mad2:

Iskreno, ja bih prvi voleo da Udineze ide na pobedu, jako su mi se svideli ove sezone i bilo bi lepo da pobedom overe 4. mesto, ali ipak su to Žabari...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 22 May 2011, 21:37

Lazio posteno pobedio, dok se sampion sramno setao po Udinama. Neka im sluzi na cast... :sick:
irriducibili

Postby mali_buda » 22 May 2011, 21:55

I ove godine sramotan zavrsetak Serie A. Voleo bih da uskoro izgube jos jednog predstavnika u LS, ako je ikako moguce. Sta im je veceras trebalo da igraju 0-0, pogotovo Milanu, da se sramote posle velikog uspeha.
mali_buda

Postby irriducibili » 22 May 2011, 22:03

mali_buda wrote:I ove godine sramotan zavrsetak Serie A. Voleo bih da uskoro izgube jos jednog predstavnika u LS, ako je ikako moguce. Sta im je veceras trebalo da igraju 0-0, pogotovo Milanu, da se sramote posle velikog uspeha.

Nije sto su igrali 0-0, vec sam pristup mecu je izazivao gadjenje. Mogli su sinoc i danas da puno nauce, kako to rade ekipe koje drze do sebe i svog dostojanstva. E to je razlog zasto je poseta u Seriji A sve manja, te sto im po kvalitetu sve vise odmicu ekipe iz Primere i Premier lige
irriducibili

Postby mali_buda » 22 May 2011, 22:07

irriducibili wrote:
mali_buda wrote:I ove godine sramotan zavrsetak Serie A. Voleo bih da uskoro izgube jos jednog predstavnika u LS, ako je ikako moguce. Sta im je veceras trebalo da igraju 0-0, pogotovo Milanu, da se sramote posle velikog uspeha.

Nije sto su igrali 0-0, vec sam pristup mecu je izazivao gadjenje. Mogli su sinoc i danas da puno nauce, kako to rade ekipe koje drze do sebe i svog dostojanstva. E to je razlog zasto je poseta u Seriji A sve manja, te sto im po kvalitetu sve vise odmicu ekipe iz Primere i Premier lige

Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu da komentarisem kako su igrali, ali mogu da pretpostavim, posebno nakon vasih postova. Nekako mi se Seria A ogadila u poslednje vreme, pa retko i najvece derbije pogledam, upravo zbog svih ovih silnih namestanja.

Mene interesuje, kako se oni dogovore, odnosno da li se uopste dogovaraju da bude nereseno (govorim za ovaj slucaj u Udinama, a vazi generalno za sve namestene X-eve) ili se to podrazumeva. Proslo kolo Napoli i Inter isto to odradise, i ko zna koliko ih je jos takvih bilo.
mali_buda

Postby irriducibili » 22 May 2011, 22:21

mali_buda wrote:
irriducibili wrote:

Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu da komentarisem kako su igrali, ali mogu da pretpostavim, posebno nakon vasih postova. Nekako mi se Seria A ogadila u poslednje vreme, pa retko i najvece derbije pogledam, upravo zbog svih ovih silnih namestanja.

Mene interesuje, kako se oni dogovore, odnosno da li se uopste dogovaraju da bude nereseno (govorim za ovaj slucaj u Udinama, a vazi generalno za sve namestene X-eve) ili se to podrazumeva. Proslo kolo Napoli i Inter isto to odradise, i ko zna koliko ih je jos takvih bilo.

Ja sam gledao... :facepalm:

Kako se dogovaraju ne znam, ali 0-0 nije bila ideja, samo sto Udineze cak ni iz penala nije mogao da postigne gol... :blue:

Mogucnost da Milan prvi povede nije razmatrana, a igraci su se dobro pazili da im se slucajno ne omakne... :stani:
irriducibili

Postby VMJunior » 22 May 2011, 23:35

Legendarna poslednja kola Serie A :blue: I kvote na x od 1.30 :D

Potpuno zasluzen plasman Udinezea u kvalifikacije za LS..Inace oni su pod Kozmijem vec igrali u LS,ako se ne varam bili su Barsom u grupi..
VMJunior

Postby Stoxan » 23 May 2011, 09:16

Antonio Konte je novi trener Juventusa. On je ove godine vrato Sijenu u Seriju A. Ugovor će biti potpisan na dve godine.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Napredpartizan » 23 May 2011, 18:45

Ove gazde u italiji nisu normalne. Walter Mazzari dobio otkaz u Napoliju. Imali su najbolju sezonu jos od ere Maradone,igrace u ligi sampiona,igrali prelep fudbal i covek dobije otkaz,strasno...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal