Evo posto neke zanima zasto smo protiv Mamica...odgovorit cu ovdje
Kreanga wrote:@ BBB Kazes Djuric mala beba za Mamica

Iskreno ne pratim situaciju tamo i nije mi jasan bojkot dinamovaca.Ja koliko iz medija znam da ste vi u debelom plusu i da svake godine imate najbolju ekipu u regionu.Evo ove sezone ste pobedili i Arsenal

Ja bih ti poslao Djuru sa sve Ruzicem,ili bi ti mozda odgovarali Popovic i Vucela sa sve Vazurom.Bilju i Snezu dobijas gratis

Puno je toga, tesko je i krenuti ali ajde da probamo.
Bez problema cu ti navesti 40tak klubova medju kojima je i Partizan koji imaju manji budjet od Dinama a ostarili su Europsko proljece. Mamicevci svrsavaju na ucesca u Europi a prava je istina da je za to zasluzan Platini gdje je slabijim klubovima puno lakse plasirati se u neko natjecanje. Dok je bio stari sistem, od dolaska Mamica mi nismo igrali Ligu prvaka, a to ste cak i vi preko Newcastla uspjeli.
Teror nad navijacima...ide se u zatvor samo ako ne sjedis na svome mjestu, postojanje crnih lista za navijace. Ne mislis valjda da je cak i Torcida stala na stranu BBB tek tako...
Unistavanje reprezentacije koja je takodjer postala samo izlog za Mamiceve igrace.
Prodaja svega sto vrijedi a dovodjenje igraca tipa Anderson, Carlos, Suarez, Darbo itd, apslutnih promasaja.
Punjenje vlastitog djepa u ogromnim kolicinama.
Kupovanje sudaca, unistavanje Hajduka, tko jos slavi titulu u ligi gdje je sve jasno, gdje sve ide na ruku Dinama, gdje se drugi gaze i unistavaju.
Ma evo pisem ti sad, ali vidim da mi se ne da, ovo je ukratko, evo ovdje ti apsolutno sve pise. Ako te zanima procitaj ovaj feljton u 3 dijela, ima puno ali ako hoces da shvatis, procitaj ovo pa ces vidjeti da ovo nije bezveze i da nije bezveze sto Dinamo vise nema navijaca na tribinama, onih pravih.
Nije sve u rezultatu, jebes Arsenal, da se osvoji Liga prvaka to nije to, ubili su Dinamo, ubili mu dusu, doslo se do toga da bi bilo bolje krenuti iz zupanijske lige nego ovo trpiti..
A kakvi su sve gmizavci u i oko kluba, to u ovom clanku i ne pise. Sve treba zapaliti i ispocetka.