Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby fabricio » 14 Aug 2017, 22:15

Ne zebavaj.. Samo Teo moze da zameni Marsela u potpunosti... ovo ostalo je smesno. Dobri su igraci,ali daleko od nivou prvotimaca koje Real ima.

Isca i Asensia ne racunam.. mislio sam na Sebaljosa ,Majorala...
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Bolkonski » 14 Aug 2017, 22:29

Ja prevashodno mislim na Isca i Asensia. Realno Isco vec sada moze da zameni Modrica ili Krosa, strasno je napredovao.
Asensio novi Inijesta.
Mayorala ne racunam.
Sebaljos tek treba da radi i napreduje, videcemo dokle ce da stigne.
Kros ce jos bar 5 sezona biti na TOP nivou.
Najteze ce biti zameniti Ronalda.
Bolkonski

Postby Sezione » 15 Aug 2017, 07:08

Sebaljos je pokidao ovo EP za mlade, ne znam koliko ste primetili. I jos mrzi Barselonu najvise na svetu :biggrin:

Ima tu potencijala ozbiljnog.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Poison and Remedy » 15 Aug 2017, 07:57

Real je "zamenio" Ronalda, tako sto je promenio formaciju i taktiku, samim tim i njegovu poziciju na terenu. Ronaldo je sa krilnog napadaca prebacen u spic. Samim tim Real ne zavisi toliko od njegovog individualnog kvaliteta, nego igru gradi preko ostaih igraca. Pre se sve svodilo na daj loptu Ronaldu, pa sta on uradi. Otkako je Ronaldo prebacen u sam spic napada, vise prostora je dobio Kros, Modric pogotovo, Benzema je preuzeo drugaciju ulogu takodje...
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 15 Aug 2017, 10:52

White Mamba wrote:Nisam optimista, krpimo bulju u hodu, nema pas zasta da nas ujede..
Smrdljivi Esli, skrtica.. :facepalm:
Sto bi znacilo da nema nista od Vilsira i Pereza ako rumeni ne iskuka pozajmicu..
Pusti mitra da igra bo te gejl
Bice cupavo..

Novi problemi, duza pauza za dva startna defanzivca

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-duo-out-for-weeks
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Kreanga » 15 Aug 2017, 11:48

Nezvanicno,Gvardiola je poslao ponudu za Aleksisa.
Kreanga

Postby Čekicar » 15 Aug 2017, 12:57

Fulham odbio ponudu od 25 milki za Sesenjona koju je poslao Totenhem...Kako radi Poketino :blue:

PSG ceni Matuidija na 15 milki...U ovom ludilo to je dzabe....i naravno ko ce verovatno to iskoristiti...pa ko drugi nego Juventus....koji najbolje posluje u evropi
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Felipao » 15 Aug 2017, 13:01

Kreanga wrote:Nezvanicno,Gvardiola je poslao ponudu za Aleksisa.

60 i nesto miliona i platu od 400 hiljada funti nedeljno. Koje ludilo mozda jbt, najplaceniji igrac u Arsenalu 150 000 Ozil, i ima ih jos 4 sa preko 100. Gvardiola i Konte potrosili po 200 miliona funti i traze jos a muceni Venger potrosio 50 i to mu mnogo. O zivote, video bih ja koliko bi Konte i Gvardiola izdrzali u Arsenalu ...
Felipao

Postby Čekicar » 15 Aug 2017, 13:04

I jos Gvardiola apeluje kako treba da se stane sa besmislenim trosenjem novca..Kao oni nisu imali resenje,morali su da menjaju bekove pa su zato toliko potrosili :lollol:

Ne znam...takav igrac verovatno zeli da igra LS....plus veca plata.....
Poslednja godina ugovora,verovatno i uprava razmislja na nacin da je bolje da uzmu nesto nego nista...ili se nadaju da ce ove sezone da razvale i na taj nacin zadrze Aleksisa....videcemo..

Ako odluce da ga prodaju to ne sme biti klub iz PL....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Felipao » 15 Aug 2017, 13:15

Ja sam za prodaju u inostranstvo (Bajern,PSG,etc) ili da ostane do kraja ugovora.Prodaju direktnom rivalu nikako, msm sta znaci Arsenalu 60 miliona, sto da nece uloziti u nekog drugog igraca ? Sad je i kasno da se nadje i uigra zamena a bez Sanceza smo duplo slabiji tim.

U stvari moze, dacemo vam Sanceza al morate da kupite i Volkota,Debusija i Gibsa. I ovako im fale bekovi :D
Felipao

Postby Kreanga » 15 Aug 2017, 14:07

Pep hoce da cerupa rivale kao sto je radio u Nemackoj,samo sto u Engleskoj ima mnogo vise rivala za cerupanje.Lici mi da ce bez obzira sto individualno imaju najbolji tim u PL,doziveti fijasko.
Kreanga

Postby Bolkonski » 15 Aug 2017, 15:03

Gvardiola je trener koji je u karijeri potrosio preko milijardu evra.
Sa svim tim parama je uspeo da osvoji salataru sa Bajernom sto bi uradio i Jesic Miodrag i uspeo je da prosle sezone sa Sitijem ne osvoji nista, da ispadne od 5 puta slabijeg Monaka u Ligi Sampiona, ne bi bio ni cetvrti da Murinjo nije jurio LE.
Venger je kompletan idiot ako proda Sanceza SItiju, a moze da ga proda Bajernu ili PSZ-u.
Bolkonski

Postby AirBall » 15 Aug 2017, 15:43

Samo ne znam sta ce mu Sanchez.. Raznorazne Silve, Sanei i slicni su takodje preplaceni, eventualnim dovodjenjem Alexisa kao da salje nekom poruku od njih da mu vise ne treba..

Ludilo mozga...

Ajd da razumem da preplatis igraca kad imas ozbiljan krater na nekoj poziciji, ali ce kod njih uskoro krenuti borba i za klupu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bolkonski » 15 Aug 2017, 15:51

On na poziciji levorkrilnog napadaca gde igra Sancez ima Sanea i Sterlinga, na poziciji centralnog Aguera i Gabriela, a u tom ofanzivnom delu su i De Brujne, Bernardo i David Silva.
Tako da to sto nudi pare za Sanceza je klasicna Gvardiolina megalomanija i panican pokusaj da prikrije svoje skromne trenerske mogucnosti kako bi mogao da nastavi sa peljesenjem raznoraznih klubova koji mu daju preko 10 miliona godisnje.
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 15 Aug 2017, 16:00

Ovce su za sisanje.
Na stranu sto je Pep strucnjak i sto ce iskoristiti Sanceza za rotaciju jer napada na dva fronta.
Sancez je igrac rotacije, nikako zvezda.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal