Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby fabricio » 14 Aug 2017, 18:44

dusan007 wrote:Jedino Dibala i niko drugi

Pre neki dan uzeo desetku. Nece on nidje kako stoje stvari.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby dusan007 » 14 Aug 2017, 18:46

fabricio wrote:
dusan007 wrote:Jedino Dibala i niko drugi

Pre neki dan uzeo desetku. Nece on nidje kako stoje stvari.

Ma znam, znam da ne ide nigde, nego kazem da je on jedini koji moze da kako-tako zameni Nejmara i u buducnosti bude nosilac, itd... Ali nema od toga nista.

Cak sta vise, mislim da Barsi ne treba uopste neko ko ce da bude na nivou Nejmara, Mesija, njima treba mozda bas neko kao Paulinjo, da se sve vrti oko Mesija, a da umesto Nejmara ne bude neka rupa kao sinoc nego neki dobar igrac koji ce iskorititi koncentraciju odbrane na Mesija

A naravno pre svega oterati prevaru milenijuma zvanu Pike jer im ne gine GG svaki mec
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

Postby fabricio » 14 Aug 2017, 18:51

Zamena za Nejmara na trzistu ne postoji. Slazem se da je bolje da promene formaciju i osveze tim na svim poljima...

Fali im neki veznjak,ovo sto sad imaju u vezi je procitana knjiga. U odbrani im fali neki igrac jos od povlacenja Pujola,a oni se vecito krpe sa nekim Umtitijima i sta ti ja znam...

Cak i u napadu im fali osvezenje.

Kad im ode Mesi,smesi im se sudbina nekog Intera recimo.
fabricio

Postby mudrovsukilo » 14 Aug 2017, 19:12

kako se samo sprdo rednap sa paulinjom kad je doso u totehnem u fazonu ko dovede ovu tarabu ja sigurno ne ,pa dosli roditelji trener repki na neki mec da ga gledaju uzivo u premier ligi ovaj ga nije ni u 20 stavio
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Čekicar » 14 Aug 2017, 19:32

O cemu da se polemise kada je ocigledno da sprdate sve sto uradi Barselona(koju ne volim)....

Sprdali ste se sa jednim Coutinhom koji je odlican igrac,fantastican...igrac koji pravi razliku...
Paulinjo nije igrac kojeg ces primetiti na terenu..kao sto to nije ni Buskec,kao sto to nije ni nekada Xabi Alonso...to su izuzetno zahvalni i korisni igraci....odradjuju posao koji se nevidi lako....

Naravno da zemena za Neymara ne postoji....odmah na pocetku sam izneo svoj stav da se barsa zajebala...da su trebali da prodaju Mesija a kljuceve tima uruce Neymaru...kao nekada Roni-Messi.....Jednostavno ovoga puta nisu radili na pravi nacin i to ce vrlo brzo doci na naplatu jer treba iskopati takvog igraca koji pravi razliku kao sto su Messi,Neymar,CR7...

Kada je Neymar dosao u Barselonu,bio sam misljenja da to fudbalski svet nije smeo da dozvoli....Da se spoje takva 2 igraca po boku....Da je otisao u Real,ista prica...jednostavno to su 2 kluba koja se ne odbijaju....koja upropascavaju sve ostale klubove...Liverpool baca sezonu u bunar najverovatnije zbog Barselone i Coutinha...

I sta se desava,pojavljuje se jedan PSG i sada se i Perezu tresu gace i roka klauzule od po pola milijrade...neka vidi malo kako je...Dosta se on sepurio sa galaktikosima....Nisam pristalica i ne podrzavam to razbacivanje...sejk dodje i istrese milione.....ali kada vidim npr taj Real sta je sve radio,ee neka....neka osete malo sta znaci kada neko demonstrira silu na taj nacin....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Nebo se otvorilo... » 14 Aug 2017, 19:52

Dobro si rekao da Paulinjo nije igrac kojeg ces primjetiti, ali ne zbog tog sto ima ulogu jednog Buskeca ili Alonsa kako si ti naveo, nego zato sto jednostavno nije fudbaler za najvece domete.

http://www.footballinsider247.com/totte ... onal-caps/

Baka najvjerovatnije je novo pojacanje Viljareala.
Nebo se otvorilo...

Postby Фантом » 14 Aug 2017, 20:26

"Godinama prete, godinama s***".
Ronaldo od pocetka ima klauzulu milijardu :D

Barsa da ima mozga jurila bi malog Vajgla umesto penzionisanog Paulinja.
дошао да вређа
Фантом

Postby Kreanga » 14 Aug 2017, 21:13

Tako je Cekic,od A do S,samo se ne slazem za Paulinja,nikad ga nisam voleo.Ja sam vec napisao da ne znam zasto ne pojure Aleksisa uz Kutinja,onda bi bili mnogo opasni.Pominje se da su zainteresovani i za Di Mariju.
Kreanga

Postby killchrome » 14 Aug 2017, 21:26

Nebo se otvorilo... wrote:Baka najvjerovatnije je novo pojacanje Viljareala.

nadam se da to znaci da ce jebeni milan najzad kupiti nekog klasnog napadaca, tj obamejanga
killchrome

Postby Bolkonski » 14 Aug 2017, 21:42

Paulinjo i Xabi Alonso u istoj recenici :D
Jedan kojeg su najurili iz Totenhema i jedva cekali da ga se otarase i drugi koji je osvajao LS sa Liverpulom i Realom, a pred kraj karijere stigao i do Bajerna.
Kako da se ne sprdamo kad ljudi iz godine u godinu pokazuju koliko im je losa transfer politika. Cigrinski, Song, Umtiti, Matije, Hleb, Alkaser, Vidal, a evo ga i Paulinjo.

Za Kutinja niko nije rekao da je los igrac, vec da Neymaru ne moze da nosi vodu, niti su isti profil igraca, niti igraju na istoj poziciji.
Kutinjo je odlican igrac, ali ne moze da donese ni 20% onoga sto moze Neymar.
Niti u Barseloni postoji pozicija na kojoj ce Kutinjo da igra.
Da ne pricamo o tome sto decko ne moze da poveze 3 utakmice bez povrede.

Ovo je lepo receno. Zamena za Neymara ne postoji i zato je bolje da osveze tim i dovedu kvalitetne igrace na pozicijama koje im skripe.
Jedna od njih je na primer stoper. Imaju Umtitija koji ni sam ne zna kako je dosao do Barselone i kiksera budaletinu, Pikea,
Bolkonski

Postby Čekicar » 14 Aug 2017, 21:49

Bolkonski wrote:Paulinjo i Xabi Alonso u istoj recenici :D
Jedan kojeg su najurili iz Totenhema i jedva cekali da ga se otarase i drugi koji je osvajao LS sa Liverpulom i Realom, a pred kraj karijere stigao i do Bajerna.
Kako da se ne sprdamo kad ljudi iz godine u godinu pokazuju koliko im je losa transfer politika. Cigrinski, Song, Umtiti, Matije, Hleb, Alkaser, Vidal, a evo ga i Paulinjo.

Naravno da je Xabi kvalitetniji ali to je taj tip igraca.....Ne mora da bude bas klasa da bi bilo uocljivo...

Sve ove igrace koje si nabrojao svi su rotacijski igraci...Moze se slicno reci i za Real.....bilo je i tu slicnih profila...

Umtiti uopste nije los posao za 25 milki...Prosao je sve selekcije francuske reprezentacije i ima svega 23 godine....Paco je odlican napadac ali sta ce kada ce vecito biti rezerva Suarezu,sto je i normalno...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Bolkonski » 14 Aug 2017, 22:04

Ne bih rekao da su Cigrinskog platili 30 miliona u to vreme da bi sedeo na klupi. Isto vazi i za Songa, Hleba, Andrea Gomesa od 75 miliona, Vidala kog su projektovali za zamenu Alvesu ...
Igrac tog tipa jeste, ali igrac te klase ni blizu.
Bolkonski

Postby Čekicar » 14 Aug 2017, 22:09

Ima malo i do igraca za koje se trazi zamena....Tesko ce i Real nadoknaditi odlazak pojedinih igraca....

Barselona je godinama unazad imala prebrutalan tim...kao sto sada ima Real...Aj da vidim kako ce Real resiti odlazak Ronalda,Modrica,Krosa,Marsela.....Tesko da ce naci kvalitetnije igrace,pa i podjednako kvalitetne :beyond:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby fabricio » 14 Aug 2017, 22:13

Od tih pobrojanih,jedino Marsela lako ima da zamene... Vec ove sezone minutaza ce mu biti redukovana prilicno. Ovo ostalo ce biti povuci potegni :laugh:

Ponovice se za 2-3 godine 2009. godina kad je Real sasuo jedno 300 miliona na pojacanja...
fabricio

Postby Bolkonski » 14 Aug 2017, 22:14

Vec je resen. Teo Ernandez, Isco, Asensio, Sebaljos.
Za Ronalda cemo vec videti.
Kroos ima tek 27.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal