Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Hrvatska nogometna liga

Re: Hrvatska nogometna liga

Postby irriducibili » 01 Nov 2015, 18:39

Rijeka odvalila Hajduk na krcatom Poljudu, a pritom su bili jos i dobro prosli... :okk:
irriducibili

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 00:01

Evo malo i o nasoj ligi pokoja rijec.

Ovo su rezultati zadnja dva kola

Image

Ljestvica

Image

I parovi sljedeca 3 kola, prije zimske pauze

Image

Kao sto vidite, prva tri su na tri boda razlike, a nakon dugooo vremena, Dinamo nije prvi, ima dva boda manje od Rijeke a razlika je u jednom trenu bila i 4 boda, ali je u pretproslom kolu Rijeka kiksala i ispustila pobjedu u Osijeku u 94. minuti..

Rijeka je zasad jedina neporazena momcad kod nas.

U nedjelju u 15.h igra se nas najveci derbi, Dinamo - Hajduk, a vec u petak Rijeka gostuje kod neugodnog Intera, te svakako mora ici na pobjedu ako zeli da masta o jesenskom naslovu prvaka..
B.B.B

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 00:07

Odigrane su i prve dvije utakmice Cetvrtfinala kupa...

Image

Ni tu nije moglo bez repova...naime, utakmica Intera i Dinama je odgodjena za 2.mjesec dok je Hajduk igrao danas pa Dinamo ima vise odmora. Hajduk je odrzao i presicu povodom toga gdje su se sasvim zasluzeno obrusili na HNS i Dinamo..

Nije problem odgoda susreta, jer Dinamo se priprema za Bayern, pa iako su ispali iz Europe, to je valjan razlog, problem je taj sto dok je Hajduk igrao Europa ligu, nije im dopustena promjena termina...HNS sustavno radi protiv trenutno jedinih boraca za pravdu u Hrv.nogometu, splitskog Hajduka. Naravno i Hajduk je trazio odgodu danasnje utakmice..i naravno...popusio.
B.B.B

Postby Angus Young » 03 Dec 2015, 00:27

Kako se kod vas igra, jel isto trokruzni sistem?

Kakav nam je Miljkovic u Splitu? Jel pratis mozda? :laugh:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Max Manus » 03 Dec 2015, 00:50

Može li Hajduk do titule ?
Max Manus

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 00:57

Angus Young wrote:Kako se kod vas igra, jel isto trokruzni sistem?

Kakav nam je Miljkovic u Splitu? Jel pratis mozda? :laugh:

Ne, kod nas je liga 10, Cetverokruzni sistem

Evo sada sam pregledao sve utakmice Splita. Dakle zadnjih 13 utakmica ga nema, ne u prvoj nego ni na klupi.

3. i 4. kolo je bio na klupi, a igrao je jedino 5.kolo svih 90 minuta protiv Zagreba i od tada ga nema.
Da li je ozljeda u pitanju, ne znam. Ne mogu nista naci
B.B.B

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 01:02

Dovla wrote:Može li Hajduk do titule ?

Jako tesko, gotovo nemoguce. Ne samo zbog sikaniranja iz vrha HNS i sto Dinamo drzi sve, od saveza do sudaca..vec i zbog igrackih razloga.

Dakle momcad je iznimno mlada, a trener je dobar, stvarno dobar ali nedovoljno iskusan. Sve bitnije utakmice su izgubili, ovom Hajduku treba vrijeme kojeg nazalost zbog dugova nema. Mogu oni sad pobijediti Dinama usred Zagreba, ali prvaci tesko da ce biti.

Mada i ovo je veliki iskorak za Hajduk, dobro igraju, pobjedjuju, mentalitet gubitnika se polako mijenja. Jos malo treba da se isplate dugovi, a onda ce to biti neki drugaciji, jaci Hajduk. Njegovo vrijeme tek dolazi, zasad jos nema sanse.

Uz Dinamo, samo Rijeka moze osvojiti naslov...ako ne budu imali djecje bolesti koje nekad pokazuju, i ako im dozvole...sto je Mamic dulje u zatvoru, sanse su vece jer znate kako to ide...kad brod tone, pacovi prvi bjeze...
B.B.B

Postby Angus Young » 03 Dec 2015, 01:07

B.B.B wrote:Evo sada sam pregledao sve utakmice Splita. Dakle zadnjih 13 utakmica ga nema, ne u prvoj nego ni na klupi.

3. i 4. kolo je bio na klupi, a igrao je jedino 5.kolo svih 90 minuta protiv Zagreba i od tada ga nema.

Ne secam se da sam negde procitao da se povredio, ko zna sta je sa njim..

Hvala na odgovoru :okk:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 01:14

Angus Young wrote:
B.B.B wrote:Evo sada sam pregledao sve utakmice Splita. Dakle zadnjih 13 utakmica ga nema, ne u prvoj nego ni na klupi.

Ne secam se da sam negde procitao da se povredio, ko zna sta je sa njim..

Hvala na odgovoru :okk:

Nema na cemu. Pitat cu jednog decka sa jednog foruma koji prati Splita i veliki je navijac pa ti javim ovdje.
B.B.B

Postby Holden » 03 Dec 2015, 01:29

Kakve su reakcije i mišljenja u Kroejši što se tiče regionalne lige ? Ima li šanse da zaživi ?
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 11:08

Bludni Sin wrote:Kakve su reakcije i mišljenja u Kroejši što se tiče regionalne lige ? Ima li šanse da zaživi ?

Navijaci su apsolutno protiv. Nije to samo zbog nacionalnih trzavica, vec smatraju da bi to bilo ujedinjenje svih mafijasa koji ordiniraju u nasim ligama, vecinom je misljenje da veliku cetvorku treba stvarati u domacoj ligi.

Od celnika klubova samo je Mamic bio za regionalnu ligu ali sada je navodno i on promijenio misljenje, prije odlaska u zatvor dao je intervju u kojem kaze da je njegova regionalna liga neka od europskih skupina sto donosi i veci profit.

Tu je i misljenje da cemu to ako nece biti dozvoljena gostovanja, a nogomet se igra zbog navijaca..a kad bi i doslo do toga, osiguranje bi bilo veliko sto znaci i veliki novci, a kakvo je stanje u drzavi, ljudima je preko glave da se nesto puno placa a nije potrebno..

Uglavnom, Hrvatska je u globalu, protiv te lige.
B.B.B

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 14:43

Evo posto neke zanima zasto smo protiv Mamica...odgovorit cu ovdje

Kreanga wrote:@ BBB Kazes Djuric mala beba za Mamica :biggrin: Iskreno ne pratim situaciju tamo i nije mi jasan bojkot dinamovaca.Ja koliko iz medija znam da ste vi u debelom plusu i da svake godine imate najbolju ekipu u regionu.Evo ove sezone ste pobedili i Arsenal :D Ja bih ti poslao Djuru sa sve Ruzicem,ili bi ti mozda odgovarali Popovic i Vucela sa sve Vazurom.Bilju i Snezu dobijas gratis :okk:

Puno je toga, tesko je i krenuti ali ajde da probamo.

Bez problema cu ti navesti 40tak klubova medju kojima je i Partizan koji imaju manji budjet od Dinama a ostarili su Europsko proljece. Mamicevci svrsavaju na ucesca u Europi a prava je istina da je za to zasluzan Platini gdje je slabijim klubovima puno lakse plasirati se u neko natjecanje. Dok je bio stari sistem, od dolaska Mamica mi nismo igrali Ligu prvaka, a to ste cak i vi preko Newcastla uspjeli.

Teror nad navijacima...ide se u zatvor samo ako ne sjedis na svome mjestu, postojanje crnih lista za navijace. Ne mislis valjda da je cak i Torcida stala na stranu BBB tek tako...

Unistavanje reprezentacije koja je takodjer postala samo izlog za Mamiceve igrace.

Prodaja svega sto vrijedi a dovodjenje igraca tipa Anderson, Carlos, Suarez, Darbo itd, apslutnih promasaja.

Punjenje vlastitog djepa u ogromnim kolicinama.

Kupovanje sudaca, unistavanje Hajduka, tko jos slavi titulu u ligi gdje je sve jasno, gdje sve ide na ruku Dinama, gdje se drugi gaze i unistavaju.

Ma evo pisem ti sad, ali vidim da mi se ne da, ovo je ukratko, evo ovdje ti apsolutno sve pise. Ako te zanima procitaj ovaj feljton u 3 dijela, ima puno ali ako hoces da shvatis, procitaj ovo pa ces vidjeti da ovo nije bezveze i da nije bezveze sto Dinamo vise nema navijaca na tribinama, onih pravih.

Nije sve u rezultatu, jebes Arsenal, da se osvoji Liga prvaka to nije to, ubili su Dinamo, ubili mu dusu, doslo se do toga da bi bilo bolje krenuti iz zupanijske lige nego ovo trpiti..

A kakvi su sve gmizavci u i oko kluba, to u ovom clanku i ne pise. Sve treba zapaliti i ispocetka.
B.B.B

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 14:49

E da...imamo i mi svoju Snjezu :wacko:

Amra Peternel..ona i muz su toliko ogavni da...nema rijeci da se opise.

Image

Image

Image

Image

Image

Image
B.B.B

Postby ИлићКапитен22 » 03 Dec 2015, 14:56

Аууу за викенд Динамо-Хаjдук. Какав кец за све паре...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby B.B.B » 03 Dec 2015, 14:59

ИлићКапитен22 wrote:Аууу за викенд Динамо-Хаjдук. Какав кец за све паре...

Ne bi ja bio siguran u to..
B.B.B

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal