Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Ostale lige širom sveta

Re: Ostale Lige

Postby VMJunior » 27 May 2011, 20:47

Felipao wrote:Hrvati se dizu.Rezultati Dinama i Hajduka ove godine su ocigledni pukli ambicije pa su krenula ulaganja.Mislim da ce i ove godine se Hajduk i Dinamo nakupiti poena u LE a vrlo je moguce da se Dinamo ufura u LS.

Hajduk je zaista mnogo daleko od Evrope,ali bas mnogo..Oni su se raspali u njihovoj ligi samo tako..

Medjutim,cudno je da u Evropi su ove sezone napravili ozbiljan korak,doduse preko Uniree koja se ugasila..Posle su pobedili Andereleht sto je zaista veliki rezultat..
U svakom slucaju,meni jako simpatican klub,sa velikom tradicijom..Ali mislim da im je ova sezona bila neki izuzetak u LE>

Sa druge strane,mislim da je pitanje trenutka kad ce Dinamo u LS..
VMJunior

Postby Stoxan » 30 May 2011, 20:36

MIslim da može i ovde. Andrej Ševčenko najavio da će se penzionisati posle EP 2012.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby mali_buda » 30 May 2011, 22:02

Lizarazu će trčati nag po ulici
IZVOR: B92
Bišente Lizarazu trčaće nag ulicama Evijana! Ne brinite, psihički je sve u redu sa legendom francuskog fudbala, Lizarazu samo dokazuje da je čovek od reči.
Image

On je prošlog jula obećao da će to učiniti ukoliko se Evijan, čije akcije ima u vlasništvu, plasira u francusku Ligu jedan.

Klub je to i učinio, bio je prvi u Ligi dva. “Hoću, učiniću to. Održaću obećanje, ali sigurno neću zvati inostrane medije”, izjavio je 41-godišnji Lizarazu.

Lizarazu, poreklom Bask, sa reprezentacijom Francuske osvojio je Svetsko prvenstvo 1998. i Evropski šampionat 2000. godine. Tokom klupske karijere nastupao je za Bordo, Atletik Bilbao, Olimpik Marsej i minhenski Bajern, a povukao se 2006. godine.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 20:44

Felipao wrote:
Bugarin stiže na Poljud

Balakov novi trener splitskog Hajduka

Nekadašnji bugarski fudbalski reprezentativac Krasimir Balakov novi je trener splitskog Hajduka.

Posted Image

Balakov će na klupi hrvatskog kluba zameniti Antu Mišea, koji je pred kraj prvenstva preuzeo tim posle ostavke Gorana Vučevića.

Hajduk je šampionat završio na drugom mestu sa 17 bodova zaostatak u odnosu na najvećeg rivala Dinama iz Zagreba.

Balakov je kao igrač najbolje partije pružao u nemačkom Štutgartu, a najveći uspeh sa reprezentacijom ostvario je je Svetskom prvenstvu 1994. godine u Americi, kada je Bugarska osvojila četvrto mesto.

Kao trener radio je u Černomercu i Grashopersu, ali nije ostvario zapaženije rezultate.

Hrvati se dizu.Rezultati Dinama i Hajduka ove godine su ocigledni pukli ambicije pa su krenula ulaganja.Mislim da ce i ove godine se Hajduk i Dinamo nakupiti poena u LE a vrlo je moguce da se Dinamo ufura u LS.

Dinamo mozda..Dinamu se uvijek u kljucnim tekmama dogode pehovi i ispadanja. Mada mislim da ce barem EL izboriti.

A za Hajduk se varas..to je rupa bez dna i nece njima nista posebno Balakov pomoci, Balakov njeguje defenzivni stil igre bas kao i Reja koji je bio nas trener i zna se kako je to zavrsilo. Nakon EL otisli su dva najjaca igraca, Marcic i motor ekipe Ibricic. Izgleda da ce i Sharbini i Andric otici a pojacanja ni na vidiku. Hajduku sa ovim kadrom ni Mourinho ne bi pomogao. Spominje se dolazak reprezentativaca Simunica i Bilica i Dinamo i Hajduk sad vode veliku borbu oko njih, ma i da odu u Hajduk, Hajduk nema sanse protiv Dinama, bar ne jos. Potreban je rad u kontunitetu da bi se priblizili Dinamu, a bili su na odlicnom putu na pocetku prosle sezone i sve su usrali tako da budite sigurni..nista od Hajduka ove godine
B.B.B

Postby Stoxan » 01 Jun 2011, 21:03

Doveo je Hajduk dva pojačanja danas. Brazilca i Nemca i to sasvim dobra igrača. Što se tiče Šimunića on izgleda neće ni u Hjaduk ni u Dinamo. Izgleda da Hofenhajm opasno zeza s tim transferom, a i Šimunić ima ponudu Salcburga, pa je ta opcija možda najrealnija u ovom trenutku. Bilić je trenutno mnogo bliži Dinamu.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Felipao » 01 Jun 2011, 21:10

Stoxan,mozesh da ostavish imena tih igracha da ne bih sad kopao po googlu,vidim da ih nisu stavili na wiki.
Felipao

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 21:10

Evo upravo saznao da je Hajduk doveo dva pojacanja. I dalje mislim da nista od Hajduka, no bilo bi dobro da budi jaki i da jednom gledamo zanimljivo prvestvo..vec dugo nismo..

U HAJDUK su stigla prva igračka pojačanje otkako je Hrvoje Maleš izabran za predsjednika. 30-godišnji Nijemac Florian Lechner već je potpisao ugovor, a očekuje se da će to napraviti i 29-godišnji Brazilac Elson Falcao da Silva.

Hajduk je u velikoj tajnosti doveo Lechnera, 178 cm visokog desnog beka. Radi se o igraču koji je prve tri godine seniorske karijere proveo u drugoj momčadi Stuttgarta, a onda otišao u St. Pauli. Tamo je dosad odigrao 118 utakmica i zabio dva gola.

Drugi igrač koji će potpisati je 172 cm visoki veznjak Elson. Brazilac je promijenio dosta klubova, proteklu polusezonu je odradio u St. Pauliju, odakle je posuđen iz Stuttgarta.

Obojici igrača su istekli ugovori što znači da ih Hajduk dovodi besplatno. Zanimljivo je da ih obojicu zastupa agencija BMS Sportconsalting, a potpisat će na "dvije plus jednu" godinu.

http://www.youtube.com/watch?v=MkiAAJ0u ... dded#at=28

Sto se tice Simunica i Bilica vise cemo znati nakon utakmice Hrvatske u Splitu sa Gruzijom, nista jos nije sigurno ali izgleda da je Mamic dobio dobrog konkurenta u Malesu..predsjedniku Hajduka..
B.B.B

Postby Felipao » 01 Jun 2011, 21:22

Al najjachi je komentar za yt video

A kad je izvrtia Lahma može i ove tulipane po hnl-u

:D

MIslim da standardni bek jednog bundesligasa ne moze da bude loshe pojacanje za Hajduk a za Brazilca ce pokazati vreme.
Felipao

Postby Southern Comfort » 01 Jun 2011, 21:23

Tri pitanja za BBB - zar 'Big Joe' (Šimunić) nije već igrao u Dinamu i dobio nogu zbog previsoke plate? Ako da koji je onda smisao njegovog vraćanja?

Gde je Dodo? Tip je uz 'našeg' Washingtona možda i najsmešnija pojava (i najveća prevara) u evropskom fudbalu.

Kojim magijama je NK Anarh, tj. Split napravio ovakav uspeh ove sezone? Ima li tamo ikoga da vredi nešto?
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby Stoxan » 01 Jun 2011, 21:34

Felipao wrote:Al najjachi je komentar za yt video

MIslim da standardni bek jednog bundesligasa ne moze da bude loshe pojacanje za Hajduk a za Brazilca ce pokazati vreme.

Ostavio sam imena na temi prelazni rok, ali sada nije ni btno.

Za Brazilca je najveći uspeh u karijeri što je nosio desetku Štutgarta :D

I ja imam pitanja za B.B.B. :D Šta misli o onoj prijateljskoj utakmici Hajduk - Barsa, tj o onoj sumi koja je plaćena?
Odakle je Hajduk izvadio Maleša? Čovek se pojavio pravo niotkuda na mesto predsednika i odmah počeo da glumi Mamića. Kada smo već kod Maminja kakvi su odnosi navijača sa njim sada?
Stoxan

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 21:53

Southern Comfort wrote:Tri pitanja za BBB - zar 'Big Joe' (Šimunić) nije već igrao u Dinamu i dobio nogu zbog previsoke plate? Ako da koji je onda smisao njegovog vraćanja?

Gde je Dodo? Tip je uz 'našeg' Washingtona možda i najsmešnija pojava (i najveća prevara) u evropskom fudbalu.

Kojim magijama je NK Anarh, tj. Split napravio ovakav uspeh ove sezone? Ima li tamo ikoga da vredi nešto?

Heh nesto si pomijesao, Simunic nikada nije igrao u Hrvatskoj, igrao je u Australiji i Njemackoj.

Dodo je u Dinamovoj filijali Lokomotivi koja je ispala iz Lige.

Hmm..Split..pa nije magija, vec rad, rad i rad. Imaju bogatog predsjednika te odlicnog sportskog direktora Praliju, bivse Hajducko Srce. Stvorili su jednu zdravu sredinu i to ti je miks iskusnih igraca i mladica poniklih u njihovoj skoli. Neku extra zvijezdu nemaju osim Ivice Krizanca koji je zbog svadje sa Hajdukovom upravom otisao u Split. Mahom su ti tamo iskusni prvoligaski igraci a trener je proslavljeni Hajdukovac Ivan Katalinic koji je bijele vodio davne 1994 u ligi prvaka. U 4 godine su iz 4 lige dosli do europe.
B.B.B

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 22:02

Stoxan wrote:
Felipao wrote:Al najjachi je komentar za yt video

Ostavio sam imena na temi prelazni rok, ali sada nije ni btno.

Za Brazilca je najveći uspeh u karijeri što je nosio desetku Štutgarta :D

I ja imam pitanja za B.B.B. :D Šta misli o onoj prijateljskoj utakmici Hajduk - Barsa, tj o onoj sumi koja je plaćena?
Odakle je Hajduk izvadio Maleša? Čovek se pojavio pravo niotkuda na mesto predsednika i odmah počeo da glumi Mamića. Kada smo već kod Maminja kakvi su odnosi navijača sa njim sada?

Males ti je jednoglasno izabran od Nadzornog odbora. Mlad je, drzak i vjerujem da je to presudilo, Hajduku ne trebaju beskicmenjaci a on se pokazao kao cvrsti karakter. Takodjer je i obrazovan posto je magistar znanosti, sto ce reci..nije seljacina poput Mamica ili Keruma.

O dolasku Barce i sumi mislim isto kao i o Papinom dolasku u Hrvatsku. Bespotrebni troskovi. Ali ok, razumijem ljude..zeljni su dobrog nogometa i pravih igraca..tko bi im zamjerio.

Odnosi sa Mamicem su svakim danom sve gori. Lik potpalcuje navijace iz Hecegovine da drukaju za Dinamo. U Zagrebu se osnovala neka udruga koja gotovo svaki dan po Zagrebu lijepe neugodne transparente o Mamicu. Narod ga mrzi i da osvoji i Ligu prvaka, nikad se nece umiliti navijacima Dinama. Bojkot i dalje traje i trajat ce do u nedogled. Naslov prvaka je proslavlen pred jedna 2000 tisuce ljudi..
B.B.B

Postby VMJunior » 01 Jun 2011, 22:58

Ljdu razmisljam da idem u Split da gledam Hajduk-Barsa :D

Karte su pareno skupe ali valjda ce moci da se organizuje nesto!
VMJunior

Postby Jovan » 01 Jun 2011, 22:59

VMJunior wrote:Ljdu razmisljam da idem u Split da gledam Hajduk-Barsa :D

Doci ce Barsa na jesen na JNA. :ojha:
Jovan

Postby AirBall » 01 Jun 2011, 23:00

Jovan wrote:
VMJunior wrote:Ljdu razmisljam da idem u Split da gledam Hajduk-Barsa :D

Doci ce Barsa na jesen na JNA. :ojha:

A i Hajduk u rupu... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal