Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby CRNO BELI SVET » 30 Jul 2011, 00:41

Pa istina je da je Hoakin propao godinama, kad se setim njega i Visentea sa početka karijera koliko su obećavali, ali su ih povrede unakazile...

Ja mislim da će pre njega da igra Eliseu, sasvim solidan igrač...

Da li je Malaga prenatrpana ili ne, nije ni bitno. Svi ti timovi u finansijskom povoju, a imali smo već primeri Čelzija i Man C su prve 2,3 sezone trošili uzalud, pa tek onda došli do nekakvih rezultat(Čelzi da, Man C ima još što šta da dokaže), tako da kao što sam već napisao ni Malaga neće ove sezone imati neki rezultat, u najbolju ruku može da upadne iza Reala, Barse, Valensije, Sevilje, Atletika, Viljareala...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby lord_slawe_ » 30 Jul 2011, 01:11

lozite me da je Buonanote u Malagi? Ja se iskreno nadam da ce uspeti u Evropi i prikazati svoj neosporivi talenat. Taj niz Argentinskih velemajstora Riquelme - Aimar - D'Alessandro - Buonanote koji su mogli sve, a nisu ostvarili ni pola od toga je impresivan!
lord_slawe_

Postby CRNO BELI SVET » 30 Jul 2011, 01:13

lord_slawe_ wrote:lozite me da je Buonanote u Malagi? Ja se iskreno nadam da ce uspeti u Evropi i prikazati svoj neosporivi talenat. Taj niz Argentinskih velemajstora Riquelme - Aimar - D'Alessandro - Buonanote koji su mogli sve, a nisu ostvarili ni pola od toga je impresivan!

Pogledaj gol na prethodnoj strani, na nekoj 40. sekundi klipa koji sam postavio...
CRNO BELI SVET

Postby lord_slawe_ » 30 Jul 2011, 01:15

CRNO BELI SVET wrote:Pogledaj gol na prethodnoj strani, na nekoj 40. sekundi klipa koji sam postavio...

Pa da. Cista fudbalska poezija.
Zna se koji tim uzimam na novom manageru :D
lord_slawe_

Postby Felipao » 30 Jul 2011, 01:20

lord_slawe_ wrote:

:blue: :D

BTW baci neke screenshotove dole,na igricama i zanimacijama,da vidimo kak'i si :D
Felipao

Postby lord_slawe_ » 30 Jul 2011, 12:07

Felipao wrote:
lord_slawe_ wrote:

:blue: :D

BTW baci neke screenshotove dole,na igricama i zanimacijama,da vidimo kak'i si :D

Nisam dugo igrao managera, ovaj poslednji sam tek malo nesto, poslednji koji sam posteno igrao je 2009 :biggrin:
Cekam ovaj da izadje pa da probam sa Malagom i PSG-om da pomrsim racune velikanima.. :uzbud:
lord_slawe_

Postby CRNO BELI SVET » 03 Aug 2011, 14:03

Kakav je ovaj Kristijano ološ!
Prvo promaši dva lagana zicera, a onda da gol petom iz zajebane pozicije...

Vodi Real 5-0 protiv Gvanžua, Kleo ne igra, Kinezi smešni, samo stranci nešto igraju, Konka i Muriki za 5 klasa bolji od svojih saigrača...
CRNO BELI SVET

Postby CRNO BELI SVET » 04 Aug 2011, 04:12

:unsure:

Akcije i sami udarci kod prvog i drugog gola Čivasa :okk:
CRNO BELI SVET

Postby KKP » 04 Aug 2011, 10:38

:wacko:

Šta ovo bi!? Kakvi golovi, kakvo razbijanje Barse... Čivas Gvadalahara :bravo:
KKP

Postby Napredpartizan » 04 Aug 2011, 11:00

Kakva 2 gola Fabiana :shock: :shock: :shock: :blue: :blue: :blue: :blue:
Napredpartizan

Postby mali_buda » 04 Aug 2011, 11:06

Dugo sam cekao da neko ovako "probusi" Barsu :)

Vec sam naveo da me cudi sto Barsa nije resavala pitanje levog beka, dva gola su primili preko te strane. Izgleda da i oni imaju svog Miljkovica :laugh:

Kod gola Ville, prilicno sumnjiva ofsajd situacija, mada je onaj levi bek Chivasa dobrano zaostao iza odbrambene linije.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 09 Aug 2011, 16:16

Porto's Radamel Falcao agrees personal terms with Atletico Madrid - report
The Colombian ace has allegedly said yes to a move to the Spanish capital club, who must now convince the player's employers to part company with the striker

he Spanish capital club are understood to be in the market for a new attacker after the summer exit of Sergio Aguero, who transferred to Manchester City last month for €45 million.

Falcao has been suggested as the likeliest option to fill the void left by Aguero's sale, as the Colombian has made no secret of his wish to prove himself in a bigger league after spending the last two years at Porto.

According to AS, Falcao has already agreed contractual terms with Atletico, but the Spanish club have yet to convince Porto to let go of their prized asset, who was a substitute in Sunday's 2-1 Supercup victory against Vitoria Guimaraes.

The Colombia international has a €45m release clause, a figure Porto are determined to honour, with Atletico's last offer believed to stand at €25m plus Eduardo Salvio, who is out of favour at the Vicente Calderon.

Falcao, who joined Porto from River Plate in 2009 for €3.9m, has scored 72 goals in 86 appearances for the Portuguese champions.
Felipao

Postby lord_slawe_ » 09 Aug 2011, 22:35

sjajna zamena za Aguera! :D

sta su uradili sa golmanima nakon prodaje De Gea-e? Onaj dvojac u Malagi Asenjo i onaj zadnji vezni jesu bili pozajmljeni ili ne?
lord_slawe_

Postby kotrljko » 09 Aug 2011, 22:50

doveli su na pozajmicu iz Celzija onog golmana iz Genka,sto je otisao pre duela sa nama.
kotrljko

Postby lord_slawe_ » 09 Aug 2011, 23:17

kotrljko wrote:doveli su na pozajmicu iz Celzija onog golmana iz Genka,sto je otisao pre duela sa nama.

da, setih se naknadno.
Asenja su vratili i njih dvojica ce se boriti za mesto medj' stativama dok je Ignacio Camacho ostao u Malagi.
Dobar mi je taj Camacho bio na ovom poslednjem manageru, od starta bih ga forsirao i vec za godinu-dve izraste u pravu zver od igraca :P
lord_slawe_

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal